Bilde

Ndujamajones

Ndujamajones er en spennende og smakfull vri på den klassiske majonesen. Denne krydrede italienske pølsebasen tilfører en rik og intens smak som gjør den perfekt til alt fra sandwich og burgere til dip for grønnsaker og pommes frites. Enkel å lage og imponerende i smak, ndujamajones vil raskt bli en favoritt hos dine gjester.

 

Ingredienser

  • Nduja
  • Majones
  • Yoghurt naturell
  • Sitron
  • Gressløk

Slik gjør du:

  1. Stek ndujaen en liten stund i panna, for å få den litt løsere.
  2. Bland sammen yoghurt naturell og majones, og kjør blandingen i stavmikseren. 
  3. Tilsett en god skje med nduja, og kjør stavmikseren en liten stund til.
  4. Smak til med sitronsaft og topp blandingen med finhakket gressløk.

Ndujamajones kan fint lages klar noen dager før bruk.

Ingredienser til ndujamajones

Ndujamajones gir en fin røyksmak og er fantastisk godt til burger, grillmat, og ikke minst på en rekesandwich for å piffe den litt opp!

 

 

Rekesandwich

 

 

 


Artikkelbilde Engangshansker

Utforsk vårt utvalg av engangshansker for hygienisk matlaging og håndtering.

Artikkelbilde Alternative produkter

Det er viktig å ta hensyn til ulike kosthold og allergier når du setter en meny! Om noen av dine gjester er allergisk, intolerant eller følger bestemte kostholdsregler bør du ha noe å tilby. Her vil du finne alternative produkter som er melkefrie, glutenfrie og som kan brukes som erstatning for kjøttprodukter.

Artikkelbilde Fiberlokk – bærekraft og funksjonalitet «går hånd i hånd»

I en tid hvor bærekraft og funksjonalitet «går hånd i hånd» er vi glad for å kunne presentere vårt fiberlokk til kaffebeger, en innovativ lokkløsning som gir trygghet og funksjonalitet for kunden. Selvfølgelig er de uten tilsatt PFAS og ingen plast.

Artikkelbilde Bli bedre kjent med noen av våre leverandører

Visste du at noen av leverandørene våre har egen side på askoservering.no? Der finner du oversikt over bestselgere, kataloger, nyheter og kampanjer.

Artikkelbilde Gøy på kjøkkenet med Slåtto sauser

For spisesteder som ønsker å tilby en spennende og smaksrik bredde i menyen, er sauser og dressinger noen av de hemmelige heltene som er med på å skape de gode resultatene.