Nyheter denne våren!

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer
Søndag 29. januar kl. 05.00-09.00 vil det utføres vedlikehold. Du vil kunne handle som normalt, men ordrebekreftelser vil kunne bli forsinket i tidsrommet.
Bilde
Annonsørinnhold

Nyheter denne våren!

Er du opptatt av trender og nyheter i serveringbransjen? Her har vi samlet noen utvalgte produkter fra noen av våre flinkeste leverandører. For februar-slippet kan vi friste med utrolig mange kule nyheter!

PAPSTAR er en totalleverandør for engangsprodukter til serverings- og bordekningsmarkedet. Fra vårt lager i Kall i Tyskland betjener vi kunder i hele Europa. Gjennom 30 år har vi etablert et sortiment som passer det profesjonelle HORECA markedet – ikke minst med det miljøvennlige sortimentet PURE, der produktene er basert på fossilfrie og fornybare råvarer.

 

Santa Maria er den del av Paulig PRO og for oss dreier alt seg om smak. Vi vil utfordre deg til å prøve nye smaker og inspirere deg til å sette nye spennende retter på menyen. Santa Maria har derfor utviklet konsepter som handler om smarte snarveier som hjelper deg å tilby nye, spennende smaksopplevelser og samtidig videreutvikle din virksomhet på en positiv og lønnsom  måte. Vår erfaring med, og nysgjerrighet på smak og smakssetting hjelper oss å matche smaker på nye og innovative måter. Denne kunnskapen deler vi med deg slik at vi sammen kan utvikle nye idéer for å fornye ditt kjøkken.

 

Danora har gleden av å presentere Little Moons mochi iskrem, Europas ledende merkevare innen mochi iskrem! Mochi is er den største trenden innenfor iskrem-kategorien, og sommeren 2022 er helt riktig tidspunkt for å introdusere nordmenn for disse godbitene! Little Moons er iskuler dekket med et tynt lag mochi-deig, en søtet risdeig. Hver kule er en smakseksplosjon på 32 gram, rik på smak og med spennende smaksretninger. Vi tilbyr 9 forskjellige smaker Little Moons mochi iskrem på Asko. Alle er glutenfri og vegetariske, 3 av variantene er i tillegg veganske, hvor fløteiskremen er erstattet med nydelig kokosbasert iskrem. Server en nytenkende dessert, med mochi iskrem og bær, med belgisk vaffel, som cookie sandwich, i banan split, eller i all sin prakt forskjellige smaker mochi i et stetteglass. TIPS: La mochien vente 5 min i romtemperatur før servering, så er den myk å tygge over!

 

Idun Gruppen er en familie full av folk som har et sterkt ønske om å hjelpe deg med å lykkes. Vi leverer alt du trenger og har i dag en markedsledende portefølje av bakeri- og konditoriingredienser, fryste bakervarer, emballasje og tilbehør til iskrem som distribueres til storhusholdningsmarkedet. «Kvalitet skal merkes» er vårt slagord. Dette gjelder våre produkter og vår kompetanse. Idun Industri er stolt produsent og leverandør av ingredienser innenfor bakeri- og konditor kategorien. På fabrikken vår utenfor Oslo produsere vi alt fra surdeig, syltetøy, kremer, toppinger, til bakehjelpemidler, krempulver, og brød- og kakemikser. My Bakery tilbyr fryste bakervarer, bakt for deg – slik at du får en enklere hverdag uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Fra baguetter og brød til italienske fristelser til kaker, croissanter og wienerbakst, alt bakt med godt håndtverk og lidenskap. NIC er Skandinavias ledende merkevare innenfor iskremtilbehør. Her finner du et stort utvalg av smakfulle toppinger, softis strøssel, iskjeks, dekor og utstyr til iskrem. Ved hjelp av vårt brede sortiment kan du lage fantastisk gode iskremmenyer til dine kunder. 

 


PAPSTAR

Santa Maria

Danora

Idun Industri

Artikkelbilde Juletid er istid

Julen er tid for å feire! Hva passer da bedre enn den aller beste iskremen? I år shaker vi julen inn med mange deilige milkshakes, og selvfølgelig vår super premium Skåret-serie – perfekt tallerkenservering i julehøytiden.

Artikkelbilde Nyheter denne våren!

Er du opptatt av trender og nyheter i serveringbransjen? Her har vi samlet noen utvalgte produkter fra noen av våre flinkeste leverandører. For februar-slippet kan vi friste med utrolig mange kule nyheter!

Artikkelbilde Mer plantebasert med Jensen & Co

Trendene er tydelige på mer grønt og plantebaserte proteiner- og rett og slett litt mindre kjøtt og meieri. Vi har tro på at små justeringer kan føre til glede for samtlige av dine gjester.

Artikkelbilde Nonfood

ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4000 produkter innen nonfood.

Artikkelbilde Nytt og spennende for noen. En selvfølge for andre.

Velkommen til det fargerike og smakfulle mezekjøkkenet! Meze er Midtøstens tapas. Det er enkelt, velsmakende, raskt å tilberede og ofte vegetarisk. Se hva vi har å vise deg! Hilsen Slåtto og Sevan.