
Ndujamajones
Ingredienser
- Nduja
- Majones
- Yoghurt naturell
- Sitron
- Gressløk
Slik gjør du:
- Stek ndujaen en liten stund i panna, for å få den litt løsere.
- Bland sammen yoghurt naturell og majones, og kjør blandingen i stavmikseren.
- Tilsett en god skje med nduja, og kjør stavmikseren en liten stund til.
- Smak til med sitronsaft og topp blandingen med finhakket gressløk.
Ndujamajones kan fint lages klar noen dager før bruk.
Ingredienser til ndujamajones
Ndujamajones gir en fin røyksmak og er fantastisk godt til burger, grillmat, og ikke minst på en rekesandwich for å piffe den litt opp!

Rekesandwich

Ost passer utmerket som forrett, dessert eller kun for kos! Nora Krogstad som er konditor og landslagskokk viser hvordan man kan sette sammen en fin ostetallerken som avslutning på et godt måltid!

Sammen kutter vi plast – bli med på endringen! ASKO Servering er en del av Plastpartnerskapet 2026, som er et samarbeid mellom myndigheter og næringsliv for å redusere forsøpling fra engangsplastprodukter til mat og drikke.

Snacking nyheter fra My Bakery (smakfulle snurrer, delikate søte tarteletter) og lokalmat fra Galåvolden Gård.

Gjør deg klar for et fantastisk iskremår med nyhetene fra kremen av iskrem. Her er smakene som vil begeistre kundene – fyll opp både kuleis- og småisdisken!

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby våre kunder disse varene til en redusert pris. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.