Kalix Löjrom - en unik delikatesse

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
askoservering.no fungerer ikke optimalt i din versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en annen nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Kalix Löjrom - en unik delikatesse

Kalix Löjrom er et unikt produkt, og det kan bare utvinnes fra fisken ”siklöja” (lagesild på norsk) fanget i Bottenvikens brakkvann.

Det er bare rogn fra siklöja, fisket og bearbeidet i kommunene Haparanda, Kalix, Luleå og Piteå som får kalles Kalix Löjrom.


Gastronomiske eksperter anser Kalix Löjrom for å være enestående i konsistens, farge og smak. Men også i rent vitenskapelige termer er Kalix Löjrom unik med sitt mineralinnhold.

Den kjente svenske vinspesialisten Rickard Juhlin uttrykker det på følgende måte:

 

”Det som først og fremst skiller Kalix Löjrom fra annen rogn er den ekstreme renheten  og lignende mineralsk særpreg som kjennetegner en riktig god champagne”.

 

Kalix löjrom, Boks 500g  •  EPD varenr: 5227558


Artikkelbilde Øk bollesalget med enkle grep!

Har du lyst til å servere fristende, nystekt hvetebakst? Når disken bugner av nystekt og glinsende hvetebakst tiltrekker du deg nye kunder. Ved å følge de 10 bollebud får du perfekt resultat hver gang! Vi garanterer at du selger mer og får mindre matsvinn.

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Meieri

Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.

Artikkelbilde Fresh opp din salatbar!

Fem-om-dagen, altså 500 gram med frukt og grønt hver eneste dag, har lenge vært malen for et normalt, sunt kosthold. Nå viser forskning at en salatbar i kantinen inspirerer til halvparten til lunsj.

Artikkelbilde Kulinaris - kortreist is fra Kolbotn

Fyldig, smaksrik og eksklusiv smak!

Til kassen