Vi har det du trenger av meieriprodukter!
Det sies at de som serverer mat i kantine har den vanskeligste jobben, for du har de samme gjestene hver dag! Som kantine har du anledning til å påvirke hva dine gjester spiser. Et godt og variert kosthold har betydning for energinivå, helse og trivsel. Ikke minst kan man servere det beste måltidet i løpet av en dag.
Helsedirektoratet anbefaler et daglig inntak av 3 porsjoner meieriprodukter. Hva med å bidra til dette ved å tilby ost, yoghurt og andre meierivarer med lite fett, tilsatt salt og sukker som en del av grunnsortimentet i din kantine?
Og husk - en porsjon trenger ikke være stor!
Kilde: Helsenorge,Helsedirektoratet
Lag en fin ostetallerken!
Ost passer utmerket som forrett, dessert eller kun for kos! Nora Krogstad som er konditor og landslagskokk viser hvordan man kan sette sammen en fin ostetallerken som avslutning på et godt måltid!
Oppstartshjelpen
Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!
Enkle og gode isdesserter med Matskatter
Matskatter er det perfekte valget til dessert, med kortreiste smaker og ekte kvalitet.

