De er veganske og uten konserveringsmidler. Tortillaene er myke og smidige, kan fylles med hva som helst, og passer perfekt til wraps, burritos, quesadillas og pizza. Kan serveres både varme og kalde.
Fleksitarianer, vegetarianer eller veganer - spiller ingen rolle, så lenge det er flere grønnsaker!
Sunn og grønn mat er etterspurt og de aller fleste spisesteder har en eller flere retter på menyen til de som vil spise grønnere. Mange gjester ønsker å leve en sunn livsstil, og om du kaller deg vegetarianer, fleksitarianer eller veganer er ikke så viktig, men derimot å få inn flere grønnsaker i maten. Denne utviklingen er først og fremst drevet av de unge, og spesielt rundt lunsjtid er det fokus på sunne måltider.
1 av 5 velger en vegansk eller vegetarisk lunsj, og det er betydelig mer enn antallet som velger en grønn middag. Vi blir ganske enkelt mindre fokusert på helse i løpet av dagen. *
Santa Maria Rødbete og Gulrot -tortilla inneholder 30% grønnsaker og gir et fantastisk fargespill til rettene dine og faktisk også flere grønnsaker. Kan kombineres med alt du vanligvis bruker tortillas til: wraps, burritos, quesadillas, open sandwich, pizza – kun fantasien setter grenser.
Finn mer inspirasjon på Santa Maria sin hjemmeside
Du er hva du spiser
Det er for tiden over 454 millioner innlegg på Instagram med #food og ytterligere 194 millioner med #foodie. Gjestene er stadig mer tilbøyelige til å velge hva og hvor de skal spise basert på det de ser på Instagram. For noen er smak faktisk sekundær i forhold til “ Instagramworthiness”. ** Derfor sier gjestene ja til fargerike måltider.
Allsidig produkt
Santa Maria Veggie Tortillas kan brukes i alle slags wraps, quesadillas, burritos eller formes og bakes i en skål. Kan serveres kald og varm.
Lett å jobbe med
Holder seg myk og fleksibel hele dagen.
Lag spennende og fargerike retter
De nye Veggie Tortillas kan brukes på samme måte som du bruker hvetetortillas.
Overflødige tortillas kan friteres og brukes til fargerike tortillachips.
Kildehenvisninger:
*(DLF Måltidsstudie (2017))
**(Uber Eats, Deloitte (2020))