Ny type surdeigs-porsjonsbrød som forandrer hverdagen

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Ny type surdeigs-porsjonsbrød som forandrer hverdagen

Crystal Rolls er en helt ny type nydelige surdeigs rundstykker i 3 varianter.

Disse runde porsjonsbrødene er bakt med surdeig og er luftige og saftige. Ikke bare er rundstykkene ferdig stekt og skal kun tines i romtemperatur eller i ovn fra frossen tilstand (<3 min), de er også ferdig delt.

 

Til opp-smøring

Crystal Rolls forandrer arbeidsprosessen med å smøre opp til disk eller servering betydelig fordi det går raskt. Man slipper å steke, de tiner raskt, og dette gjør at man kan tine å smøre opp etter behov utover dagen for å unngå svinn. Crystal Rolls holder seg ferske og gode å spise igjennom hele dagen. Anbefales.

 

Til Hamburger

Crystal Rolls surdeigsbrød er et glimrende valg når du skal gjøre hamburgeren enda mer spennende. Surdeigstykkene tilfører hamburgeropplevelsen noe nytt fordi det er et saftig, luftig og godt brød. Anbefales. Flere av våre kunder har allerede satt Crystal Rolls på menyen etter testing.

 

5355300 Crystal Roll Beer Pre-sliced 80g. Surdeigsbrød smaksatt med øl. Vegansk.

 

5355573 Crystal Roll Rustic Pre-sliced 75g. Lyst rustic surdeigsbrød støvet med mel. Vegansk.

 

5355565 Crystal Roll Multigrain Pre-sliced 70. Flerkorn surdeigsbrød.


Crystal Roll produkter

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Hva er lokalmat?

«Mat- og drikkeprodukter med en lokal identitet/særegen opprinnelse eller spesielle kvaliteter knyttet til produksjonsmetode, tradisjon eller produkthistorie.» - matmerk.no

Artikkelbilde Spesialitet

Spesialitet-merket er et informasjonsmerke for norskprodusert mat og drikke, basert på de beste lokale råvarene, særegne lokale oppskrifter og laget av stolte fagfolk.

Artikkelbilde Il Primo One-Shot - passer alle størrelser utsalgssteder

Vår iskrem, frozen yoghurt og sorbet er laget etter originale italienske oppskrifter. De har en unik kremaktig konsistens og fås i mange forskjellige smaksvarianter.

Artikkelbilde Bakevarer

Bakervarer er en stor kategori bestående av både produkter som er klare til bruk og produkter som du kan sette din egen signatur på. Produktene trenger minimalt med bearbeiding før de serveres, og er derfor svært praktiske for mange av våre kunder. Vi har både ferske og langtidsholdbare produkter.

Til kassen