JDE introduserer nytt og attraktivt juicekonsept

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

JDE introduserer nytt og attraktivt juicekonsept

Førsteklasses juice og iste fra Rauch og moderne maskiner som du låner gratis!

Jacobs Douwe Egberts (JDE, tidligere Kaffehuset Friele) lanserer nå sitt nye juicekonsept. Velsmakende juice og iste fra østerriske Rauch serveres fra moderne og minimalistiske juicemaskiner. Maskinene lånes* fra JDE, og som kunde betaler du heller ikke for service. Alle dine kostnader er knyttet til kjøp av juicen. 

 

Meget velsmakende ingredienser

 

Systemet er basert på 5-liters konsentrater som leveres i såkalte BIB’er (bag-in-box). Vi tilbyr de klassiske bestselgerne appelsin- og eplejuice, som begge er 100% frisk og velsmakende fruktjuice uten tilsatt sukker. Et glass av disse juicetypene kan inngå som én av de anbefalte "5 om dagen". I tillegg tilbyr vi de to kjempegode variantene fersken-iste og pink grapefruit.

 

Rauch_eplejuice_900x600px.png

 

MODERNE, DRIFTSSIKRE OG ATTRAKTIVE JUICEMASKINER!

 

Juicemaskinene låner* du av JDE, og det er ingen bindingstid. JDE har et landsdekkende serviceapparat, og service er også kostnadsfritt. Det tilbys to ulike maskiner slik at du som kunde kan velge den som passer best hos dere. Til tross for ulikt utseende bygger maskinene på samme velprøvde teknikk og høye kvalitet. For begge maskinene gjelder at de:

 • er egnede for selvbetjening via en lekker berøringsskjerm
 • har plass til 4 stk 5-litere bag-in-box
 • er vanntilkoblede
 • kan levere kaldt vann i tillegg til inntil 4 varianter juice
 • krever kun 5-10 minutter per uke på rengjøring, med rask påfylling
 • leveres med vannfilter, med obligatorisk bytte hver 6. måned

Rauch_Bord modell_900x600px.png

 

 

VISSTE DU AT?

 • Distribusjon og oppbevaring gjøres i romtemperatur? Transport og oppbevaring i romtemperatur sparer energi i forhold til produkter som er avhengig av kjøl eller frys. Juicen kjøles først når du velger drikk på berøringsskjermen.
 • Konsentrater gir mindre emballasje? Våre 5-litere gir fra 24 til 50 liter ferdig drikke fra én bag-in-box (BIB). Sammenlignet med de vanlige 10-literne med ferdig juice gir dette en stor reduksjon i emballasje.
 • Det spares energi i transport ved at vannet er tatt vekk i produksjon og først tilsettes i maskin? Dermed slipper man å frakte og oppbevare vann.
 • Kartongen er 100% resirkulerbar? Pappen er sertifisert av FSC, Forest Stewardship Council®. FSC-merket sitter på produkter av tre og papir som du kan kjøpe med god samvittighet.
 • Ingrediensene er lette (ca 5 kg) og byttes gjennom frontdøren, slik at du slipper tunge løft?

Rauch_BIB_fersken_900x600px.jpg

Interessert?


Les mer i brosjyren, eller på JDEs nettsider

 

Eller kontakt JDE for en uforpliktende samtale på 800 800 15.

 

*Lån av maskin betinges av et årlig minimumskjøp av Rauch-konsentrater. Det tilkommer en oppstartskostnad.

 

Rauch_appelsinjuice_900x600px.png

 


Produkter

Artikkelbilde Mochi! En iskald og spennende dessert på menyen

Mochi er opprinnelig en japansk rett, hvor deilig iskrem pakkes inn i en risbasert, fargerik deig bedre kjent som mochi-deig. Mochi er en spennende og ny måte å servere iskrem på, og smaker best når de er temperert. Mochi kan spises slik den er, glasere den med en saus eller serveres som del av en dessert.

Artikkelbilde Oppstartshjelpen - Råd og tips for deg som skal starte serveringssted

Å starte et serveringssted høres kanskje enkelt ut, men det er mange ting som må på plass og som du må ha kontroll på før du kan åpne dørene. Vi i ASKO Servering har samlet et knippe råd, tips og triks til deg her på denne siden.

Artikkelbilde Explo - Norsk rå energi på boks

Explo er en serie friske, smakfulle energidrikker laget helt nord i Norge. Explo er Macks bidrag til en oppvekker i hverdagen, et energipåfyll i jobbpausen, en booster etter skolen.

Artikkelbilde Avfallsposer fra Abena

Abena Norge AS tilbyr et bredt sortiment av plastposer / avfallsposer. Poly-Line er Abenas egen serie av plastposer og sekker. Poly-Line-serien består av plastposer og sekker av HDPE, LDPE og LLDPE som er nøye utvalg for å tilfredsstille alle avfallsbehov.

Artikkelbilde To nye håndsåper fra Tork med 30% rabatt!

Tork Håndsåpe med luktkontroll er en helt ny såpe som hjelper deg med å fjerne matlukt og fett fra hendene. I tillegg lanserer vi Tork Clarity Skumsåpe, en mild håndsåpe med hele 99 % naturlige ingredienser.