
Matskatter på pizzaen
Ost
Spekemat
Pølser
Pizzasaus

Drikke som passer perfekt til pizza!
Tilby også norske matskatter i glasset - med alkoholfritt som passer perfekt til pizzaen!
Pizzabunn
Det finnes flere gode alternativer når du skal velge pizzabunn! Gå for en ferdig bunn med saus og ost for en rask og enkel løsning, lag en trendy pizza med pinsabrød, eller bak din egen deig med Finbakst bakemiks for et helt ferskt resultat.
Pizzabunn med saus
Pinsa
Bakemiks til pizzabunn
Pizzabunn med Idun Finbakst
1000 g Idun Finbakst
50 g fersk gjær
40 g olivenolje
750 g vann
1. Ingredienser + vann eltes godt sammen til deigen slipper bollen.
2. La deigen hvile i 1 time.
3. Del deigen opp i ønsket størrelse (250 g). Slåes opp runde.
4. La emnene hvile i 30 minutter.
5. Formes til pizza.

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Førstehjelp er en viktig del av kjøkkenutstyret. I et restaurantkjøkken er risikoen for kuttskader og brannskader stor fordi tempoet ofte er høyt. Derfor er det viktig å ha riktig førstehjelpsutstyr, som er brukervennlig og lett tilgjengelig.

Det er detaljene som lokker øynene litt ekstra, og den store forskjellen mellom en fristelse som blir lagt på asjetten eller blir stående bak glasset. Konditor Hedda Frederiksen deler sine beste tips til hvordan du kan bruke pynt fra Bako til å fremheve både smak og håndverk.

Ingen bunn, ingen pizza! Som pizzabaker vet du at valget av mel er avgjørende for å oppnå den perfekte pizzabunnen. Med Regal Tipo 00 og Regal Hvetemel Ekstra kan du heve kvaliteten på dine pizzaer og imponere dine gjester med autentiske smaksopplevelser.

En flaske som glipper i serveringen. En sølete benk midt i lunsjrushet. Når det er høyt tempo på kjøkkenet, har man ikke tid til små avbrudd. Da trengs løsninger som bare virker umiddelbart.