Her er årets nye kuleis-smaker fra Hennig-Olsen Is

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Her er årets nye kuleis-smaker fra Hennig-Olsen Is

Vi ser frem mot varmere tider og setter stemningen med hele tre nye kuleis-smaker fra Kremen av iskrem. En favoritt vender tilbake, og to suksesser fra småisdisken er nå blitt til kuleis!

 

Sandwich-is.jpg

 

Nyhet! Kuleis Sandwich

Hennig-Olsens Sandwich er en bestselger i småisverdenen, med deilig toffee-iskrem og myk, delikat kjeks. Nå lanseres Sandwich som kuleis: en fløyelsmyk iskrem med toffee-smak med myke, knuste kjeksbiter og toffeesaus.

 

sjokokirch.jpg

 

Nyhet! Kuleis Sjoko Kirsj

Sjoko Kirsj har lang fartstid fra småisdisken, og folket elsker kombinasjonen iskrem, kirsebær og mørk sjokolade. Nå kan du kjøpe Sjoko Kirsj som kuleis: en deilig kirsebæris med masse kirsebærsaus og nydelige, mørke sjokoladebiter.

 

romrosin.jpg

 

Nyhet! Rom Rosin vender tilbake

En klassiker vender tilbake etter utallige ønsker fra både forbrukere og kunder: Rom Rosin! En eksklusiv vaniljeiskrem med rom-marinerte rosiner – full av smak og fylde.

 

kuleisnyheter-Oppskriftsbilde-477.jpg

 

Prøv en himmelsk milkshake med kuleis-nyheten Sandwich!

 

Shake Fy fasan

 

3-4 kuler av nyheten kuleis Sandwich (EPD 5950324)

1,5 dl melk

Hennig-Olsens Sjokoladesaus (EPD 5683230)

Hennig-Olsens Karamellsaus (EPD 5683263)

Hennig-Olsens Karamellfudge (EPD 5683446)

Softis (EPD 2494466 eller 2494383)

Pappsugerør (EPD 5637210)

 

Slik gjør du:

Ha melk og iskrem i en blender (væske først). Kjør blender til en jevn masse.

Dypp toppen av serveringsglasset i sjokoladesaus, og rull glasset i karamellfudge.
Dekorer glassets innside med sjokoladesaus, hell shaken i glasset og topp med softis og karamellfudge. Serveres med sugerør.

 

 

 

 

Les mer om nyhetene hos https://www.hennig-olsen.no/proff/sortiment

 

Se hele sortimentet til Hennig-Olsen is


Vårens nyheter fra Hennig-Olsen Is

Artikkelbilde Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Artikkelbilde Kaker i fokus

Flere av våre leverandører jobber iherdig med nyutvikling og nedenfor finner du flere spennende alternativer! Alt i fra porsjonsstørrelser, til kaker for en hver anledning.

Artikkelbilde Velkommen til det fargerike og smakfulle mezekjøkkenet!

Nytt og spennende for noen. En selvfølge for andre. Meze er Midtøstens tapas. Det er enkelt, velsmakende, raskt å tilberede og ofte vegetarisk. Se hva vi har å vise deg! Hilsen Slåtto og Sevan.

Artikkelbilde Viktigheten av god hygiene - info fra Lilleborg

Infeksjoner kan forhindres eller kontrolleres ved å redusere mulighetene for smitteoverføring. Ved å ta i bruk grunnleggende prinsipper i infeksjonskontroll så er vi på god vei. I disse prinsippene ligger bl.a. god håndhygiene og overflatehygiene.

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.