Bilde

Kaker i fokus

Flere av våre leverandører jobber iherdig med nyutvikling og nedenfor finner du flere spennende alternativer! Alt i fra porsjonsstørrelser, til kaker for en hver anledning.

Visste du forresten at det norrøne ordet kake er opphavet til det engelske ordet cake?

For mange serveringssteder er det praktisk med ferdig stykkede kaker, mens andre foretrekker å skjære de opp selv. Det gjør det enkelt og raskt å servere, og det minimaliserer svinnet. Desserter og kaker er også en fin mulighet til å gi kunden en hyggelig avslutning på et godt måltid - gjerne sammen med en god kaffe. Under ser du et utvalg av kaker og desserter du kan tilby dine kunder.

Funfacts

  • Lykkekaker du får på kinesiske restauranter er opprinnelig en japansk tradisjon.
  • Verdens største kake veide 6818 kilo.
  • Verdens høyeste kake raget 32,91 meter til værs.
  • I England på 1700-tallet mente man at ugifte som hadde et stykke fruktkake under hodeputen, ville se sin tilkommende i drømme.

Vi har flere spennende varianter i vårt sortiment! Ta en titt netthandelen eller bla deg igjennom produktene nedenfor. 

 

 


Sjokoladekaker

Brownies

Marsipankaker

Donuts

Eplekaker

Ostekaker

Kaker til flere anledninger

Langpanne

Bærkaker

Mandelkaker

Sitronkake

Artikkelbilde Profesjonell rengjøring med miljøriktige produkter!

Vi har alle produktene du trenger for profesjonell rengjøring. Med disse miljøriktige produktene kan du til enhver tid sikre hygienisk drift!

Artikkelbilde LOADED FRIES by Findus!

Serveringskonseptet som setter potetretter på menyen, fries med din favoritt topping!

Artikkelbilde Mat i barnehagen

Trenger du hjelp til innkjøp av mat i din barnehage?

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Mer plantebasert med Jensen & Co

Trendene er tydelige på mer grønt og plantebaserte proteiner- og rett og slett litt mindre kjøtt og meieri. Vi har tro på at små justeringer kan føre til glede for samtlige av dine gjester.