Juni kampanje!

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Juni kampanje!

Gode rabatter på typiske sommervarer! Sikre deg det du trenger til sommer! Kampanjen varer fra 1.-30.juni 2021.
I kampanjebladet for perioden 1.-30.juni har vi blant annet forfriskende og leskende drikker som slukker tørsten fra Ringnes med en iskald Munholm i smakene; Bayer, Fatøl, Original, Weiss og en fruktig Ipa. Lerum med nyheten Zeroh! Villbringebær, Hervik tilbyr frisk og velbalanserte juicer i smakene appelsin og eple- og bringebær, JDE har Rauch Ice Tea i smakene fersken og sitron – godt i sommervarmen!

 

Videre har vi spennende sauser fra Orkla som gir tilbud på Aiolie, Idun sweet hocory BBQ og nyheten Sriracha Mayo fra merket Naturli`. Denne kan du for eksempel prøve med nyheten Naturli`Nuggets.

 

Santa Maria kan friste med en BBQ sauce & Rub mix Chimichurri, en teryaki saus og sweet chili sauce for de som liker det ekstra sterkt! Dette kan du kombindere med Pulled Oats Naturell som er laget av rent protein av havre, favabønner og erter, dette også på kampanje nå i juni!

 

Fra Unilever kan vi friste med en rekke eddiker i form av sherryeddik, hvitvinseddik eplesidereddik og rødvinseddik, som egner seg godt til blant annet salater, desserter, marinader og som en vinagrette. De kan også lokke med Grov Sennep Oldstyle og Disjonsennep Original, alt fra merkevaren Maille.

 

NO_Maille_1080x1350px_10_400 (002).jpg

 

 

Nortura Proff presenterer nyhetet «Prior kylling lårklubber med BBQ marinade, samt en spank choritzopølse, kylling grillspyd og kyllingnuggets! Videre har Orkla Foods kalkunsteaklet panert og sei cordon blue.

 

Kanskje frister det mer med en gul fiskesuppe base eller en naturell fiskesuppebase med masse smak fra Matbørsen.

 

Noe man alltid bør ha tilgjengelig er kanskje kremfløte, kefir og frokostyoghurt naturell fra Q-meieriene, alle produktene med rabatt i kampanjeperioden!

 

Man skal aldri ta for gitt en god start på dagen og her kan Jensen & Co friste med mikeske grovt brød, glutenfri fra Fria, Läntmannen har pannekaker og Go`dag frukt fra AXA i kampanjen.

 

Kristiania Gourmet kan friste med en hel rekke med bakst! Kaiser Roll med sesamfrø, og Kaiser Roll flerkorn. Nyhetene Schiacciata Focaccia fint og grovt!

Til frokosten er det mange som syntes det er godt med en god kaffe, her kan Nestlé Norge tilby Azera Espresso og Nescafé Gold koffeinfri, sammen med Coffee-mate kaffefløtepulver.

 

Er man i feriemodus og ønsker å unne seg noe godt, slik mange gjør i ferien, er det vitkig å ha søtsaker på lager! Her kan Kristiania Gourmet tilby nyhetene Donut Choc, Donut Funfetti, eller en pakke med mini donut trio. De har også en Mocarute kake uten tilsatt sukker og brussel waffel med i juni-kampanjen!

 

Nortura kan friste med kardemommevaffler fra Prior, og en Jordbærfromasj fra Toro er aldri feil fra Orkla Foods.

 

For de mer lekne har Sundlings tre nyheter på kampanje, Popcorn salted, baconsnaks og popcorn butter!

 

Mondelez har flere produtker fra Freia på tilbud som; Freia Sjokoladeboks miks, Freia karamellsaus og Freia Smil 😊 I tillegg har de Ritz kjeks og toblerone Tiny miks med i kampanjen.

 

Vi må ikke glemme Nonfood! Er det noe det går mye av om dagen så er det kanskje mat i farten! Her kan Nic/Idun Industri tilby flere nyheter innen iskrembeger, i fargene grå, grønn, gul, rosa, blå og med dyremotiv for de minste!

 

Mermaid-739_done_400 (002).jpg

 

 

 

Papstar kan tilby håndtørk Natur, lok til salatskål og salatskål i naturfarget brun papp, samt en tekstilliknende middagsserviett.

Hutamaki har varmmatboks, fibertallerken, bestikkpose i tre og kombigaffel på kampanje i juni – alt du trenger for å tilby gjestene takeaway! 😊

 

 

Vi i ASKO ønsker deg en fin juni måned!

Bla i det digitale kampanjebladet her

 

 

 


Produkter på kampanje i juni

Artikkelbilde Mat i barnehagen

Trenger du hjelp til innkjøp av mat i din barnehage?

Artikkelbilde Verdens mest prisvinnende serie av alkoholfrie spirits til Norge

Lyre's Spirit Co ble lansert i Storbritannia i 2019 og er en førsteklasses produsent av alkoholfrie “spirits”, og kan skryte av den største, mest varierte og mest prisvinnende produktporteføljen innen No&Low-markedet globalt.

Artikkelbilde Nonfood

ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4000 produkter innen nonfood.

Artikkelbilde Bli bedre kjent med våre leverandører

Visste du at noen av leverandørene våre har egen side på askoservering.no? Der finner du oversikt over bestselgere, kataloger, nyheter og kampanjer.

Artikkelbilde Papstar PURE

Papstar ble kåret som ”Årets utfordrer 2019” under KLD 2020 – dvs. i begynnelsen av et år der vi alle ble utfordret til å tenke nytt!

Til kassen