Jensen & Co ønsker å gi deg og dine gjester en god start på dagen og samtidig bidra med inspirasjon til frokost, lunsj og pausemat.
De tilbyr et bredt sortiment plantebaserte drikker med ulike baser, i tillegg har de en plantebasert blend, utviklet for å smake melk.
Rebel Kitchen er et britisk brand som utvikler plantebaserte blends med utgangspunkt i at de skal ligne mest mulig på melk – både når det gjelder smak og konsistens.
Rebel Kitchens økologiske drikker er alltid uten raffinert sukker eller andre tilsetninger.
Dette er et brand som tar miljø og bærekraft på alvor og de sertifisert som karbonnøytrale. Rebel Kitchen tilbyr en original drikk, en ekstra kremet og en barista-variant. Videre 2 smaksatte smådrikker; Shake med sjokoladesmak og Shake med kaffesmak.
Sproud er et svensk livsstilsbrand fra Malmö som produserer plantebaserte drikker basert på erteprotein – som er det siste innen plantebasert mat og drikke. Erteprotein er noe av det mest miljøvennlige man kan bruke som base for plantebasert mat og drikke. Produktene er allergenfrie og uten kolesterol. Når det kommer til smak er Sprouds drikker friske og nøytrale. I det norske markedet tilbyr Sproud en barista-variant, en usøtet variant og en med sjokolade.
Bak brandet Koko står verdens største kokosprodusent – First Grade International. Dette er en virkelig ekspert innen kokos og Koko er markedsledende innen kokosbasert mat og drikke i Europa. Koko tilbyr produkter av høy kvalitet, og de benytter kun fersk kokos fra egen plantasje, håndplukket og presset innen 24 timer etter plukking.
Drikkene har ikke så utpreget kokossmak og er mer nøytrale i smaken enn mange andre kokosdrikker og er derfor mer anvendelige å bruke.
TIPS! Sett de plantebaserte melkealternativene sammen med vanlig melk – gjestene er vant til å bruke melk og melkealternativer om hverandre – enten som tørstedrikk, i kaffen eller i frokostblandingen.
Dine gjester er opptatt av plantebaserte alternativer– har du det de ønsker seg?