Bli oppdatert på de nyeste mattrendene!

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Bli oppdatert på de nyeste mattrendene!

En ny utgave av Nortura PROFF sitt populære trendmagasin er ute nå. Her kan du oppdatere deg på de nyeste mattrendene - og få oppskrifter og inspirasjon. Her er en liten smakebit:

The taste of yellow
Fargetrender begynner etter hvert å bli like viktig som mat- og drikketrender, også i vår bransje. I hvert fall om du ønsker å holde deg i forkant av mengden. Den aller heteste trendfargen akkurat nå er gul! Alle toner av gul dukker opp på motevisninger, blogger, interiørdesign og i sosiale medier. Fargen kalles for «Gen Z yellow», da populariteten i de yngre alderssegmentene er sterkest. Fra et visuelt ståsted kan den gule fargen gi et bredt spekter av naturlige råvarer; sitroner, paprika, mango, bananer, ost, honning, gurkemeie, safran og EGG!

I magasinet får du inspirasjon til flere spennende retter med egg (og andre gule ingredienser) og du kan lese mer om denne gule trenden. I tillegg kan du blant annet lese om en voksende 90-talls-trend, bli inspirert av japansk Izakaya og bli kjent med den nye typen sjokolade; Ruby Chocolate.

Ønsker du tilsendt magasinet i papirform, send en e-post til proff@nortura.no med adressen din, så sender vi deg pr. post.

 

Åpne magasinet her:
https://issuu.com/norturaproff/docs/t_t_va_r_2019_ipad?e=0

 

Nortura PROFF sin produktguide:
https://issuu.com/norturaproff/docs/np_produktguiden_2019?e=3626897/67322497

 

Følg Nortura PROFF her:
Facebook: https://www.facebook.com/NorturaProff/
Instagram: https://www.instagram.com/norturaproff/
Web: http://norturaproff.no/


Produkter fra Prior

Artikkelbilde Sjekk vårt miljøvennlige serveringssortiment!

Papstar Pure. Serveringsprodukter basert på fornybare råvarer! Møt kundenes forventninger om servering i ny bærekraftig emballasje. Sjekk vårt brede sortiment innen trebestikk, pappsugerør, palmebladtallerkener, varmmatbokser i papp og sukkerrør mm.

Artikkelbilde Bakevarer

Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske og langtidsholdbare produkter.

Artikkelbilde Økologiske brød og rundstykker

Økende bevissthet rundt bærekraft og mål om en renere verden gjør at vi stadig må tenke nytt.

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Kaffe og vilt - hva slags kaffe bør du velge?

Jaktsesongen er i full gang, og for mange er høstens viltmiddager et kulinarisk høydepunkt – enten man tilbereder viltmåltidet selv eller får det servert på en restaurant. Et godt viltmåltid fortjener uansett dessert – med en god kaffe til!