Bilde

Lokalmat er tradisjon, kvalitet og matglede!

Vi har over 1.800 lokalmatprodukter. Sett lokalmat på menyen!

Teaser karusell lokalmat.jpgLokalmatkatalogen vår finner du her!

Hva er lokalmat?

Det er mange meninger om lokalmat og hvilke kriterier en vare må ha for å gå under denne definisjonen. Når vi i ASKO Servering snakker om lokalmat definerer vi sortimentet vårt ut fra Matmerk sin definisjon. Den lyder slik:

 

«Mat- og drikkeprodukter med en lokal identitet/særegen opprinnelse eller spesielle kvaliteter knyttet til produksjonsmetode, tradisjon eller produkthistorie.» - matmerk.no

Hvorfor skal du satse på lokalmat?

Lokalmat handler ikke bare om lokal matkultur og historie - det handler vel så mye om lokal verdiskapning og bærekraft. Å bruke produkter med en lokal forankring gir positive ringvirkninger i miljøet rundt serveringsstedet ditt. Og uansett om vi er lokale eller tilreisende setter vi pris på opplevelsen av "herfra" med de lokale smakene som hører til. 

 

Lokalmat kan også være en unik mulighet til å differensiere seg fra konkurrentene dine. Mange av produktene er unike og vil gi gjestene dine en opplevelse de ikke kunne fått andre steder. Norske forbrukere ønsker mer lokalmat, og de er villige til å betale litt mer for dette. 

 

Vi tilbyr mer enn 1.800 lokalmatprodukter!


Fullstendig sortiment vil du alltid finne her i vår netthandel.

 

 

Se dine lokale leverandører her! 


Artikkelbilde Profesjonell rengjøring med miljøriktige produkter!

Vi har alle produktene du trenger for profesjonell rengjøring. Med disse miljøriktige produktene kan du til enhver tid sikre hygienisk drift!

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Planlegg campingsesongen nå!

Vi ønsker å gjøre oppstart av sesongen så enkel som mulig, og har derfor satt opp forslag til hva du måtte trenge av produkter!  Her kan du finne anbefalte produkter, så du lett kan gjøre dine innkjøp - legg i handleliste eller rett i handlekurv.

Artikkelbilde One-Shot - Norges mest geniale iskonsept

Vår iskrem, frozen yoghurt og sorbet er laget etter originale italienske oppskrifter, har en unik kremet konsistens og fås i mange forskjellige smaker. Ikke rart de ble kåret til årets utfordrer og er nominert til årets produkt 2019 av ASKO og deres kunder!

Artikkelbilde Cold Pressed Juice

Frisk, kaldpresset juice med lang holdbarhet og en nypresset smak helt frem til best-før-datoen.