Bilde

Lammepølse med ramsløk og viltpølse fra A. Idsøe

Lammepølse med ramsløk og viltpølse fra A. Idsøe, toppes med syltet rødløk, krunsj og revet Bufarost fra Valdres

Denne retten kombinerer smaksrike pølser fra den anerkjente kjøttprodusenten A. Idsøe med delikate tilbehør. Lammepølsen med ramsløk og viltpølsen er begge eksempler på Matskatter – lokale produkter som fremhever norsk matkultur. Pølsene toppes med syltet rødløk, som tilfører en syrlig kontrast, og en sprø krunsj for tekstur. Revet Bufarost fra Valdres, også en Matskatt, gir en fyldig og aromatisk avslutning på retten.  Sammensetningen av retten balanserer mellom det salte og det syrlige, med en harmonisk kombinasjon av smaker og teksturer.

 

Unil+ sikrer at råvarene holder høy standard og er lett tilgjengelige for serveringssteder.


Alle produktene finner du her

Artikkelbilde EPD-endringer på produkter fra Matbørsen

Nytt EPD-nummer på 13 produkter fra Matbørsen. Se oversikt over alle produktene her.

Artikkelbilde Førstehjelp for kjøkken

Førstehjelp er en viktig del av kjøkkenutstyret. I et restaurantkjøkken er risikoen for kuttskader og brannskader stor fordi tempoet ofte er høyt. Derfor er det viktig å ha riktig førstehjelpsutstyr, som er brukervennlig og lett tilgjengelig.

Artikkelbilde Drikke og tilbehør

Visste du at vi i ASKO Servering har alt du trenger for å gjøre baren din komplett?

Artikkelbilde Utnytt sesongene!

De siste årene har vi sett en stadig økende interesse for fastelavnsboller. I Danmark begynner bakeriene å selge boller allerede rett over jul, og flere strekker ut sesongen helt til påske. Her hjemme er det stadig flere som foretrekker boller med mandelfyll, bedre kjent som semlor: en storfavoritt i våre naboland!

Artikkelbilde Kickstart det nye året med Idun Frøbakst og Idun Grovbakst!

Januar er måneden hvor mange gleder seg til grovbrød og knekkebrød igjen, etter noen uker med julemat og godteri. For å kickstarte året anbefaler vi nyhetene Idun Frøbakst og Idun Grovbakst. Bakemiksene i 5 kg sekker er perfekte for restauranter, kantiner og mindre bakerier. Bruk en og samme miks til utallige bakevarer, eller bland gjerne to eller flere mikser for å skape ditt signaturbakverk!