Vi har det du trenger av meieriprodukter!
Det sies at de som serverer mat i kantine har den vanskeligste jobben, for du har de samme gjestene hver dag! Som kantine har du anledning til å påvirke hva dine gjester spiser. Et godt og variert kosthold har betydning for energinivå, helse og trivsel. Ikke minst kan man servere det beste måltidet i løpet av en dag.
Helsedirektoratet anbefaler et daglig inntak av 3 porsjoner meieriprodukter. Hva med å bidra til dette ved å tilby ost, yoghurt og andre meierivarer med lite fett, tilsatt salt og sukker som en del av grunnsortimentet i din kantine?
Og husk - en porsjon trenger ikke være stor!
Kilde: Helsenorge,Helsedirektoratet
Alternative produkter
Det er viktig å ta hensyn til ulike kosthold og allergier når du setter en meny! Om noen av dine gjester er allergisk, intolerant eller følger bestemte kostholdsregler bør du ha noe å tilby. Her vil du finne alternative produkter som er melkefrie, glutenfrie og som kan brukes som erstatning for kjøttprodukter.
Ndujamajones
Ndujamajones er en spennende og smakfull vri på den klassiske majonesen. Denne krydrede italienske pølsebasen tilfører en rik og intens smak som gjør den perfekt til alt fra sandwich og burgere til dip for grønnsaker og pommes frites. Enkel å lage og imponerende i smak, ndujamajones vil raskt bli en favoritt hos dine gjester.
Kjøkkenutstyr fra ASKO Servering
Hos oss finner du et bredt utvalg kjøkkenutstyr! Vi tilbyr solide og funksjonelle produkter som tåler daglig bruk, og som gjør matlaging og servering mer effektivt.
Tid for dessert - Gulrotkake
Konditor og landslagskokk Nora Krogstad viser deg hvordan du enkelt kan pynte en ferdigkake!
