Julens kampanjeprodukter fra Q-meieriene

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Julens kampanjeprodukter fra Q-meieriene

Kjenner du til Kremfløte fra Q-Meieriene? Visste du at rømme fra Q-Meieriene syrnes på spannet slik som de gjorde i gamledager? Vi gir deg informasjon og inspirasjon på hvordan du kan bruke våre populære produkter i høst og til jul.

Q Kremfløte 1L EPD 2367696

Inneholder 38% fett.

 

Q Kremfløte er ekte nytelse. Smaken er ren og frisk uansett om du velger å nyte den flytende på høstens multer, pisket i varm kakao til den kalde årstiden, til julens riskrem eller til matlaging.

 

Q-inspirasjon

Julens riskrem:

  • Lettpisk kremfløte i en mikser.
  • Bland inn ferdig avkjølt risgrøt for hånd.
  • Server med en bærsaus.

Skjermbilde 2020-11-19 130214.jpg

 

Q Seterrømme EPD 2474989

Inneholder 38% fett. 

 

Seterrømme fra Q-Meieriene kommer i 2,5Kg spann. Den har en tykk og fyldig konsistens og har en frisk og god smak. I Q Meieriene sier vi at seterrømme hever smaken til et hvert måltid. Den passer spesielt godt som tilbehør til kjøtt, fisk, spekemat og som basis i dressinger og dipper. På grunn av det naturlige høye fettinnholdet kan seterrømmen også piskes stiv. Sammen med for eksempel finhakkede urter, fungerer dette utmerket som garnityr for flere retter. Hva smaker vel bedre enn laks eller ørret med ekte seterrømme?

Seterømme er ikke kokestabil, men tilsett den gjerne rett før servering.  

Seterømme fra Q-Meieriene er syrnet på spann slik som ekte rømme skal være.

 

Q-inspirasjon

Seterrømme med urter:

  • Bland finhakkede urter, pepper og litt sitron etter smak.
  • Stivpisk seterrømme i en mikser.
  • Kan brukes direkte på fiskeretter, til fylte lefser med røkelaks eler spekemat og som garnityr til ditt julebord.

Skjermbilde 2020-11-04 080235.jpg

 

Q Kefir EPD 5003611

Inneholder 4% fett.

 

Kefir er en av de eldste surmelkstypene vi har og har vært brukt i mange tusen år. Selve ordet kefir er av tyrkisk opprinnelse og betyr behagelig eller velsmakende. Det er nemlig ikke uten grunn at kefiren kalles melkens Champagne. Kefir inneholder som kjent litt gjær og dette gir den karakteristiske følelsen av bobler på tungen når man drikker den.

Kefir fra Q-Meieriene er en naturell syrnet melk laget på helmelk.

Kefir er mer enn bare en kartong med syrnet melk. Kefir er godt sammen med müsli, som tilsetning i matretter for eksempel dressinger, raita, marinering av kylling og kjøtt og ikke minst i bakverk. Den er også ypperlig å bare drikke som den er.

 

 

Q-Inspirasjon

Mariner ditt kjøtt eller kylling i kefir.

Har du testet å marinere kjøttet eller kyllingen en til to dager før tilberedning?

 

Skjermbilde 2020-11-04 080255.jpg

 

Samfunnsansvar:

Q-Meieriene eies av Kavlikonsernet. Konsernet er eid av den veldedige stiftelsen Kavlifondet. Hele overskuddet vårt går til Kavlifondet, som deler ut midler til allmennyttige formål innenfor forskning, kultur og humanitært arbeid.

 

Se hele Q-meieriene sitt sortiment her

 


Kampanjeprodukter

Artikkelbilde Hygieniske løsninger for god overflatehygiene

I tillegg til å følge riktige rutiner for håndhygiene, er rengjøring og desinfisering av overflater like viktig for å bremse spredningen av virus og drepe bakterier. Smittekilder kan holde seg på overflater og være en trussel i flere dager hvis de ikke fjernes på riktig måte.

Artikkelbilde Norsk lam i sesong – til din høstmeny!

Vi har verdens beste lam i Norge – med en helt unik historie! Gilde Lam frå Hardanger er sunne og friske lam rett fra fjellbeite, engasjerte bønder som tar vare på dyra og kyndige hender på Nortura Sandeid som foredler produktene.

Artikkelbilde Sjømat

Det finnes mye god fisk, og av helsemessige årsaker bør vi øke forbruket. Det kan du gjøre noe med! En annen god grunn til å velge fisk og skalldyr på menyen, er sjømatens lave CO2-avtrykk.

Artikkelbilde Meieri

Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Til kassen