Mer plantebasert med Jensen & Co

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Mer plantebasert med Jensen & Co

Trendene er tydelige på mer grønt og plantebaserte proteiner- og rett og slett litt mindre kjøtt og meieri. Vi har tro på at små justeringer kan føre til glede for samtlige av dine gjester.

Jensen & Co ønsker å gi deg og dine gjester en god start på dagen og samtidig bidra med inspirasjon til frokost, lunsj og pausemat.

 

De tilbyr et bredt sortiment plantebaserte drikker med ulike baser, i tillegg har de en plantebasert blend, utviklet for å smake melk. 

 

Rebel Kitchen er et britisk brand som utvikler plantebaserte blends med utgangspunkt i at de skal ligne mest mulig på melk – både når det gjelder smak og konsistens.

Rebel Kitchens økologiske drikker er alltid uten raffinert sukker eller andre tilsetninger.

Dette er et brand som tar miljø og bærekraft på alvor og de sertifisert som karbonnøytrale. Rebel Kitchen tilbyr en original drikk, en ekstra kremet og en barista-variant. Videre 2 smaksatte smådrikker; Shake med sjokoladesmak og Shake med kaffesmak.

 

melk-i-glass-400 (002).jpg

 

Sproud er et svensk livsstilsbrand fra Malmö som produserer plantebaserte drikker basert på erteprotein – som er det siste innen plantebasert mat og drikke. Erteprotein er noe av det mest miljøvennlige man kan bruke som base for plantebasert mat og drikke. Produktene er allergenfrie og uten kolesterol. Når det kommer til smak er Sprouds drikker friske og nøytrale. I det norske markedet tilbyr Sproud en barista-variant, en usøtet variant og en med sjokolade.

 

Bak brandet Koko står verdens største kokosprodusent – First Grade International. Dette er en virkelig ekspert innen kokos og Koko er markedsledende innen kokosbasert mat og drikke i Europa. Koko tilbyr produkter av høy kvalitet, og de benytter kun fersk kokos fra egen plantasje, håndplukket og presset innen 24 timer etter plukking.

 

kokosmelk_400 (002).jpg

 


Drikkene har ikke så utpreget kokossmak og er mer nøytrale i smaken enn mange andre kokosdrikker og er derfor mer anvendelige å bruke.

 

TIPS! Sett de plantebaserte melkealternativene sammen med vanlig melk – gjestene er vant til å bruke melk og melkealternativer om hverandre – enten som tørstedrikk, i kaffen eller i frokostblandingen.

 

Dine gjester er opptatt av plantebaserte alternativer– har du det de ønsker seg?


Produkter

Artikkelbilde Huhta Mask - flergangs munnbind

I løpet av en helt vanlig dag kan vi komme opp i situasjoner som gjør det umulig å holde 1 meter avstand. Munnbind er da anbefalt som tilleggstiltak for å hindre smitte.

Artikkelbilde Explo - Norsk rå energi på boks

Explo er en serie friske, smakfulle energidrikker laget helt nord i Norge. Explo er Macks bidrag til en oppvekker i hverdagen, et energipåfyll i jobbpausen, en booster etter skolen.

Artikkelbilde Pizzasaus med moderne smak og innpakning

Ny pizzasaus i pose er plassbesparende, miljøvennlig, gir mindre svinn og med et innhold av ren tomatsaus som er hjertet i en god pizza. Tilsett kun krydder og annen magi. For at du skal kunne servere dine gjester en fantastisk pizza gjengir vi her et par klassiske oppskrifter på pizzasaus

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Kaker i fokus

Flere av våre leverandører jobber iherdig med nyutvikling og nedenfor finner du flere spennende alternativer! Alt i fra porsjonsstørrelser, til kaker for en hver anledning.