Kulinaris - kortreist is fra Kolbotn

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
askoservering.no fungerer ikke optimalt i din versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en annen nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Kulinaris - kortreist is fra Kolbotn

Fyldig, smaksrik og eksklusiv smak!

Kulinaris ble startet i 2002 av tre isglade kamerater, og er i dag en liten veldrevet iskremfabrikk som holder til på Kolbotn utenfor Oslo. Vår premium iskrem er laget med norsk melk og fløte. Sorbetene er veganske og er laget på høykvalitets frukt, ikke konsentrater og ingen fargetilsetninger. Våre produkter har liten luftandel i forhold til «vanlig» iskrem. Vi bruker også mye tid på å finne frem til gode, kortreiste råvarer til våre spennende smaker.

Vi har i dag 29 forskjellige iskremsmaker og 7 forskjellige sorbeter å velge mellom. Smakene passer veldig godt til hverandre, og er glimrende å bruke til milkshake.


Vi får mye skryt for at vår iskrem har en fyldig, smaksrik og eksklusiv smak, og hver
eneste dag handler kompromissløst om det ene og viktige målet; Å lage verdens
beste iskrem og sorbet!

Kulinaris kan også tilby utleie av utstyr, til salg av iskrem og sorbèt.


Årets Kulinaris-nyheter:

Nr. 44 Matcha-iskrem. Matcha er en te fra Japan, med en intens grønnfarge som inneholder 137 ganger mer antioksidanter enn vanlig grønn te. Vi har tilsatt sjokoladebiter og brukt den beste Matcha-te som finnes, med bitte litt naturlig Bourbon vanilje fra Madagaskar.

Nr. 39 Pistasj med pistasj-iskrem. En iskrem med masse deilig pistasjrippel, som består av malte pistasjnøtter med en liten klype salt. Den bløte runde nøttesmaken harmonerer godt med fløten i iskremen.

Nr. 40 Salt karamell-iskrem. Her har vi rørt inn en salt karamellsaus og små biter med sjokolade-cookies. En skikkelig søt og god smaksbombe.

Nr. 45 Unicorn-iskrem. Har en deilig blanding av blåbær- og jordbærsmak, med sprø riskuler. Dette er også en iskrem med helt naturlige farger!

Nr. 46 Black vanilje-iskrem. Sort is med EKTE vanilje og gullfarget popping melkesjokoladebiter. En iskrem du bare må smake…

 


Artikkelbilde Øk bollesalget med enkle grep!

Har du lyst til å servere fristende, nystekt hvetebakst? Når disken bugner av nystekt og glinsende hvetebakst tiltrekker du deg nye kunder. Ved å følge de 10 bollebud får du perfekt resultat hver gang! Vi garanterer at du selger mer og får mindre matsvinn.

Artikkelbilde Boblemost

Introduksjonstilbud - 10% på Boblemost - en spennende ny alkoholfri smaksopplevelse!

Artikkelbilde Sjømat

Det finnes mye god fisk, og av helsemessige årsaker bør vi øke forbruket. Det kan du gjøre noe med! En annen god grunn til å velge fisk og skalldyr på menyen, er sjømatens lave CO2-avtrykk.

Artikkelbilde Masalamagic

Nan, det naturlige følget til indisk mat, brukes også som tilbehør til alle retter med kjøtt, fisk eller kylling.

Artikkelbilde Hva er lokalmat?

«Mat- og drikkeprodukter med en lokal identitet/særegen opprinnelse eller spesielle kvaliteter knyttet til produksjonsmetode, tradisjon eller produkthistorie.» - matmerk.no

Til kassen