
Oatly - for proffene!
Det er mikroskumbart!
Vi prøver å ikke overbruke uttrykk som "super-premium", men hvis du er en havredrikk- og/eller kaffekjenner som mener kaffe bør forbli plantebasert selv når den blandes med andre drikker, er denne rike, kremete og mikro-skumbare drikken det super-premium-produktet vi har laget for å passe til din super-premium-livsstil. Den kan lagres i veldig lang tid. Den rike og nøytrale smaken kommer fra en kombinasjon av velsmakende havre og umettet fett som vil få enhver varm drikke, som kaffe, te eller varm sjokolade, til å virke som om den har gjennomgått en slags oppgraderingsprosess. Nei, en super-premium oppgraderingsprosess.
For proffene (og u-proffene også)
Vi ser ingen grunn til å legge noe i produktene våre som ikke er absolutt nødvendig og absolutt godkjent for konsum. For eksempel er surhetsregulatoren vi bruker for å hjelpe Barista med å oppfylle de profesjonelle forventningene til kaffeeksperter, så selv om du tilfeldigvis er mer en frokostbrygger, bør den også svare til dine behov. Vi tror ikke noen drikker kaffe for de essensielle næringsstoffene, men tenkte at du kanskje setter pris på at vi tilsetter de samme vitaminene og mineralene i våre Barista-produkter som i de fleste andre havredrikkene våre. Ingen meieriprodukter, ingen soya og ingen kaffe som skiller seg.
Prøv våre produkter!

Vi i ASKO Servering ønsker å takke for en kjempe fin tur gjennom Nord Østerdalen og Røros! Vi har samlet sammen produktene vi fikk smake på, samt litt mer informasjon om alle leverandørene vi besøkte!

Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.

Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.

Lite slår en frisk og kremet skagenrøre når sola skinner og sommersesongen er på sitt beste. Denne varianten, pisket sammen av kjøkkensjef Trond Åm, er perfekt til småretter, smørbrød eller sommerens selskaper – klassikeren kombinerer sjømat og syre med en rund og fyldig dressing.