Mer plantebasert med Jensen & Co

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Mer plantebasert med Jensen & Co

Trendene er tydelige på mer grønt og plantebaserte proteiner- og rett og slett litt mindre kjøtt og meieri. Vi har tro på at små justeringer kan føre til glede for samtlige av dine gjester.

Jensen & Co ønsker å gi deg og dine gjester en god start på dagen og samtidig bidra med inspirasjon til frokost, lunsj og pausemat.

 

De tilbyr et bredt sortiment plantebaserte drikker med ulike baser, i tillegg har de en plantebasert blend, utviklet for å smake melk. 

 

Rebel Kitchen er et britisk brand som utvikler plantebaserte blends med utgangspunkt i at de skal ligne mest mulig på melk – både når det gjelder smak og konsistens.

Rebel Kitchens økologiske drikker er alltid uten raffinert sukker eller andre tilsetninger.

Dette er et brand som tar miljø og bærekraft på alvor og de sertifisert som karbonnøytrale. Rebel Kitchen tilbyr en original drikk, en ekstra kremet og en barista-variant. Videre 2 smaksatte smådrikker; Shake med sjokoladesmak og Shake med kaffesmak.

 

melk-i-glass-400 (002).jpg

 

Sproud er et svensk livsstilsbrand fra Malmö som produserer plantebaserte drikker basert på erteprotein – som er det siste innen plantebasert mat og drikke. Erteprotein er noe av det mest miljøvennlige man kan bruke som base for plantebasert mat og drikke. Produktene er allergenfrie og uten kolesterol. Når det kommer til smak er Sprouds drikker friske og nøytrale. I det norske markedet tilbyr Sproud en barista-variant, en usøtet variant og en med sjokolade.

 

Bak brandet Koko står verdens største kokosprodusent – First Grade International. Dette er en virkelig ekspert innen kokos og Koko er markedsledende innen kokosbasert mat og drikke i Europa. Koko tilbyr produkter av høy kvalitet, og de benytter kun fersk kokos fra egen plantasje, håndplukket og presset innen 24 timer etter plukking.

 

kokosmelk_400 (002).jpg

 


Drikkene har ikke så utpreget kokossmak og er mer nøytrale i smaken enn mange andre kokosdrikker og er derfor mer anvendelige å bruke.

 

TIPS! Sett de plantebaserte melkealternativene sammen med vanlig melk – gjestene er vant til å bruke melk og melkealternativer om hverandre – enten som tørstedrikk, i kaffen eller i frokostblandingen.

 

Dine gjester er opptatt av plantebaserte alternativer– har du det de ønsker seg?


Produkter

Artikkelbilde 3 forfriskende smaker i markedets mest bærekraftige vannemballasje!

Nyheten FreshWater fra CarePacks kommer i 100 % resirkulerbar kartong, og er et mye mer miljøvennlig alternativ enn vann i plastflasker.

Artikkelbilde Vakuumposer finner du hos oss!

Har du behov for vakuumposer i ditt kjøkken? Her finner du flere varianter.

Artikkelbilde Kaker i fokus

Flere av våre leverandører jobber iherdig med nyutvikling og nedenfor finner du flere spennende alternativer! Alt i fra porsjonsstørrelser, til kaker for en hver anledning.

Artikkelbilde Trenger du inspirasjon til å lage enda bedre takeaway?

Ønsker du å starte med takeaway? Eller gjøre takeaway fra ditt serveringssted enda bedre? Christian André Pettersen gir deg mange gode tips til hvordan du kan ta din restaurant til nye høyder innen takeaway.

Artikkelbilde Tørrvarer

Tørrvarer er en stor og allsidig kategori med mange tusen varelinjer.