Nic - tilbehør til is

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Nic - tilbehør til is

Nic har kjeks, toppinger, sauser og annet godt til isen!

Nic er skandinavias ledende leverandør av iskremtilbehør.

 

Vi hjelper våre kunder til økt salg av iskremprodukter gjennom å løfte frem spennende konsepter og produkter. Vi er eksperter innenfor vårt område, og samarbeider med alle ledende iskremleverandører.

 

Farge selger! Tydelige bilder og konsepter selger! Trenden går mot ”jo mer crazy jo bedre”! Vi jobber med alle typer is og hjelper dere gjerne med idéer som passer nettopp din isbar.

 

Målet er å øke salget av iskrem året rundt. Årets store nyhet er å serverer softis eller kuleis i en Bubble Waffel. Vi tilbyr en egenprodusert Bubble Waffel mix fra Idun Industri. Kontakt oss gjerne for mer info.

 

Se katalogen til Nic her


Produkter fra Nic

Artikkelbilde Havrotto fra Den Sorte Havre

På Tveter Gård i Våler i Østfold har det vært dyrket havre i mange hundre år, sannsynligvis tilbake til vikingtiden. Her bor familien Anstensrud, nøye og flinke gårbrukere, som liker å kunne fortelle nøyaktig hvor et produkt kommer fra og hvordan det er laget.

Artikkelbilde Fazer Yosa - oppdag den gode kraften i havre

Visste du at havre er et av de mest næringsrike og miljøvennlige matvarene fra planteriket? Og at den nordiske havren er ekstra kraftfull - så mye at den er ansett som den beste i verden?

Artikkelbilde Egg og eggprodukter

Egg er et basisprodukt på de fleste kjøkken. Det er både lønnsomt og veldig anvendelig.

Artikkelbilde Bakevarer

Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske og langtidsholdbare produkter.

Artikkelbilde Nic - tilbehør til is

Nic har kjeks, toppinger, sauser og annet godt til isen!