
Ndujamajones
Ingredienser
- Nduja
- Majones
- Yoghurt naturell
- Sitron
- Gressløk
Slik gjør du:
- Stek ndujaen en liten stund i panna, for å få den litt løsere.
- Bland sammen yoghurt naturell og majones, og kjør blandingen i stavmikseren.
- Tilsett en god skje med nduja, og kjør stavmikseren en liten stund til.
- Smak til med sitronsaft og topp blandingen med finhakket gressløk.
Ndujamajones kan fint lages klar noen dager før bruk.
Ingredienser til ndujamajones
Ndujamajones gir en fin røyksmak og er fantastisk godt til burger, grillmat, og ikke minst på en rekesandwich for å piffe den litt opp!

Rekesandwich

Softis fra Hennig-Olsen er en sikker vinner med høy lønnsomhet. Med deres nye softiskonsepter kan du tilby unike smaksopplevelser, friste flere kunder og øke salget – uten store investeringer.

Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!

I en tid der forventningene til renslighet og trygghet er høyere enn noen gang, er det viktigere enn noensinne å velge riktige løsninger. Med Tork får du produkter som kombinerer funksjonalitet, design og bærekraft – og som hjelper deg å gi et godt inntrykk, hver gang, så sommergjestene reiser videre med et godt inntrykk. Og kanskje lyst til å komme igjen.

Våren banker på døra, og de store feiringene står for tur! Enten det er 17. mai, konfirmasjon, dåp eller bryllup, har vi kakepynten som gjør jobben enkel. Det skal nemlig ikke så mye til for at din servering blir et naturlig midtpunkt på bordet.

Matskatter er det perfekte valget til dessert, med kortreiste smaker og ekte kvalitet. Matskatter kommer ofte fra en liten produsent, og noen ganger fra en stor - men de alle har en lidenskap til godt håndverk! Skap en uforglemmelig avslutning på måltidet og fortell en god historie til dine kunder med Matskatter.