Har du ikke vært innlogget etter 24.06 kl. 07.00, må du bytte passord. Les mer under ''Du må opprette nytt passord'' som ligger på forsiden
Bilde
Annonsørinnhold

Bli oppdatert på de nyeste mattrendene!

En ny utgave av Nortura PROFF sitt populære trendmagasin er ute nå. Her kan du oppdatere deg på de nyeste mattrendene - og få oppskrifter og inspirasjon. Her er en liten smakebit:

The taste of yellow
Fargetrender begynner etter hvert å bli like viktig som mat- og drikketrender, også i vår bransje. I hvert fall om du ønsker å holde deg i forkant av mengden. Den aller heteste trendfargen akkurat nå er gul! Alle toner av gul dukker opp på motevisninger, blogger, interiørdesign og i sosiale medier. Fargen kalles for «Gen Z yellow», da populariteten i de yngre alderssegmentene er sterkest. Fra et visuelt ståsted kan den gule fargen gi et bredt spekter av naturlige råvarer; sitroner, paprika, mango, bananer, ost, honning, gurkemeie, safran og EGG!

I magasinet får du inspirasjon til flere spennende retter med egg (og andre gule ingredienser) og du kan lese mer om denne gule trenden. I tillegg kan du blant annet lese om en voksende 90-talls-trend, bli inspirert av japansk Izakaya og bli kjent med den nye typen sjokolade; Ruby Chocolate.

Ønsker du tilsendt magasinet i papirform, send en e-post til proff@nortura.no med adressen din, så sender vi deg pr. post.

 

Åpne magasinet her:
https://issuu.com/norturaproff/docs/t_t_va_r_2019_ipad?e=0

 

Nortura PROFF sin produktguide:
https://issuu.com/norturaproff/docs/np_produktguiden_2019?e=3626897/67322497

 

Følg Nortura PROFF her:
Facebook: https://www.facebook.com/NorturaProff/
Instagram: https://www.instagram.com/norturaproff/
Web: http://norturaproff.no/


Produkter fra Prior
Artikkelbilde Glutenfrie bakervarer

Allergier, intoleranser og sensitive mager kan skape mye trøbbel og ubehag for den det gjelder. Kristiania Gourmet utvider sitt voksende sortiment med enda flere gluten- og laktosefrie bakervarer.

Artikkelbilde Kaffe og vilt - hva slags kaffe bør du velge?

Jaktsesongen er i full gang, og for mange er høstens viltmiddager et kulinarisk høydepunkt – enten man tilbereder viltmåltidet selv eller får det servert på en restaurant. Et godt viltmåltid fortjener uansett dessert – med en god kaffe til!

Artikkelbilde Duni

Good food Good mood Good times

Artikkelbilde Meieri

Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.

Artikkelbilde Øl, vin, brennevin

Øl, vin, cider og brennevin er en omfattende varegruppe med flere tusen forskjellige produkter.