Mochi! En iskald og spennende dessert på menyen

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer
Søndag 29. januar kl. 05.00-09.00 vil det utføres vedlikehold. Du vil kunne handle som normalt, men ordrebekreftelser vil kunne bli forsinket i tidsrommet.
Bilde
Annonsørinnhold

Mochi! En iskald og spennende dessert på menyen

Mochi er opprinnelig en japansk rett, hvor deilig iskrem pakkes inn i en risbasert, fargerik deig bedre kjent som mochi-deig. Mochi er en spennende og ny måte å servere iskrem på, og smaker best når de er temperert. Mochi kan spises slik den er, glasere den med en saus eller serveres som del av en dessert.

Mochi for storhusholdning

Mochi finnes i seks ulike smaker, og selges som 20-pk til storhusholdning med to smaker i hver variant:

 

  • Mochi Kokos 10 stk – Sakura Kirsebærblomst 10 stk
  • Mochi Sjokolade 10 stk – Mango 10 stk
  • Mochi Karamell 10 stk – Jordbær 10 stk

 

Slik lager du glaserte Mochi

Mochi kan fint serveres slik den er, men dersom du ønsker å gjøre den litt mer eksklusiv kan man glasere iskulene på en enkel måte med toppinger som kan kjøpes ferdige.

 

Du trenger:

  • Mochi kokos og kirsebærblomst fra Hennig-Olsen
  • Mango/Pasjonsfrukt saus
  • Topping Unicorn glitter
  • Sjokoladesaus

 

Du gjør:

  1. Bruk et GN brett, legg et iskrem pappbeger i hvert hjørne, sett en GN rist på disse pappbegerene
  2. Sett mochi’ene på rist
  3. Bruk saus som kommer rett fra kjøleskapet. Ha mango/pasjonsfruktsaus på rosa mochi og unicorn-topping på de hvite
  4. Når du sprøyter saus på, begynn på toppen av mochien og jobb deg i sirkler utover. La sausen skli nedover isen. Til slutt sprøyter du raskt striper med sjokoladesausen
  5. La mochiene stå på risten og sett de på frys

 

                                                       Paal-Hennig-Olsen-_Mochi_300.png


Mochi fra Hennig-Olsen is

Artikkelbilde Alt du trenger til jul fra Unil+

Alt du trenger til jul fra Unil+. Vi i Unil har laget en brosjyre hvor vi har samlet alt vi tror du trenger til jul for å lage et flott julemåltid.

Artikkelbilde Oppstartshjelpen - Råd og tips for deg som skal starte serveringssted

Å starte et serveringssted høres kanskje enkelt ut, men det er mange ting som må på plass og som du må ha kontroll på før du kan åpne dørene. Vi i ASKO Servering har samlet et knippe råd, tips og triks til deg her på denne siden.

Artikkelbilde Nyheter denne våren!

Er du opptatt av trender og nyheter i serveringbransjen? Her har vi samlet noen utvalgte produkter fra noen av våre flinkeste leverandører. For februar-slippet kan vi friste med utrolig mange kule nyheter!

Artikkelbilde ALKOHOLFRITT ØL – ET MUST ELLER EN MULIGHET?

Klokk & Co er et familiebryggeri som drives av Kristine Lund og Leif Klokk. De blir hyppig omtalt som best på alkoholfritt øl i Norge. De har nå fire alkoholfrie øl i porteføljen, som kan bestilles gjennom ASKO.

Artikkelbilde Nytt og spennende for noen. En selvfølge for andre.

Velkommen til det fargerike og smakfulle mezekjøkkenet! Meze er Midtøstens tapas. Det er enkelt, velsmakende, raskt å tilberede og ofte vegetarisk. Se hva vi har å vise deg! Hilsen Slåtto og Sevan.