Sorbet fra Hennig-Olsen Is
Her er tre forfriskende forslag til populære kalde drikker laget på Hennig-Olsens sorbet:
Virgin Mojito med sitronsorbet
Mojito er en klassisk drink fra Cuba, kjent for sin friske smak av mynte i kombinasjon med rom. Hennig-Olsens søte og syrlige sitronsorbet gjør denne til en forfriskende godsak! Kombiner med fersk mynte og du har sommerens fresheste drikk på menykartet.
Ingredienser:
- Hennig-Olsens sorbet sitron 4,7 liter (EPD)
- Fersk mynte (ikke stilken)
- 1 stk lime
- 2 dl boblevann
Slik gjør du:
Blend sammen ca 4 gode kuler sorbet med en god håndfull grovhakket mynte. Skvis i én lime og ha boblevann over. Begynn med lite væske, tilsett mer etter behov. Hell i glass og pynt med frisk mynte!
Frisk og frossen bringebærdrink
Bringebærsorbet er et populært valg i isdisken, og gjør seg ypperig i drinkglass eller milkshakebeger!
Ingredienser:
- Hennig-Olsens bringebærsorbet 4,7 liter (EPD)
- Hennig-Olsens sorbet sitron 4,7 liter
- 1,5 dl sitronbrus
Slik gjør du:
Ha 2 kuler bringebærsorbet og 1 kule sitronsorbet i blender og miks godt. Begynn gjerne med væske i bunn. Serveres umiddelbart – topp gjerne med friske bringebær og fersk
Frozen Mango madness
En naturlig frisk drink med smak av deilig mango! Denne drinken er laget med vår mangosorbet, en super populær smak som også er melkefri og vegansk. Du trenger få ingredienser for å lage en festdrikk når sorbeten er hovedingrediens.
Ingredienser:
- Hennig-Olsens mangosorbet 4,7 liter
- 2 dl boblevann eller sprite
- 1 stk lime
Slik gjør du:
Ha 2 kuler mangosorbet sammen med litt boblevann/sprite og saften fra en lime i blender og miks godt. Begynn gjerne med væske i bunn. Serveres umiddelbart – topp gjerne med friske bringebær og fersk mynte.