Sjekk ut vår katalog her!

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer
Bilde

Sjekk ut vår katalog her!

Vi har samlet de fleste av våre lokale leverandører med alle de fine historiene.

Lokalmat er en varegruppe med kraftig vekst og et sterkt fokus blant både serveringssteder og forbrukere. Interessen øker og det er stadig etterspørsel etter gode produkter med spennende historier. Alle kan ha lokalmat på menyen sin! Vi har lokalmat i alle varegrupper og prisklasser.

 

 

Sjekk ut katalogen her!


Artikkelbilde Grønnere produkt fra JÆDER

Med 125års erfaring i kjøttforedlingsbransjen, er JÆDER en særdeles tradisjonsrik og kvalitetsbevisst leverandør av utsøkte kjøttvarer. I tillegg er vi en stolt leverandør av plantebaserte produkt.

Artikkelbilde Sjømat

Det finnes mye god fisk, og av helsemessige årsaker bør vi øke forbruket. Det kan du gjøre noe med! En annen god grunn til å velge fisk og skalldyr på menyen, er sjømatens lave CO2-avtrykk.

Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Har din bedrift startet med, eller vurdert å starte med takeaway eller catering? Vi ser at mange av dere er kreative og finner nye måter å servere kundene på om dagen. Vi heier på dere, og ønsker å hjelpe til med å foreslå produkter som kan være til hjelp.

Artikkelbilde One-Shot - Norges mest geniale iskonsept

Vår iskrem, frozen yoghurt og sorbet er laget etter originale italienske oppskrifter, har en unik kremet konsistens og fås i mange forskjellige smaker. Ikke rart de ble kåret til årets utfordrer og er nominert til årets produkt 2019 av ASKO og deres kunder!

Artikkelbilde Engangshansker

Engangshansker har blitt enda mer vanlig de siste par årene, Vi har nitrilhansker, latexhansker og vinylhansker på lager.