Mochi! En iskald og spennende dessert på menyen

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Mochi! En iskald og spennende dessert på menyen

Mochi er opprinnelig en japansk rett, hvor deilig iskrem pakkes inn i en risbasert, fargerik deig bedre kjent som mochi-deig. Mochi er en spennende og ny måte å servere iskrem på, og smaker best når de er temperert. Mochi kan spises slik den er, glasere den med en saus eller serveres som del av en dessert.

Mochi for storhusholdning

Mochi finnes i seks ulike smaker, og selges som 20-pk til storhusholdning med to smaker i hver variant:

 

  • Mochi Kokos 10 stk – Sakura Kirsebærblomst 10 stk
  • Mochi Sjokolade 10 stk – Mango 10 stk
  • Mochi Karamell 10 stk – Jordbær 10 stk

 

Slik lager du glaserte Mochi

Mochi kan fint serveres slik den er, men dersom du ønsker å gjøre den litt mer eksklusiv kan man glasere iskulene på en enkel måte med toppinger som kan kjøpes ferdige.

 

Du trenger:

  • Mochi kokos og kirsebærblomst fra Hennig-Olsen
  • Mango/Pasjonsfrukt saus
  • Topping Unicorn glitter
  • Sjokoladesaus

 

Du gjør:

  1. Bruk et GN brett, legg et iskrem pappbeger i hvert hjørne, sett en GN rist på disse pappbegerene
  2. Sett mochi’ene på rist
  3. Bruk saus som kommer rett fra kjøleskapet. Ha mango/pasjonsfruktsaus på rosa mochi og unicorn-topping på de hvite
  4. Når du sprøyter saus på, begynn på toppen av mochien og jobb deg i sirkler utover. La sausen skli nedover isen. Til slutt sprøyter du raskt striper med sjokoladesausen
  5. La mochiene stå på risten og sett de på frys

 

                                                       Paal-Hennig-Olsen-_Mochi_300.png


Mochi fra Hennig-Olsen is

Artikkelbilde Oatly har funnet opp havredrikken som skummer og smaker godt

Så du er barista? Så hyggelig. Vi er selskapet som fant opp havredrikken. Det er også ganske hyggelig. Nå har vi klart å lage en havredrikk du kan skumme, og som smaker helt fantastisk i kaffen.

Artikkelbilde Digitale verktøy

Trenger du verktøy til besøksregistrering, digital betaling, bestilling? Kundebehovet har snudd seg fort den siste tiden, og flere aktører er flinke til å tilpasse seg den nye hverdagen. Her får du en oversikt over forskjellige løsninger som er laget for serveringsbransjen.

Artikkelbilde Trenger du inspirasjon til å lage enda bedre takeaway?

Ønsker du å starte med takeaway? Eller gjøre takeaway fra ditt serveringssted enda bedre? Christian André Pettersen gir deg mange gode tips til hvordan du kan ta din restaurant til nye høyder innen takeaway.

Artikkelbilde One-Shot - Norges mest geniale iskonsept

Vår iskrem, frozen yoghurt og sorbet er laget etter originale italienske oppskrifter, har en unik kremet konsistens og fås i mange forskjellige smaker. Ikke rart de ble kåret til årets utfordrer og er nominert til årets produkt 2019 av ASKO og deres kunder!

Artikkelbilde Hent inspirasjon til en spenstig vegetarmeny

Slåtto og Sevan presenterer produkter og komplette menyer tilpasset ditt kjøkken. La deg inspirere av fargerike og spennende forslag.