God Jul fra Macks Ølbryggeri!

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

God Jul fra Macks Ølbryggeri!

Fra verdens nordligste bryggeri får du julebrus med lange og stolte tradisjoner.

Tante Hedvigs Julebrus

 

TanteHedvigs 1-01.png

 

 

Hedvig var datter av grunnlegger Ludwig Mack, og vokste opp i hjertet av bryggeriet. Naturligvis tok hun del i produksjonen, og var initiativtaker for Mack sin satsning på saft og syltetøy på 1940-tallet. I tråd med hennes sans for god smak og kvalitet, har vi latt oss inspirere og laget en julebrus med fruktsmak. Tante Hedvigs Julebrus finnes i to varianter, både med og uten sukker.

 

Vi har beholdt den samme gode smaken, men Tante Hedvig julebrus kommer nå i ny forpakning med ekstra julestemning.

 

Mack Julebrus

 

Mack Julebrus 1-01.png

 

 

Vår Julebrus har lange og stolte tradisjoner. Med sin nydelige rødfarge og friske smak av bringebær er den kjent for både liten og stor.

 

Mack Julebrus Lett kommer i ny forbedret smak. Etter en lang periode med eksperimentering og testing der vi ønsket å se om det var mulig å lage en bedre og mer naturlig smak enn tidligere, har vi kommet i mål. Vi har beholdt den lyse og kjente rødfargen, men forbedret smaken av bringebær og vanilje.

Vi håper at denne julebrusen kan bli en del av alle sin juletradisjon.

 

 

GOD JUL!

 

 


Julebrus fra Mack!

Artikkelbilde Kaker i fokus

Flere av våre leverandører jobber iherdig med nyutvikling og nedenfor finner du flere spennende alternativer! Alt i fra porsjonsstørrelser, til kaker for en hver anledning.

Artikkelbilde Alkoholfritt til julebordet

Flere velger alkoholfritt når de er ute og spiser. Vi har gode varianter innen alkoholfri vin, alkoholfritt juleøl og fruktmoster på lager.

Artikkelbilde 3 forfriskende smaker i markedets mest bærekraftige vannemballasje!

Nyheten FreshWater fra CarePacks kommer i 100 % resirkulerbar kartong, og er et mye mer miljøvennlig alternativ enn vann i plastflasker.

Artikkelbilde La sommeren bli inspirert av Papstar!

Her finner du sesongens aller fineste produkter til ditt sommerbord.

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.