Bilde
Annonsørinnhold

Vi har det du trenger av meieriprodukter!

Du kan få samlet alt du trenger på en bil, med en levering og du mottar kun en faktura. Enkelt, lønnsomt og effektivt!

Det sies at de som serverer mat i kantine har den vanskeligste jobben, for du har de samme gjestene hver dag! Som kantine har du anledning til å påvirke hva dine gjester spiser. Et godt og variert kosthold har betydning for energinivå, helse og trivsel. Ikke minst kan man servere det beste måltidet i løpet av en dag.

 

Helsedirektoratet anbefaler et daglig inntak av 3 porsjoner meieriprodukter. Hva med å bidra til dette ved å tilby ost, yoghurt og andre meierivarer med lite fett, tilsatt salt og sukker som en del av grunnsortimentet i din kantine?

 

Og husk - en porsjon trenger ikke være stor!

 

Kilde: Helsenorge,Helsedirektoratet

 


Melk & Fløte

Smør

Yoghurt naturell & smakstilsatt

Ost

Plantebaserte produkter

Juice, Iste & Smoothie

Artikkelbilde Ndujamajones

Ndujamajones er en spennende og smakfull vri på den klassiske majonesen. Denne krydrede italienske pølsebasen tilfører en rik og intens smak som gjør den perfekt til alt fra sandwich og burgere til dip for grønnsaker og pommes frites. Enkel å lage og imponerende i smak, ndujamajones vil raskt bli en favoritt hos dine gjester.

Artikkelbilde Tid for dessert - Ostekake

Landslagskonditor Vilde Nistad Strandos gir deg tips til hvordan du kan pynte en ferdig ostekake!

Artikkelbilde Vakuumposer for Sous Vide og Matoppbevaring

Utforsk vårt utvalg av vakuumposer i ulike størrelser, ideelle for sous vide-tilberedning og forlenget holdbarhet på matvarer. Perfekt for profesjonelle kjøkken.

Artikkelbilde Nonfood

ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4.000 produkter innen nonfood. Utforsk vårt brede utvalg av nonfood-produkter, inkludert emballasje, rengjøringsmidler og kjøkkenutstyr, skreddersydd for profesjonelle behov.

Artikkelbilde Engangshansker

Utforsk vårt utvalg av engangshansker for hygienisk matlaging og håndtering.