Mochi! En iskald og spennende nyhet på dessertmenyen

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Mochi! En iskald og spennende nyhet på dessertmenyen

Mochi er opprinnelig en japansk rett, hvor deilig iskrem pakkes inn i en risbasert, fargerik deig bedre kjent som mochi-deig. Mochi er en spennende og ny måte å servere iskrem på, og smaker best når de er temperert. Mochi kan spises slik den er, glasere den med en saus eller serveres som del av en dessert.

Mochi for storhusholdning

Mochi finnes i seks ulike smaker, og selges som 20-pk til storhusholdning med to smaker i hver variant:

 

  • Mochi Kokos 10 stk – Sakura Kirsebærblomst 10 stk
  • Mochi Sjokolade 10 stk – Mango 10 stk
  • Mochi Karamell 10 stk – Jordbær 10 stk

 

Slik lager du glaserte Mochi

Mochi kan fint serveres slik den er, men dersom du ønsker å gjøre den litt mer eksklusiv kan man glasere iskulene på en enkel måte med toppinger som kan kjøpes ferdige.

 

Du trenger:

  • Mochi kokos og kirsebærblomst fra Hennig-Olsen
  • Mango/Pasjonsfrukt saus
  • Topping Unicorn glitter
  • Sjokoladesaus

 

Du gjør:

  1. Bruk et GN brett, legg et iskrem pappbeger i hvert hjørne, sett en GN rist på disse pappbegerene
  2. Sett mochi’ene på rist
  3. Bruk saus som kommer rett fra kjøleskapet. Ha mango/pasjonsfruktsaus på rosa mochi og unicorn-topping på de hvite
  4. Når du sprøyter saus på, begynn på toppen av mochien og jobb deg i sirkler utover. La sausen skli nedover isen. Til slutt sprøyter du raskt striper med sjokoladesausen
  5. La mochiene stå på risten og sett de på frys

 

                                                       Paal-Hennig-Olsen-_Mochi_300.png


Mochi fra Hennig-Olsen is

Artikkelbilde Oppstartshjelpen - Råd og tips for deg som skal starte serveringssted

Å starte et serveringssted høres kanskje enkelt ut, men det er mange ting som må på plass og som du må ha kontroll på før du kan åpne dørene. Vi i ASKO Servering har samlet et knippe råd, tips og triks til deg her på denne siden.

Artikkelbilde Singelpakket mat og enklere tilberedning

Har du behov for kuvert- og singelpakker av produkter for å ivareta hygiene om dagen? Eller kanskje produkter som effektiviserer matlagingen? Her har vi samlet noe av sortimentet vårt på disse varene.

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Artikkelbilde Spesialitet

Spesialitet-merket er et informasjonsmerke for norskprodusert mat og drikke, basert på de beste lokale råvarene, særegne lokale oppskrifter og laget av stolte fagfolk.

Til kassen