God Jul fra Macks Ølbryggeri!

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

God Jul fra Macks Ølbryggeri!

Fra verdens nordligste bryggeri får du julebrus med lange og stolte tradisjoner.

Tante Hedvigs Julebrus

 

TanteHedvigs 1-01.png

 

 

Hedvig var datter av grunnlegger Ludwig Mack, og vokste opp i hjertet av bryggeriet. Naturligvis tok hun del i produksjonen, og var initiativtaker for Mack sin satsning på saft og syltetøy på 1940-tallet. I tråd med hennes sans for god smak og kvalitet, har vi latt oss inspirere og laget en julebrus med fruktsmak. Tante Hedvigs Julebrus finnes i to varianter, både med og uten sukker.

 

Vi har beholdt den samme gode smaken, men Tante Hedvig julebrus kommer nå i ny forpakning med ekstra julestemning.

 

Mack Julebrus

 

Mack Julebrus 1-01.png

 

 

Vår Julebrus har lange og stolte tradisjoner. Med sin nydelige rødfarge og friske smak av bringebær er den kjent for både liten og stor.

 

Mack Julebrus Lett kommer i ny forbedret smak. Etter en lang periode med eksperimentering og testing der vi ønsket å se om det var mulig å lage en bedre og mer naturlig smak enn tidligere, har vi kommet i mål. Vi har beholdt den lyse og kjente rødfargen, men forbedret smaken av bringebær og vanilje.

Vi håper at denne julebrusen kan bli en del av alle sin juletradisjon.

 

 

GOD JUL!

 

 


Artikkelbilde Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Artikkelbilde Meieri

Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.

Artikkelbilde Smittevernsutstyr - har du det du trenger?

Når folk samles øker risikoen for smitte. Sørg for at du har alt du trenger for å opprettholde smittevern og gi gjestene en trygg opplevelse.

Artikkelbilde Trenger du inspirasjon til å lage enda bedre takeaway?

Ønsker du å starte med takeaway? Eller gjøre takeaway fra ditt serveringssted enda bedre? Christian André Pettersen gir deg mange gode tips til hvordan du kan ta din restaurant til nye høyder innen takeaway.

Artikkelbilde Ecolab - trygg og sikker gjenåpning med våre effektive Covid-19 produkter

Ecolab er verdensledende innen vann, hygiene og smitteforebyggende løsninger og tjenester. Vi leverer omfattende løsninger og personlig service for å fremme mattrygghet, opprettholde rene og trygge omgivelser, optimalisere vann- og energiforbruk og forbedre driftseffektivitet og bærekraft for kunder i mer enn 170 land.