Bilde

Økologiske Matskatter fra Norge

Økologisk mat er rene råvarer med høy kvalitet og en bærekraftig historie. Når vi velger økologisk, støtter vi lokale produsenter som legger vekt på dyrevelferd, naturlig dyrking og godt håndverk.

Som kokk har du mulighet til å påvirke gjennom råvarene du setter på menyen. Økologiske valg gir gjestene dine smakfulle retter som er produsert med omtanke for natur, dyr og mennesker. Velg produkter som både smaker godt, er trygge å servere, og bidrar til en mer ansvarlig matforsyning.

 

Blant våre Matskatter finner du et stort utvalg økologiske, debiomerkede produkter. Her får du ikke bare gode råvarer, men også produkter fra produsenter som legger ned ekstra omsorg i det de leverer. De gir menyen variasjon, kvalitet og en historie som tilfører maten merverdi.

 

Debiomerket er en garanti for at varen er produsert på en økologisk og bærekraftig måte, og gjør det enklere å velge riktig.

 

Økologiske Matskatter fra Norge

 

Se alle våre økologiske Matskatter her.

 


Artikkelbilde Bakevarer for profesjonelle kjøkken

Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske, langtidsholdbare og dypfryste produkter.

Artikkelbilde Vilje – økologiske produkter som gjør det enkelt å velge godt

Flere gjester forventer i dag at maten de spiser er både sunn, ansvarlig og produsert på naturens premisser. Med Vilje-produktene fra UNIL får du en serie økologiske varer som gjør det enkelt å servere mat med god smak, høy kvalitet – og et lavere klimaavtrykk.

Artikkelbilde Sesongens nyheter

Denne sesongen byr vi på flere spennende nyheter til ditt kjøkken! Her finner du både produkter som setter preg på menyen, og som kan skape nye gode matopplevelser for dine gjester.

Artikkelbilde Havrotto med Den Sorte Havre!

Laget på havre i stedet for ris, har den et moderne uttrykk og en kortere koketid enn tradisjonell risotto. Det betyr raskere servering og bedre flyt i travle perioder. Samtidig er havre et rimelig og næringsrikt råvarevalg som gir god metthetsfølelse og høy kvalitet – perfekt som dagens rett eller i større porsjoner.

Artikkelbilde Crispy Ribs

Lyst til å overraske gjestene med en ny vri på ribba? Vår egen markedskonsulent Tommy viser deg hvordan du lager crispy ribbeskiver, servert med asiatisk salat, sprø poteter og en fyldig blåmuggostsaus.