De 3 beste burgerne til sommerens meny

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

De 3 beste burgerne til sommerens meny

Her er tre gode produkter til din sommerburger!

Burger er en sikker vinner på sommermenyen! Den kan gjøres helt enkel og fortsatt smake fantastisk, så lenge du tar utgangspunkt de beste råvarene… Vær trygg på opprinnelsen og kvaliteten til råvarene du bruker – og at alle ansatte kjenner godt til historien. Det vil gjestene dine sette pris på. Burger er også perfekt på take-away-menyen!

 

1 Gilde Fersk Hamburger av shortribs og brisket

Gildes ferske burgere er laget på nøye utvalgte stykningsdeler, og er kvalitetstestet på alle områder. Vi tilsetter så lite salt vi må, slik at saltet ikke bryter ned deigen mer enn nødvendig, men gir tilstrekkelig binding. Våre burgere er ikke tilsatt vann og kvernet så grovt stykningsdelene tillater. Burgeren er laget av to stykningsdeler som egner seg svært godt til burger. Sammen gir de et tilstrekkelig fettinnhold, god kjøttsmak og et godt tygg.

 

Hamburger-Short-Ribs-Brisket-400px.png

 

EPD. 4663217 Gilde Fersk Hamburger av shortribs og brisket 180g

 

2 Gilde Fersk Burgerdeig av høyrygg

Gildes burgerdeiger er nøye utvalgt og kvalitetstestet på alle kriterier. Produktene inneholder kun norsk kjøtt uten tilsatt vann og krydder, og er basert på stykningsdeler. Ferdige burgerdeiger sikrer deg god mattrygghet – du slipper risikoen ved å kverne selv. Høyrygg er en stykningsdel med mye intramuskulært fett, noe som gir en kraftig, god kjøttsmak til burgeren.  I tillegg tilsetter vi litt fett, slik at smaken og saftigheten blir optimal.

Gilde-Burgerdeig-400px.png

 

EPD. 4875761 Gilde Fersk Burgerdeig av høyrygg

 

3 Gilde Homestyle Hamburger med høyrygg

Homestyle Hamburgere er Gildes saftige og møre gourmetburgere. De er laget av nøye utvalgt og saftig storfekjøtt med kun norske råvarer. Det grovkvernede kjøttet av høyrygg gir et godt tygg, et flott hjemmelaget utseende og tydelig og god kjøttsmak. Tenderformteknologi gir stående kjøttfibre og gjør det enklere å steke burgeren perfekt.  Homestyleburgeren er enkel å smaksette og sette personlig preg på - og inneholder ingen allergener. Produktet er fryst.

 

Gilde-Hamburger-Homestyle-400px.png

 

EPD. 4290052 Gilde Homestyle Hamburger m/høyrygg 160g

 

TRYGT MED BURGER AV NORSK KJØTT

  • Norske råvarer har en kvalitet og historie som overgår det meste i Europa.
  • De norske dyrene har det godt; dyrehelsen er på topp. Lavt smittepress og antibiotikabruk gir oss kjøtt av ypperste kvalitet.
  • Vår geografi og klima er en fordel i forhold til dyras helse, vi bruker norske fôrressurser – og kyr og beiting er viktig for norsk kulturlandskap.
  • Dyrenes velferd er høyt priortert av norske bønder. Ikke bare fordi friske dyr gir god trivsel i fjøset, men også fordi dyr er mer produktive når de har det godt.
  • Bak en frisk og produktiv dyrerase ligger det også mange års avlsarbeid. Norge er i verdenstoppen på dette arbeidet med for eksempel rasen Norsk Rødt Fe.

Tre burgere til din sommermeny

Artikkelbilde SLURP - slush med fruktjuice og naturlige farger

Slurp fra Hennig-Olsen Is er neste generasjon slush! En forfriskende og mer naturlig slush, laget med ekte fruktjuice og kun naturlige farger i samarbeid med Lerum. Nyheter! I år lanserer vi to nye smaker: Slurp Vannmelon og Slurp Ananas – begge uten tilsatt sukker!

Artikkelbilde Egg og eggprodukter

Egg er et basisprodukt på de fleste kjøkken. Det er både lønnsomt og veldig anvendelig.

Artikkelbilde Ha spennende alkoholfrie alternativer på menyen!

Har du vært sjåfør, gravid eller av en annen grunn ikke drukket alkohol på restaurant eller byen? Det kan bli kjedelig å bare drikke brus eller alkoholfritt øl. Her har vi samlet noen ideer til alkoholfri drikke du kan ha på menyen.

Artikkelbilde Friele Cafitesse - Hygienisk kaffeløsning med velsmakende kaffe og gratis* maskinleie

Friele Cafitesse er et unikt konsept, som byr på alt du trenger; svært god hygiene, velsmakende kaffe, flere typer kaffedrikker, sertifiserte kaffevarianter, enkelhet, hurtighet, stor kapasitet og moderne maskiner.

Artikkelbilde Sommerens beste kalde drikker med iskrem fra Hennig-Olsen

Med iskrem på menyen kan du trylle frem sommerens beste kalde drikker på 1-2-3. Skap en fristende iskremmeny med folkets favoritter som milkshake, smoothies og frappuccino! Alt du trenger i tillegg til iskrem er en blender og litt væske.

Til kassen