Sommerens beste kalde drikker med iskrem fra Hennig-Olsen

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Sommerens beste kalde drikker med iskrem fra Hennig-Olsen

Med iskrem på menyen kan du trylle frem sommerens beste kalde drikker på 1-2-3. Skap en fristende iskremmeny med folkets favoritter som milkshake, smoothies og frappuccino! Alt du trenger i tillegg til iskrem er en blender og litt væske.

Iskrem i kalde drikker gjør magi både med konsistens og smak. Med riktig grunnoppskrift og kvalitetsiskrem fra Hennig-Olsen Is er det ingen grenser for hva du kan trylle frem med en blender! Blant årets kuleisnyheter finner du også vegansk og lavkalori iskrem – to økende trender blant forbrukere som nå får sine behov møtt også ved isdisken.

 

Utvid iskremtilbudet

Skap en fristende iskremmeny med folkets favoritter som milkshake, smoothies og frappuccino! Alt du trenger i tillegg til iskrem er en blender og litt væske.

 

Enkelt å lage

Grunnoppskriften vår med væske og iskrem er base for alle våre kalde drikker. Bruker du denne, finnes det ingen grenser for hva du kan servere!

 

Oppskrift på Lavkalori Sjokolademilkshake

Oppskrift på Frozen Aperol sorbet-spritz

Oppskrift på Sitron- og mynteforfriskning

 

KULEISNYHETER

 

Lavkalori sjokolademilkshake

Kuleisnyheten NYT Sjoko lavkalori er utviklet spesielt for å kunne tilby lavkalori milkshakes. Sjoladeisen inneholder hele 45 % færre kalorier enn en standard sjokoladeis.

 

Se oppskriften her

 

lavkalori-milkshake_300.jpg

 

Vegansk og melkefri shake

Med kuleisnyheten Kokos Vegan kan du servere allergikere og veganere en fullverdig milkshake-opplevelse! Kuleisen er laget på kokosmelk og fungerer ypperlig i shake blandet med for eksempel rismelk.

 

Vegansk-shake_300.jpg

 

 

 

Se flere spennende serveringsforslag og oppskrifter med iskrem hos Hennig-Olsen Is:

https://www.hennig-olsen.no/oppskrifter-og-inspirasjon/

 

Her kan du se hele sortimentet til Hennig-Olsen is

https://askoservering.no/leverandorer/hennig-olsen-is/


Kuleis fra Hennig-Olsen is

Artikkelbilde Premium sortiment på kjøtt

Er du på utkikk etter et premiumprodukt til ditt serveringssted? Vi har produkter med høy kvalitet innen enhver produktgruppe. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Singelpakket mat og enklere tilberedning

Har du behov for kuvert- og singelpakker av produkter for å ivareta hygiene om dagen? Eller kanskje produkter som effektiviserer matlagingen? Her har vi samlet noe av sortimentet vårt på disse varene.

Artikkelbilde Nonfood

ASKO er en totalleverandør, noe som innebærer at vi også tilbyr nonfood-produkter. I sortimentet vårt vil du derfor finne en rekke produkter du kanskje ikke umiddelbart forbinder med oss. Innen varegruppen nonfood finner du over 4000 produkter.

Artikkelbilde Payrest

ASKO Servering samarbeider med leverandører av digitale løsninger som ivaretar smittevern, effektiviserer drift og gir nye forretningsmuligheter innen takeaway!

Artikkelbilde Hygieniske løsninger for god overflatehygiene

I tillegg til å følge riktige rutiner for håndhygiene, er rengjøring og desinfisering av overflater like viktig for å bremse spredningen av virus og drepe bakterier. Smittekilder kan holde seg på overflater og være en trussel i flere dager hvis de ikke fjernes på riktig måte.

Til kassen