
Lammepølse med ramsløk og viltpølse fra A. Idsøe
Denne retten kombinerer smaksrike pølser fra den anerkjente kjøttprodusenten A. Idsøe med delikate tilbehør. Lammepølsen med ramsløk og viltpølsen er begge eksempler på Matskatter – lokale produkter som fremhever norsk matkultur. Pølsene toppes med syltet rødløk, som tilfører en syrlig kontrast, og en sprø krunsj for tekstur. Revet Bufarost fra Valdres, også en Matskatt, gir en fyldig og aromatisk avslutning på retten. Sammensetningen av retten balanserer mellom det salte og det syrlige, med en harmonisk kombinasjon av smaker og teksturer.
Unil+ sikrer at råvarene holder høy standard og er lett tilgjengelige for serveringssteder.

Ndujamajones er en spennende og smakfull vri på den klassiske majonesen. Denne krydrede italienske pølsebasen tilfører en rik og intens smak som gjør den perfekt til alt fra sandwich og burgere til dip for grønnsaker og pommes frites. Enkel å lage og imponerende i smak, ndujamajones vil raskt bli en favoritt hos dine gjester.

Alkohol er en viktig varegruppe for deg som kunde og ASKO Servering har varene du trenger. Spar tid, penger og ressurser ved å samle dine bestillinger på et sted.

Hamburgere byr på en fantastisk kombinasjon av smaker og teksturer – saftig kjøtt, ferske grønnsaker, smakfull ost og sprø bacon, alt innpakket i et mykt og luftig brød. Dette er en klassiker som passer perfekt til både hverdagsmåltider og festlige anledninger! La deg inspirere av kokkene Tommy og Bård mens de deler sine beste tips for å løfte burgeropplevelsen på din meny.