Nyheter denne våren!

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Nyheter denne våren!

Er du opptatt av trender og nyheter i serveringbransjen? Her har vi samlet noen utvalgte produkter fra noen av våre flinkeste leverandører. For februar-slippet kan vi friste med utrolig mange kule nyheter!

PAPSTAR er en totalleverandør for engangsprodukter til serverings- og bordekningsmarkedet. Fra vårt lager i Kall i Tyskland betjener vi kunder i hele Europa. Gjennom 30 år har vi etablert et sortiment som passer det profesjonelle HORECA markedet – ikke minst med det miljøvennlige sortimentet PURE, der produktene er basert på fossilfrie og fornybare råvarer.

 

Santa Maria er den del av Paulig PRO og for oss dreier alt seg om smak. Vi vil utfordre deg til å prøve nye smaker og inspirere deg til å sette nye spennende retter på menyen. Santa Maria har derfor utviklet konsepter som handler om smarte snarveier som hjelper deg å tilby nye, spennende smaksopplevelser og samtidig videreutvikle din virksomhet på en positiv og lønnsom  måte. Vår erfaring med, og nysgjerrighet på smak og smakssetting hjelper oss å matche smaker på nye og innovative måter. Denne kunnskapen deler vi med deg slik at vi sammen kan utvikle nye idéer for å fornye ditt kjøkken.

 

Danora har gleden av å presentere Little Moons mochi iskrem, Europas ledende merkevare innen mochi iskrem! Mochi is er den største trenden innenfor iskrem-kategorien, og sommeren 2022 er helt riktig tidspunkt for å introdusere nordmenn for disse godbitene! Little Moons er iskuler dekket med et tynt lag mochi-deig, en søtet risdeig. Hver kule er en smakseksplosjon på 32 gram, rik på smak og med spennende smaksretninger. Vi tilbyr 9 forskjellige smaker Little Moons mochi iskrem på Asko. Alle er glutenfri og vegetariske, 3 av variantene er i tillegg veganske, hvor fløteiskremen er erstattet med nydelig kokosbasert iskrem. Server en nytenkende dessert, med mochi iskrem og bær, med belgisk vaffel, som cookie sandwich, i banan split, eller i all sin prakt forskjellige smaker mochi i et stetteglass. TIPS: La mochien vente 5 min i romtemperatur før servering, så er den myk å tygge over!

 

Idun Gruppen er en familie full av folk som har et sterkt ønske om å hjelpe deg med å lykkes. Vi leverer alt du trenger og har i dag en markedsledende portefølje av bakeri- og konditoriingredienser, fryste bakervarer, emballasje og tilbehør til iskrem som distribueres til storhusholdningsmarkedet. «Kvalitet skal merkes» er vårt slagord. Dette gjelder våre produkter og vår kompetanse. Idun Industri er stolt produsent og leverandør av ingredienser innenfor bakeri- og konditor kategorien. På fabrikken vår utenfor Oslo produsere vi alt fra surdeig, syltetøy, kremer, toppinger, til bakehjelpemidler, krempulver, og brød- og kakemikser. My Bakery tilbyr fryste bakervarer, bakt for deg – slik at du får en enklere hverdag uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Fra baguetter og brød til italienske fristelser til kaker, croissanter og wienerbakst, alt bakt med godt håndtverk og lidenskap. NIC er Skandinavias ledende merkevare innenfor iskremtilbehør. Her finner du et stort utvalg av smakfulle toppinger, softis strøssel, iskjeks, dekor og utstyr til iskrem. Ved hjelp av vårt brede sortiment kan du lage fantastisk gode iskremmenyer til dine kunder. 

 


PAPSTAR

Santa Maria

Danora

Idun Industri

Artikkelbilde Dispenser

Hos ASKO Servering finner du ulike dispensere for et hvert bruk for tørk og hygiene. Vi har over 4000 produkter innen varegruppen nonfood.

Artikkelbilde God Jul fra Macks Ølbryggeri!

Fra verdens nordligste bryggeri får du julebrus med lange og stolte tradisjoner.

Artikkelbilde Mer plantebasert med Jensen & Co

Trendene er tydelige på mer grønt og plantebaserte proteiner- og rett og slett litt mindre kjøtt og meieri. Vi har tro på at små justeringer kan føre til glede for samtlige av dine gjester.

Artikkelbilde Explo - Norsk rå energi på boks

Explo er en serie friske, smakfulle energidrikker laget helt nord i Norge. Explo er Macks bidrag til en oppvekker i hverdagen, et energipåfyll i jobbpausen, en booster etter skolen.

Artikkelbilde Drikkevarer

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.