
Matskatter til festdagene
Vil du prøve det samme? Her er produktene!

Vi gir deg tips til digge sandwicher med norsk vri! Lokalmat er mer enn bare råvarer – det er historie, håndverk og stolthet. Benytt norske lokale råvarer, og fortell en god historie til dine gjester!

Egg er en grunnleggende ingrediens på de fleste kjøkken, og det er både økonomisk og svært allsidig.

Utforsk vårt utvalg av kolonialvarer – alt fra mel og pasta til krydder og hermetikk, perfekt for storkjøkken.

Den rike, nøytrale smaken fra havre og umettet fett løfter varm drikke som kaffe, te og kakao til et nytt nivå – nesten som en super-premium oppgradering.

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Se vårt utvalg av rødt og hvitt kjøtt, fra gourmetprodukter til rimeligere alternativer, tilpasset ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.