
Lammepølse med ramsløk og viltpølse fra A. Idsøe
Denne retten kombinerer smaksrike pølser fra den anerkjente kjøttprodusenten A. Idsøe med delikate tilbehør. Lammepølsen med ramsløk og viltpølsen er begge eksempler på Matskatter – lokale produkter som fremhever norsk matkultur. Pølsene toppes med syltet rødløk, som tilfører en syrlig kontrast, og en sprø krunsj for tekstur. Revet Bufarost fra Valdres, også en Matskatt, gir en fyldig og aromatisk avslutning på retten. Sammensetningen av retten balanserer mellom det salte og det syrlige, med en harmonisk kombinasjon av smaker og teksturer.
Unil+ sikrer at råvarene holder høy standard og er lett tilgjengelige for serveringssteder.

Nytt EPD-nummer på 13 produkter fra Matbørsen. Se oversikt over alle produktene her.

Førstehjelp er en viktig del av kjøkkenutstyret. I et restaurantkjøkken er risikoen for kuttskader og brannskader stor fordi tempoet ofte er høyt. Derfor er det viktig å ha riktig førstehjelpsutstyr, som er brukervennlig og lett tilgjengelig.

Visste du at vi i ASKO Servering har alt du trenger for å gjøre baren din komplett?

De siste årene har vi sett en stadig økende interesse for fastelavnsboller. I Danmark begynner bakeriene å selge boller allerede rett over jul, og flere strekker ut sesongen helt til påske. Her hjemme er det stadig flere som foretrekker boller med mandelfyll, bedre kjent som semlor: en storfavoritt i våre naboland!

Januar er måneden hvor mange gleder seg til grovbrød og knekkebrød igjen, etter noen uker med julemat og godteri. For å kickstarte året anbefaler vi nyhetene Idun Frøbakst og Idun Grovbakst. Bakemiksene i 5 kg sekker er perfekte for restauranter, kantiner og mindre bakerier. Bruk en og samme miks til utallige bakevarer, eller bland gjerne to eller flere mikser for å skape ditt signaturbakverk!