Bilde

Ndujamajones

Ndujamajones er en spennende og smakfull vri på den klassiske majonesen. Denne krydrede italienske pølsebasen tilfører en rik og intens smak som gjør den perfekt til alt fra sandwich og burgere til dip for grønnsaker og pommes frites. Enkel å lage og imponerende i smak, ndujamajones vil raskt bli en favoritt hos dine gjester.

 

Ingredienser

Nduja

Majones

Yoghurt naturell

Sitron

Gressløk

Slik gjør du:

  1. Stek ndujaen en liten stund i panna, for å få den litt løsere.
  2. Bland sammen yoghurt naturell og majones, og kjør blandingen i stavmikseren. 
  3. Tilsett en god skje med nduja, og kjør stavmikseren en liten stund til.
  4. Smak til med sitronsaft og topp blandingen med finhakket gressløk.

Ndujamajones kan fint lages klar noen dager før bruk.

Ingredienser til ndujamajones

Ndujamajones gir en fin røyksmak og er fantastisk godt til burger, grillmat, og ikke minst på en rekesandwich for å piffe den litt opp!

 

 

Rekesandwich

 

 

 


Artikkelbilde Bli bedre kjent med noen av våre leverandører

Visste du at noen av leverandørene våre har egen side på askoservering.no? Der finner du oversikt over bestselgere, kataloger, nyheter og kampanjer.

Artikkelbilde Meze fra Slåtto

En Fest for Sansene - Oppskrifter og Tips

Artikkelbilde Tid for dessert - Gulrotkake

Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!

Artikkelbilde Tid for dessert - Ostekake

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!

Artikkelbilde Tommy og Bård lager Umami Blend Burger

Hamburgere byr på en fantastisk kombinasjon av smaker og teksturer – saftig kjøtt, ferske grønnsaker, smakfull ost og sprø bacon, alt innpakket i et mykt og luftig brød. Dette er en klassiker som passer perfekt til både hverdagsmåltider og festlige anledninger! La deg inspirere av kokkene Tommy og Bård mens de deler sine beste tips for å løfte burgeropplevelsen på din meny.