Bilde

Lag en fin ostetallerken!

Ost passer utmerket som forrett, dessert eller kun for kos! Nora Krogstad som er konditor og landslagskokk viser hvordan man kan sette sammen en fin ostetallerken som avslutning på et godt måltid!

Ostetallerken

Artikkelbilde Tid for dessert - Gulrotkake

Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!

Artikkelbilde Alt du trenger til julens søte fristelser

Skap magiske juleøyeblikk for dine gjester og kunder - med deilige julebrownies, søte sjokoladekuler, fristende desserter, eller ferdige kaker! Her finner du inspirasjonen og produktene du trenger til julens søte fristelser.

Artikkelbilde Bruk opp sider-restene

Synes du det er vanskelig å ta inn sider på menyen fordi du ofte sitter igjen med rester? En kunde vil ha et glass, og resten av flasken går i vasken? Fortvil ikke, vi gir deg 6 gode, spenstige og morsomme oppskrifter for å bruke opp disse restene! Norsk sider av høy kvalitet i en cocktail eller mocktail slår aldri feil!

Artikkelbilde Oppstartshjelpen

Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!

Artikkelbilde Magiske juledesserter med iskrem fra Hennig-Olsen

Her er våre beste tips til å løfte julens dessertmeny: med kremen av iskrem som base kan du enkelt lage klassiske og kreative juledesserter.