Bilde
Annonsørinnhold

Linella

Kortreiste servietter produsert i Norge.

Linella er den eneste norske serviettprodusenten i markedet. Vi har mer enn 100 års erfaring med å tilby markedet kvalitetsservietter. Vi leverer miljøvennlige servietter, som er resirkulerte og kortreiste.

 

Flere og flere serveringsbedrifter velger nettopp disse løsningene. I vårt produktspekter finner du nå miljøvennlige servietter som er kortreiste, resirkulerte – og som er produsert uten at det er hugget et eneste tre.

 

Vi produserer vår egen energi fra 4 kraftturbiner i kjelleren og vi kan sammen med deg utvikle servietter som er tilpasset ditt behov.

 

Velg en serviett som har null CO2 utslipp!


Produkter fra Linella
Artikkelbilde Tørrvarer

Tørrvarer er en stor og allsidig kategori med mange tusen varelinjer.

Artikkelbilde Kaffe og vilt - hva slags kaffe bør du velge?

Jaktsesongen er i full gang, og for mange er høstens viltmiddager et kulinarisk høydepunkt – enten man tilbereder viltmåltidet selv eller får det servert på en restaurant. Et godt viltmåltid fortjener uansett dessert – med en god kaffe til!

Artikkelbilde Fra frukt til bønne: Gjæringsprosessen påvirker kvaliteten

I de aller fleste land plukkes kaffebærene for hånd. Det går med rundt 5000 bær til en kilo ferdig brent kaffe! Bærene plukkes når de er modne, det vil si når bærene endrer farge fra grønn til gul og deretter rød – med ett unntak! Kaffesorten gul bourbon har en genetisk feil og blir ikke rød, men – som navnet tilsier – dyp gul når bærene er modne.

Artikkelbilde Ain't no thing like a chicken wing

I Vestfold Fugl er vi opptatt av å benytte hele kyllingen og slår nå et slag for vinger og klubber, en fantastisk råvare, som stadig flere kokker setter på menyen.

Artikkelbilde Engangsbeger fra de dype finske skoger

Huhtamaki ble etablert allerede i 1920 i Finland og den finske fabrikken har i en årrekke produsert engangsbeger til det Nordiske markedet.