Bilde

Ndujamajones

Ndujamajones er en spennende og smakfull vri på den klassiske majonesen. Denne krydrede italienske pølsebasen tilfører en rik og intens smak som gjør den perfekt til alt fra sandwich og burgere til dip for grønnsaker og pommes frites. Enkel å lage og imponerende i smak, ndujamajones vil raskt bli en favoritt hos dine gjester.

 

Ingredienser

  • Nduja
  • Majones
  • Yoghurt naturell
  • Sitron
  • Gressløk

Slik gjør du:

  1. Stek ndujaen en liten stund i panna, for å få den litt løsere.
  2. Bland sammen yoghurt naturell og majones, og kjør blandingen i stavmikseren. 
  3. Tilsett en god skje med nduja, og kjør stavmikseren en liten stund til.
  4. Smak til med sitronsaft og topp blandingen med finhakket gressløk.

Ndujamajones kan fint lages klar noen dager før bruk.

Ingredienser til ndujamajones

Ndujamajones gir en fin røyksmak og er fantastisk godt til burger, grillmat, og ikke minst på en rekesandwich for å piffe den litt opp!

 

 

Rekesandwich

 

 

 


Artikkelbilde Hvorfor kjøpe fryst frukt og grønt?

Opplev flere fordeler med å kjøpe dypfryste bær, frukt og grønnsaker. Vi gir deg spennende oppskrifter og nyheter!

Artikkelbilde Lammepølse med ramsløk og viltpølse fra A. Idsøe

Lammepølse med ramsløk og viltpølse fra A. Idsøe, toppes med syltet rødløk, krunsj og revet Bufarost fra Valdres

Artikkelbilde Pynt til de store anledningene!

Våren banker på døra, og de store feiringene står for tur! Enten det er 17. mai, konfirmasjon, dåp eller bryllup, har vi kakepynten som gjør jobben enkel. Det skal nemlig ikke så mye til for at din servering blir et naturlig midtpunkt på bordet.

Artikkelbilde Alternative produkter

Det er viktig å ta hensyn til ulike kosthold og allergier når du setter en meny! Om noen av dine gjester er allergisk, intolerant eller følger bestemte kostholdsregler bør du ha noe å tilby. Her vil du finne alternative produkter som er melkefrie, glutenfrie og som kan brukes som erstatning for kjøttprodukter.

Artikkelbilde Finnbiffgryte

Finnbiffgryte og potetpure fra Matbørsen, toppes med tyttebær og krunsj.