Sommerens beste kalde drikker med iskrem fra Hennig-Olsen

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Sommerens beste kalde drikker med iskrem fra Hennig-Olsen

Med iskrem på menyen kan du trylle frem sommerens beste kalde drikker på 1-2-3. Skap en fristende iskremmeny med folkets favoritter som milkshake, smoothies og frappuccino! Alt du trenger i tillegg til iskrem er en blender og litt væske.

Iskrem i kalde drikker gjør magi både med konsistens og smak. Med riktig grunnoppskrift og kvalitetsiskrem fra Hennig-Olsen Is er det ingen grenser for hva du kan trylle frem med en blender! Blant årets kuleisnyheter finner du også vegansk og lavkalori iskrem – to økende trender blant forbrukere som nå får sine behov møtt også ved isdisken.

 

Utvid iskremtilbudet

Skap en fristende iskremmeny med folkets favoritter som milkshake, smoothies og frappuccino! Alt du trenger i tillegg til iskrem er en blender og litt væske.

 

Enkelt å lage

Grunnoppskriften vår med væske og iskrem er base for alle våre kalde drikker. Bruker du denne, finnes det ingen grenser for hva du kan servere!

 

Oppskrift på Lavkalori Sjokolademilkshake

Oppskrift på Frozen Aperol sorbet-spritz

Oppskrift på Sitron- og mynteforfriskning

 

KULEISNYHETER

 

Lavkalori sjokolademilkshake

Kuleisnyheten NYT Sjoko lavkalori er utviklet spesielt for å kunne tilby lavkalori milkshakes. Sjoladeisen inneholder hele 45 % færre kalorier enn en standard sjokoladeis.

 

Se oppskriften her

 

lavkalori-milkshake_300.jpg

 

Vegansk og melkefri shake

Med kuleisnyheten Kokos Vegan kan du servere allergikere og veganere en fullverdig milkshake-opplevelse! Kuleisen er laget på kokosmelk og fungerer ypperlig i shake blandet med for eksempel rismelk.

 

Vegansk-shake_300.jpg

 

 

 

Se flere spennende serveringsforslag og oppskrifter med iskrem hos Hennig-Olsen Is:

https://www.hennig-olsen.no/oppskrifter-og-inspirasjon/

 

Her kan du se hele sortimentet til Hennig-Olsen is

https://askoservering.no/leverandorer/hennig-olsen-is/


Kuleis fra Hennig-Olsen is

Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Har din bedrift startet med, eller vurdert å starte med takeaway eller catering? Vi ser at mange av dere er kreative og finner nye måter å servere kundene på om dagen. Vi heier på dere, og ønsker å hjelpe til med å foreslå produkter som kan være til hjelp.

Artikkelbilde Sjømat

Det finnes mye god fisk, og av helsemessige årsaker bør vi øke forbruket. Det kan du gjøre noe med! En annen god grunn til å velge fisk og skalldyr på menyen, er sjømatens lave CO2-avtrykk.

Artikkelbilde Friele Cafitesse - Hygienisk kaffeløsning med velsmakende kaffe og gratis* maskinleie

Friele Cafitesse er et unikt konsept, som byr på alt du trenger; svært god hygiene, velsmakende kaffe, flere typer kaffedrikker, sertifiserte kaffevarianter, enkelhet, hurtighet, stor kapasitet og moderne maskiner.

Artikkelbilde Nyhet! Umami Blend Burger

Nå lanserer Gilde en helt ny, skikkelig digg burger! Burgeren er laget av norsk, grovkvernet storfekjøtt, er tilsatt 30% fersk sjampinjong og er krydret med litt salt og pepper. Det grovkvernede kjøttet gir et godt tygg, et flott hjemmelaget utseende og tydelig og god kjøttsmak. Fersk sjampinjong gjør at den er proppet med umami-smak! Denne kombinasjonen gjør at du får en smakfull og veldig saftig burger. Vi kaller det «The Ultimate Blend»…

Artikkelbilde Her er fire gode produkter til din sommermeny

Hva er egentlig forskjellen på rømme og cremefraiche? Hvordan kan jeg bruke yoghurt i matlaging? Vi gir deg svarene og tips om hvorfor du bør benytte deg av disse populære produktene i sommer.

Til kassen