Lag en fin ostetallerken!
Tid for dessert - Gulrotkake
Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!
Alt du trenger til julens søte fristelser
Skap magiske juleøyeblikk for dine gjester og kunder - med deilige julebrownies, søte sjokoladekuler, fristende desserter, eller ferdige kaker! Her finner du inspirasjonen og produktene du trenger til julens søte fristelser.
Bruk opp sider-restene
Synes du det er vanskelig å ta inn sider på menyen fordi du ofte sitter igjen med rester? En kunde vil ha et glass, og resten av flasken går i vasken? Fortvil ikke, vi gir deg 6 gode, spenstige og morsomme oppskrifter for å bruke opp disse restene! Norsk sider av høy kvalitet i en cocktail eller mocktail slår aldri feil!
Oppstartshjelpen
Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!
Magiske juledesserter med iskrem fra Hennig-Olsen
Her er våre beste tips til å løfte julens dessertmeny: med kremen av iskrem som base kan du enkelt lage klassiske og kreative juledesserter.