Mochi for storhusholdning
Mochi finnes i seks ulike smaker, og selges som 20-pk til storhusholdning med to smaker i hver variant:
- Mochi Kokos 10 stk – Sakura Kirsebærblomst 10 stk
- Mochi Sjokolade 10 stk – Mango 10 stk
- Mochi Karamell 10 stk – Jordbær 10 stk
Slik lager du glaserte Mochi
Mochi kan fint serveres slik den er, men dersom du ønsker å gjøre den litt mer eksklusiv kan man glasere iskulene på en enkel måte med toppinger som kan kjøpes ferdige.
Du trenger:
- Mochi kokos og kirsebærblomst fra Hennig-Olsen
- Mango/Pasjonsfrukt saus
- Topping Unicorn glitter
- Sjokoladesaus
Du gjør:
- Bruk et GN brett, legg et iskrem pappbeger i hvert hjørne, sett en GN rist på disse pappbegerene
- Sett mochi’ene på rist
- Bruk saus som kommer rett fra kjøleskapet. Ha mango/pasjonsfruktsaus på rosa mochi og unicorn-topping på de hvite
- Når du sprøyter saus på, begynn på toppen av mochien og jobb deg i sirkler utover. La sausen skli nedover isen. Til slutt sprøyter du raskt striper med sjokoladesausen
- La mochiene stå på risten og sett de på frys