Idun bake- og kakemikser – allsidige løsninger for serveringsmarkedet!
Idun Knekkebrødmiks
Tilsett kun vann og lag verdens beste «hjemmebakte» knekkebrød med Idun Knekkebrødmiks. Med denne miksen kan du også enkelt lage sprø og smakfulle müslibarer – perfekte å servere som energirikt mellommåltid eller en sunnere snacks.
Idun knekkebrødmiks
Müslibar a’la Anne
Ingredienser
300 g meierismør
120 g honning
75 g sukker
200 g havregryn
150 g Idun Knekkebrødmiks
65 g tranebær
Fremgangsmåte
- Smelt smør,honning og sukker i en kjele, la det koke i noen minutter.
- Bland innhavregryn, frøbakst og tranebær.
- Smøres ut i et bakepapirkledd liten langpanne og stekes på 150 grader i 20 minutter.
- Avkjøl og del ipasse biter, kan dyppes i sjokolade om ønskelig.
Tips!
Vil du gjøre dem ekstra fristende? Smelt mørk, lys eller hvit sjokolade og dypp bunnen av müslibarene i sjokoladen for et herlig lag med sødme!
Knekkebrød a’la Hjemmelaget!
Ingredienser
1000 g Idun Knekkebrødmiks
890 g Vann
Fremgangsmåte
- Bland ingredienser + vann godt sammen (ca. 5 min).
- La blandingen hvile i bollen ca. 20 min.
- Ha blandingen på en stekeplate. Smøres ut til ønsket tykkelse.
- Deles med pizzarulle før stek.
- Stekes på 180°C i ca. 35 min.
Idun Kakemiks
Med denne miksen lager du alt fra den klassiske sjokolade- eller eplekaken, til desserter, cupcakes og formkaker. Som toppinger anbefaler vi ferdig Ostekrem fra Idun, eller sjokoladekremer fra Irca eller Schokobella.
Idun kakemiks
Sjokoladekake i langpanne
Ingredienser
430 g Vann
1000 g Idun Allround Kakemiks
400 g Rapsolje, kanne 10 l
45 g Idun Kakao mørk 22-24% UTZ
180 g Lubeca Coverture Timmendorf Melk 42 %
6 g Havsalt
Idun Bollemiks
Alt du trenger til utallige varianter av søt hvetebakst: fra klassiske skoleboller, til smakfulle kanelknuter og hvetestenger.
Idun bollemiks
Luksusboller med kardemomme
Ingredienser
5000 g Idun Bollemiks
700 g Meierismør
325 g Idun fersk gjær for søte deiger
40 g Grov kardemomme, spann 5 kg
180 g Idun Vebamelk, 20 kg sekk
200 g Egg fersk XL
1600 g Vann
Fremgangsmåte
- Alle ingredienser + vann blandes godt sammen til deigen slipper bollen.
- La deigen hvile 20 minutter.
- Del opp deigen i ønskede størrelser.
- Hev deigen i ca. 50 minutter.
- Stekes på 190°C i ca. 12 min (boller). Større produkter trenger lengre steketid
Sugerør
I vårt sortiment kan du alltid være trygg på at du kun finner sugerør som er gode alternativer til plastsugerør.
Årets nyheter
Her finner du inspirerende nyheter som gir alle kjøkken muligheten til å effektivisere driften, heve kvaliteten, og imponere gjestene.
Meieri
Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.
Klassisk julemat til julebordet!
Klassisk julemat som vil imponere både tradisjonselskere og de som ønsker en moderne vri! Fra langtidstekt ribbe med krydret rødkål og sprø pommes anna, til klassisk lutefisk med alt tilbehør – og ikke minst saftige vegisterkaker for et plantebasert alternativ. Utforsk oppskriftene og gjør deg klar for å servere et uforglemmelig julemåltid!
