Fargerike nyheter fra Santa Maria – Tortilla med 30% grønnsaker

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Fargerike nyheter fra Santa Maria – Tortilla med 30% grønnsaker

Stå ut fra mengden med Santa Marias nye tortillaer bakt på grønnsaker og hvete! Tortillaene kommer i to smaksvarianter; gulrot og rødbete. Hver tortilla inneholder 30% grønnsaker, noe som gir et produkt med lekre farger og spennende smak.

De er veganske og uten konserveringsmidler. Tortillaene er myke og smidige, kan fylles med hva som helst, og passer perfekt til wraps, burritos, quesadillas og pizza. Kan serveres både varme og kalde.

Fleksitarianer, vegetarianer eller veganer - spiller ingen rolle, så lenge det er flere grønnsaker!

Sunn og grønn mat er etterspurt og de aller fleste spisesteder har en eller flere retter på menyen til de som vil spise grønnere. Mange gjester ønsker å leve en sunn livsstil, og om du kaller deg vegetarianer, fleksitarianer eller veganer er ikke så viktig, men derimot å få inn flere grønnsaker i maten. Denne utviklingen er først og fremst drevet av de unge, og spesielt rundt lunsjtid er det fokus på sunne måltider.

1 av 5 velger en vegansk eller vegetarisk lunsj, og det er betydelig mer enn antallet som velger en grønn middag. Vi blir ganske enkelt mindre fokusert på helse i løpet av dagen. *

 

Santa Maria Rødbete og Gulrot -tortilla inneholder 30% grønnsaker og gir et fantastisk fargespill til rettene dine og faktisk også flere grønnsaker. Kan kombineres med alt du vanligvis bruker tortillas til: wraps, burritos, quesadillas, open sandwich, pizza – kun fantasien setter grenser.

 

Finn mer inspirasjon på Santa Maria sin hjemmeside

 

imageze8o.png

 

Du er hva du spiser

Det er for tiden over 454 millioner innlegg på Instagram med #food og ytterligere 194 millioner med #foodie. Gjestene er stadig mer tilbøyelige til å velge hva og hvor de skal spise basert på det de ser på Instagram. For noen er smak faktisk sekundær i forhold til “ Instagramworthiness”. ** Derfor sier gjestene ja til fargerike måltider.

 

blobid0.png

 

Allsidig produkt

Santa Maria Veggie Tortillas kan brukes i alle slags wraps, quesadillas, burritos eller formes og bakes i en skål. Kan serveres kald og varm.

 

Lett å jobbe med

Holder seg myk og fleksibel hele dagen.

 

Lag spennende og fargerike retter

De nye Veggie Tortillas kan brukes på samme måte som du bruker hvetetortillas.

Overflødige tortillas kan friteres og brukes til fargerike tortillachips.

 

blobid1.png

 

Kildehenvisninger:

*(DLF Måltidsstudie (2017))

**(Uber Eats, Deloitte (2020))


Produkter fra Santa Maria

Artikkelbilde Meieri

Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.

Artikkelbilde Trenger du inspirasjon til å lage enda bedre takeaway?

Ønsker du å starte med takeaway? Eller gjøre takeaway fra ditt serveringssted enda bedre? Christian André Pettersen gir deg mange gode tips til hvordan du kan ta din restaurant til nye høyder innen takeaway.

Artikkelbilde Mochi! En iskald og spennende dessert på menyen

Mochi er opprinnelig en japansk rett, hvor deilig iskrem pakkes inn i en risbasert, fargerik deig bedre kjent som mochi-deig. Mochi er en spennende og ny måte å servere iskrem på, og smaker best når de er temperert. Mochi kan spises slik den er, glasere den med en saus eller serveres som del av en dessert.

Artikkelbilde Papstar PURE

Papstar ble kåret som ”Årets utfordrer 2019” under KLD 2020 – dvs. i begynnelsen av et år der vi alle ble utfordret til å tenke nytt!

Artikkelbilde Viktigheten av god hygiene - info fra Lilleborg

Infeksjoner kan forhindres eller kontrolleres ved å redusere mulighetene for smitteoverføring. Ved å ta i bruk grunnleggende prinsipper i infeksjonskontroll så er vi på god vei. I disse prinsippene ligger bl.a. god håndhygiene og overflatehygiene.