Gled kundene med en variert dessertmeny!

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Gled kundene med en variert dessertmeny!

Frosne porsjonskaker av høy kvalitet reduserer svinn og gjør det mulig å tilby et godt utvalg desserter. Se an hva du trenger og ta ut av fryseren etter behov, begeistre gjestene med en variasjon av lekre desserter og unike smaksopplevelser.

Porsjonskakene gjør seg like utmerket i kakedisk som på dessertmeny, de er lekre som de er men også lett å dandere opp – en iskule, litt saus og bær slår sjeldent feil. En kopp kaffe eller te ved siden av er heller ikke å kimse av.

 

La oss ta en nærmere titt på noen av de ulike porsjonsdessertene:

 

[produkter merket * er på kampanje t.o.m. 02.03.2020]

 

Lemon Meringue Barlet Dessert* – søtt og syrlig
EPD 5454830

  Porsjonskake_0000_1474_M.jpg

En frisk og god avlang mørdeigspai fylt med sitronkrem (lemon curd) og toppet med italiensk marengs, lett karamellisert etter en liten omgang med gassbrenner. Denne desserten byr på en perfekt balanse mellom søtt og syrlig. Lemon Meringue Barlet tiner på ca. 120 minutter i kjøleskap, men kan også tines ved romtemperatur.

Inneholder: Gluten (hvete), melk, egg.

 

Lingot Chocolate Caramel Dessert* for sjokoladeelskeren
EPD 5431762

Porsjonskake_0003_1268_M_5001295_C.jpg

 En god porsjon sjokoladefromasj med karamell og hasselnøtt på sprø kjeksbunn, ferdig dekorert med sjokoladeganache og en liten bit mørk sjokolade. Tin & servér.

Inneholder: Melk, egg, gluten (hvete, bygg), soya, nøtter (hasselnøtt).

 

Lingot Chocolate Framboise Dessert* – kombinerer alt det gode
EPD 5432034

Porsjonskake_0002_1269_M_5001464.jpg

En lekker dessert med flere lag: Yoghurtfromasj med sjokoladeganache og bringebærgelé på kjeksbunn. Tin & servér.

Inneholder: Melk, gluten (hvete), soya, egg.

 

Bavarois Raspberry Dessert* – frisk og fruktig
EPD 4161618

Porsjonskake_0001_1404_M_5000844.jpg

En delikat fromasjkake av bringebær og sitron på mandelbunn. Ferdig dekorert med et lag coulis og bringebær. Tin & servér.

Inneholder: Melk, egg, gluten (hvete), nøtter (mandel), soya.

 

Vegansk Brownie – uimotståelig godsak
EPD 5114640

Porsjonskake_0004_ÅFV 19 Grays Bakery vegansk brownie liggande.jpg 

Denne brownien er seig og god, akkurat som den skal være. Det spesielle med den er at den er glutenfri og fri for animalske ingredienser – det eneste allergenet er cashewnøtter. Denne gjør seg like godt på dessertmeny som i disk, kaken er ferdig delt men egner seg godt til å deles opp i mindre biter. Tin & servér.

Inneholder: nøtter (cashewnøtter).

 

Her kan du se alle produktene til Kristiania Gourmet

Desserter fra Kristiania Gourmet

Artikkelbilde Spesialitet

Spesialitet-merket er et informasjonsmerke for norskprodusert mat og drikke, basert på de beste lokale råvarene, særegne lokale oppskrifter og laget av stolte fagfolk.

Artikkelbilde Ønsker du å servere kundene dine håndverk produkter med et hjemmelaget preg?

Er du ute etter gode håndstekte karbonader eller andre farseprodukter, er Matbørsen en naturlig samarbeidspartner. Vi ønsker å gjøre det enkelt å utvide menyen og gi deg og gjestene dine det samme gode resultatet hver gang.

Artikkelbilde Fra frukt til bønne: Gjæringsprosessen påvirker kvaliteten

I de aller fleste land plukkes kaffebærene for hånd. Det går med rundt 5000 bær til en kilo ferdig brent kaffe! Bærene plukkes når de er modne, det vil si når bærene endrer farge fra grønn til gul og deretter rød – med ett unntak! Kaffesorten gul bourbon har en genetisk feil og blir ikke rød, men – som navnet tilsier – dyp gul når bærene er modne.

Artikkelbilde Ny type surdeigs-porsjonsbrød som forandrer hverdagen

Crystal Rolls er en helt ny type nydelige surdeigs rundstykker i 3 varianter.

Artikkelbilde Årets produkt 2019

Årets produkt 2019 ble Kylling Shawarma fra Roar Stang Kjøtt.

Til kassen