God Jul fra Macks Ølbryggeri!

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

God Jul fra Macks Ølbryggeri!

Fra verdens nordligste bryggeri får du julebrus med lange og stolte tradisjoner.

Tante Hedvigs Julebrus

 

TanteHedvigs 1-01.png

 

 

Hedvig var datter av grunnlegger Ludwig Mack, og vokste opp i hjertet av bryggeriet. Naturligvis tok hun del i produksjonen, og var initiativtaker for Mack sin satsning på saft og syltetøy på 1940-tallet. I tråd med hennes sans for god smak og kvalitet, har vi latt oss inspirere og laget en julebrus med fruktsmak. Tante Hedvigs Julebrus finnes i to varianter, både med og uten sukker.

 

Vi har beholdt den samme gode smaken, men Tante Hedvig julebrus kommer nå i ny forpakning med ekstra julestemning.

 

Mack Julebrus

 

Mack Julebrus 1-01.png

 

 

Vår Julebrus har lange og stolte tradisjoner. Med sin nydelige rødfarge og friske smak av bringebær er den kjent for både liten og stor.

 

Mack Julebrus Lett kommer i ny forbedret smak. Etter en lang periode med eksperimentering og testing der vi ønsket å se om det var mulig å lage en bedre og mer naturlig smak enn tidligere, har vi kommet i mål. Vi har beholdt den lyse og kjente rødfargen, men forbedret smaken av bringebær og vanilje.

Vi håper at denne julebrusen kan bli en del av alle sin juletradisjon.

 

 

GOD JUL!

 

 


Artikkelbilde Explo - Norsk rå energi på boks

Explo er en serie friske, smakfulle energidrikker laget helt nord i Norge. Explo er Macks bidrag til en oppvekker i hverdagen, et energipåfyll i jobbpausen, en booster etter skolen.

Artikkelbilde Smittevernsutstyr - har du det du trenger?

Når folk samles øker risikoen for smitte. Sørg for at du har alt du trenger for å opprettholde smittevern og gi gjestene en trygg opplevelse.

Artikkelbilde ALKOHOLFRITT ØL – ET MUST ELLER EN MULIGHET?

Klokk & Co er et familiebryggeri som drives av Kristine Lund og Leif Klokk. De blir hyppig omtalt som best på alkoholfritt øl i Norge. De har nå fire alkoholfrie øl i porteføljen, som kan bestilles gjennom ASKO.

Artikkelbilde Engangshansker

Engangshansker har blitt enda mer vanlig de siste par årene, Vi har nitrilhansker, latexhansker og vinylhansker på lager.

Artikkelbilde CarePacks hjelper deg over kneika

Klokka nærmer seg to. Ventilasjonsanlegget suser svakt. Et sukk går gjennom kontorlandskapet. Lyden av fallende blodsukker og nervebaner som allerede er fylt til randen med koffein. Av tunge hoder som møter veggen.