Vi har det du trenger av meieriprodukter!
Det sies at de som serverer mat i kantine har den vanskeligste jobben, for du har de samme gjestene hver dag! Som kantine har du anledning til å påvirke hva dine gjester spiser. Et godt og variert kosthold har betydning for energinivå, helse og trivsel. Ikke minst kan man servere det beste måltidet i løpet av en dag.
Helsedirektoratet anbefaler et daglig inntak av 3 porsjoner meieriprodukter. Hva med å bidra til dette ved å tilby ost, yoghurt og andre meierivarer med lite fett, tilsatt salt og sukker som en del av grunnsortimentet i din kantine?
Og husk - en porsjon trenger ikke være stor!
Kilde: Helsenorge,Helsedirektoratet
For en travel hverdag på kjøkkenet
En flaske som glipper i serveringen. En sølete benk midt i lunsjrushet. Når det er høyt tempo på kjøkkenet, har man ikke tid til små avbrudd. Da trengs løsninger som bare virker umiddelbart.
Magiske juledesserter med iskrem fra Hennig-Olsen
Her er våre beste tips til å løfte julens dessertmeny: med kremen av iskrem som base kan du enkelt lage klassiske og kreative juledesserter.
Idun bake- og kakemikser – allsidige løsninger for serveringsmarkedet!
Med Iduns mikser får du proffe og funksjonelle ingredienser i praktiske 5 kg sekker – perfekt for et effektivt kjøkken! Enklere blir det ikke: la deg inspirere og finn oppskriftene her.
Smakfulle retter laget med reinsdyrkjøtt
Har du smakt på Reinsdyrkjøtt fra Finnmark Rein? - ekte natur og ekte smak! Finnmark Rein er en del av vårt Matskatt-sortiment. En Matskatt kjennetegnes av norsk opprinnelse, unik kvalitet, tydelig lokal identitet og en historie verdt å dele. Våre Matskatt-ambassadører Torill og Bård viser deg tre smakfulle retter laget med kjøtt fra Finnmark Rein.
Bli bedre kjent med noen av våre leverandører
Visste du at noen av leverandørene våre har egen side på askoservering.no? Der finner du oversikt over bestselgere, kataloger, nyheter og kampanjer.