Prisvinnende
innen sjømat
Bilde
Annonsørinnhold

Nyheter fra Reinhartsen

Det beste av det meste innen sjømat, vilt og spesialiteter!

Vi har gleden av å informere om at mange av våre produkter nå kan bestilles over hele landet. 

 

Det beste av det meste - siden 1931

Helt siden Selmar Reinhartsen etablerte Reinhartsen på Flekkerøya i 1931, har selskapet levert det beste av det meste innen sjømat, vilt og spesialiteter. På Flekkerøya hadde Reinartsen fiskemottak, dyr på båsen og grønnsaker og bær i hagen. Noe ble solgt på fiskebrygga, annet på byens torv. 

 

Hos Reinhartsen er hele verdikjeden representert. 

 

Varmrøkt laks med chili og koriander (EPD 5215306)
Gullvinner fra NM i sjømat og tildelt merke for spesialitet av Matmerk. 

 

Røkt laks helside i skiver (EPD 5216106)
Gullvinner i NM for sjømat. 

 

Gravet laks helside i skiver (EPD 5216155)
Vår gravet laks er premiert med sølv under NM i sjømat. 

 

Varmrøkt makrell (EPD 5216296)
Vår varmrøkte makrell er som eneste makrell tildelt spesialitetsmerket av Matmerk. 

 

Skipperburger ca 120 g (EPD 5217682)
Saftige, grove fiskeburgere av hvit fisk (lyr, hyse, lysing), sei og røkt ørret.

 

Reinhartsens fiskekrydder 140 g (EPD 5215314)
Fiskekrydder som passer til alle typer fisk og egner seg også meget godt i fiskesuppe. 

 

3-løksild (EPD 5217732)
En utsøkt sild som passer til alle anledninger.

 

Reker Pillede MSC 800G map (EPD 5246343)
P
illede reker, dyppet i lake og map-pakket for en tidsbesparende og mer miljøvennlig hverdag. Størrelse 150-250.


Produkter fra Reinhartsen
Artikkelbilde Tørrvarer

Tørrvarer er en stor og allsidig kategori med mange tusen varelinjer.

Artikkelbilde Fresh opp din salatbar!

Fem-om-dagen, altså 500 gram med frukt og grønt hver eneste dag, har lenge vært malen for et normalt, sunt kosthold. Nå viser forskning at en salatbar i kantinen inspirerer til halvparten til lunsj.

Artikkelbilde Quorn - Protein for the planet

Quorns magi ligger i den unike ingrediensen mycoprotein, som er et vegetabilsk næringsrikt protein (fri for soya), med høyt fiberinnhold og naturlig lavt innhold av mettet fett.

Artikkelbilde Nydelig spekemat til sommeren

La maidagene fylles med tradisjon, ekte handverk og matglede.

Artikkelbilde Mørkbrent eller lysbrent?

Noen foretrekker mørkbrente kaffevarianter mens andre synes best om lysbrent kaffe. Det er smak og behag! Men hva består forskjellene i?