JDE introduserer nytt og attraktivt juicekonsept

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

JDE introduserer nytt og attraktivt juicekonsept

Førsteklasses juice og iste fra Rauch og moderne maskiner som du låner gratis!

Jacobs Douwe Egberts (JDE, tidligere Kaffehuset Friele) lanserer nå sitt nye juicekonsept. Velsmakende juice og iste fra østerriske Rauch serveres fra moderne og minimalistiske juicemaskiner. Maskinene lånes* fra JDE, og som kunde betaler du heller ikke for service. Alle dine kostnader er knyttet til kjøp av juicen. 

 

Meget velsmakende ingredienser

 

Systemet er basert på 5-liters konsentrater som leveres i såkalte BIB’er (bag-in-box). Vi tilbyr de klassiske bestselgerne appelsin- og eplejuice, som begge er 100% frisk og velsmakende fruktjuice uten tilsatt sukker. Et glass av disse juicetypene kan inngå som én av de anbefalte "5 om dagen". I tillegg tilbyr vi de to kjempegode variantene fersken-iste og pink grapefruit.

 

Rauch_eplejuice_900x600px.png

 

MODERNE, DRIFTSSIKRE OG ATTRAKTIVE JUICEMASKINER!

 

Juicemaskinene låner* du av JDE, og det er ingen bindingstid. JDE har et landsdekkende serviceapparat, og service er også kostnadsfritt. Det tilbys to ulike maskiner slik at du som kunde kan velge den som passer best hos dere. Til tross for ulikt utseende bygger maskinene på samme velprøvde teknikk og høye kvalitet. For begge maskinene gjelder at de:

 • er egnede for selvbetjening via en lekker berøringsskjerm
 • har plass til 4 stk 5-litere bag-in-box
 • er vanntilkoblede
 • kan levere kaldt vann i tillegg til inntil 4 varianter juice
 • krever kun 5-10 minutter per uke på rengjøring, med rask påfylling
 • leveres med vannfilter, med obligatorisk bytte hver 6. måned

Rauch_Bord modell_900x600px.png

 

 

VISSTE DU AT?

 • Distribusjon og oppbevaring gjøres i romtemperatur? Transport og oppbevaring i romtemperatur sparer energi i forhold til produkter som er avhengig av kjøl eller frys. Juicen kjøles først når du velger drikk på berøringsskjermen.
 • Konsentrater gir mindre emballasje? Våre 5-litere gir fra 24 til 50 liter ferdig drikke fra én bag-in-box (BIB). Sammenlignet med de vanlige 10-literne med ferdig juice gir dette en stor reduksjon i emballasje.
 • Det spares energi i transport ved at vannet er tatt vekk i produksjon og først tilsettes i maskin? Dermed slipper man å frakte og oppbevare vann.
 • Kartongen er 100% resirkulerbar? Pappen er sertifisert av FSC, Forest Stewardship Council®. FSC-merket sitter på produkter av tre og papir som du kan kjøpe med god samvittighet.
 • Ingrediensene er lette (ca 5 kg) og byttes gjennom frontdøren, slik at du slipper tunge løft?

Rauch_BIB_fersken_900x600px.jpg

Interessert?


Les mer i brosjyren, eller på JDEs nettsider

 

Eller kontakt JDE for en uforpliktende samtale på 800 800 15.

 

*Lån av maskin betinges av et årlig minimumskjøp av Rauch-konsentrater. Det tilkommer en oppstartskostnad.

 

Rauch_appelsinjuice_900x600px.png

 


Produkter

Artikkelbilde Nonfood

ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4000 produkter innen nonfood.

Artikkelbilde Trenger du inspirasjon til å lage enda bedre takeaway?

Ønsker du å starte med takeaway? Eller gjøre takeaway fra ditt serveringssted enda bedre? Christian André Pettersen gir deg mange gode tips til hvordan du kan ta din restaurant til nye høyder innen takeaway.

Artikkelbilde Øl, vin, brennevin

Øl, vin, cider og brennevin er en omfattende varegruppe med flere tusen forskjellige produkter.

Artikkelbilde Essity - Har du sikret den nye hygienestandarden på din campingplass?

På campingplasser og overnattingssteder er høy hygienestandard en av de viktigste faktorene for å få gjestene til å trives og komme tilbake. Nå har vi kampanjepriser på flere av våre populære hygieneløsninger!

Artikkelbilde Drikkevarer

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.

Til kassen