Bilde
Annonsørinnhold

Kvalitetspølser fra Unil+

Unil+ utvider sitt pølsesortiment med tre smaksrike pølser med 80 % kjøtt. En urøkt bratwurst, en spansk ostepølse og en pølse med sopp og timian.

Kvalitetspølser!

 

 

Urøkt bratwurst

Den urøkte bratwursten har god smak av pepper og karve. Servers gjerne med potetmos, sylteagurk og grov sennep. Ønsker du en skikkelig Oktoberfest er surkål også et must til denne smaksrike pølsen.

 

Spansk ostepølse

Unil+ sin spanske ostepølse er fylt med god spanske krydder og naturligvis ost. Denne pølsen kan fint kombineres med litt mexicansk tilbehør som frisk salsa og syltet rødløk. Litt chipotle-majones er også godt til denne pølsen.

 

Skogsopp og timian pølse

En skikkelig skogspølse er Unil+ sin pølse som inneholder sopp og tydelig smak av timian.

Server gjerne denne skogsopp og timian pølse sammen med søtpotet fries og aioli.

 

 

Alle pølsen er ideelle for flatgrill og trenger ikke å snittes. Pølsene er 65 g og kommer i pakker av 16 stk.  4 pakker i d.pak.

 

Se de nye pølsene under - sammen med annet pølsetilbehør. 


Pølsenyheter og tilbehør
Artikkelbilde Tulip - kjent for god smak og kvalitet

Som Danmarks eldste brand er Tulip en kjent merkevare når det kommer til smak og kvalitet, og i Norge produseres de fleste produktene på NORSK KJØTT.

Artikkelbilde Antibac Hånddesinfeksjon

Hånddesinfeksjon gir deg rene hender raskt og effektivt!

Artikkelbilde Engangsbeger fra de dype finske skoger

Huhtamaki ble etablert allerede i 1920 i Finland og den finske fabrikken har i en årrekke produsert engangsbeger til det Nordiske markedet.

Artikkelbilde Sjømat

Det finnes mye god fisk, og av helsemessige årsaker bør vi øke forbruket. Det kan du gjøre noe med! En annen god grunn til å velge fisk og skalldyr på menyen, er sjømatens lave CO2-avtrykk.

Artikkelbilde Nyheter fra Reinhartsen

Det beste av det meste innen sjømat, vilt og spesialiteter!