Mochi! En iskald og spennende nyhet på dessertmenyen

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Mochi! En iskald og spennende nyhet på dessertmenyen

Mochi er opprinnelig en japansk rett, hvor deilig iskrem pakkes inn i en risbasert, fargerik deig bedre kjent som mochi-deig. Mochi er en spennende og ny måte å servere iskrem på, og smaker best når de er temperert. Mochi kan spises slik den er, glasere den med en saus eller serveres som del av en dessert.

Mochi for storhusholdning

Mochi finnes i seks ulike smaker, og selges som 20-pk til storhusholdning med to smaker i hver variant:

 

  • Mochi Kokos 10 stk – Sakura Kirsebærblomst 10 stk
  • Mochi Sjokolade 10 stk – Mango 10 stk
  • Mochi Karamell 10 stk – Jordbær 10 stk

 

Slik lager du glaserte Mochi

Mochi kan fint serveres slik den er, men dersom du ønsker å gjøre den litt mer eksklusiv kan man glasere iskulene på en enkel måte med toppinger som kan kjøpes ferdige.

 

Du trenger:

  • Mochi kokos og kirsebærblomst fra Hennig-Olsen
  • Mango/Pasjonsfrukt saus
  • Topping Unicorn glitter
  • Sjokoladesaus

 

Du gjør:

  1. Bruk et GN brett, legg et iskrem pappbeger i hvert hjørne, sett en GN rist på disse pappbegerene
  2. Sett mochi’ene på rist
  3. Bruk saus som kommer rett fra kjøleskapet. Ha mango/pasjonsfruktsaus på rosa mochi og unicorn-topping på de hvite
  4. Når du sprøyter saus på, begynn på toppen av mochien og jobb deg i sirkler utover. La sausen skli nedover isen. Til slutt sprøyter du raskt striper med sjokoladesausen
  5. La mochiene stå på risten og sett de på frys

 

                                                       Paal-Hennig-Olsen-_Mochi_300.png


Mochi fra Hennig-Olsen is

Artikkelbilde Huhta Mask - flergangs munnbind

I løpet av en helt vanlig dag kan vi komme opp i situasjoner som gjør det umulig å holde 1 meter avstand. Munnbind er da anbefalt som tilleggstiltak for å hindre smitte.

Artikkelbilde Viktigheten av god hygiene - info fra Lilleborg

Infeksjoner kan forhindres eller kontrolleres ved å redusere mulighetene for smitteoverføring. Ved å ta i bruk grunnleggende prinsipper i infeksjonskontroll så er vi på god vei. I disse prinsippene ligger bl.a. god håndhygiene og overflatehygiene.

Artikkelbilde Spesialitet

Spesialitet-merket er et informasjonsmerke for norskprodusert mat og drikke, basert på de beste lokale råvarene, særegne lokale oppskrifter og laget av stolte fagfolk.

Artikkelbilde Store drømmer = Sunne valg

Å ta sunne valg i hverdagen må være mulig for alle. Kavli og Q-Meieriene har tips til deg som skal gjøre det lettere å ta gode valg når du skal kjøpe inn til aktiviteter hvor barn og unge samles.

Artikkelbilde Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby dere som kunder å kjøpe disse varene. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

Til kassen