Vi utfører en oppgradering av askoservering.no natt til søndag 12. oktober. Nettstedet vil være utilgjengelig i tidsrommet kl. 02:00–06:00.
Bilde
Annonsørinnhold

Idun bake- og kakemikser – allsidige løsninger for serveringsmarkedet!

Med Iduns mikser får du proffe og funksjonelle ingredienser i praktiske 5 kg sekker – perfekt for et effektivt kjøkken! Enklere blir det ikke: la deg inspirere og finn oppskriftene her.

 

Idun Knekkebrødmiks

Tilsett kun vann og lag verdens beste «hjemmebakte» knekkebrød med Idun Knekkebrødmiks. Med denne miksen kan du også enkelt lage sprø og smakfulle müslibarer – perfekte å servere som energirikt mellommåltid eller en sunnere snacks. 

 

Idun knekkebrødmiks

 

Müslibar a’la Anne

Ingredienser

300 g meierismør

120 g honning

75 g sukker

200 g havregryn

150 g Idun Knekkebrødmiks

65 g tranebær

 

Fremgangsmåte

  1. Smelt smør,honning og sukker i en kjele, la det koke i noen minutter.
  2. Bland innhavregryn, frøbakst og tranebær.
  3. Smøres ut i et bakepapirkledd liten langpanne og stekes på 150 grader i 20 minutter.
  4. Avkjøl og del ipasse biter, kan dyppes i sjokolade om ønskelig.

 

Tips!

Vil du gjøre dem ekstra fristende? Smelt mørk, lys eller hvit sjokolade og dypp bunnen av müslibarene i sjokoladen for et herlig lag med sødme!

 

Knekkebrød a’la Hjemmelaget!

Ingredienser

1000 g Idun Knekkebrødmiks

890 g Vann

 

Fremgangsmåte

  1. Bland ingredienser + vann godt sammen (ca. 5 min).
  2. La blandingen hvile i bollen ca. 20 min.
  3. Ha blandingen på en stekeplate. Smøres ut til ønsket tykkelse.
  4. Deles med pizzarulle før stek.
  5. Stekes på 180°C i ca. 35 min.

 

 

Idun Kakemiks

Med denne miksen lager du alt fra den klassiske sjokolade- eller eplekaken, til desserter, cupcakes og formkaker. Som toppinger anbefaler vi ferdig Ostekrem fra Idun, eller sjokoladekremer fra Irca eller Schokobella.

 

Idun kakemiks

 

Sjokoladekake i langpanne

Ingredienser

430 g Vann

1000 g Idun Allround Kakemiks

400 g Rapsolje, kanne 10 l

45 g Idun Kakao mørk 22-24% UTZ

180 g Lubeca Coverture Timmendorf Melk 42 %

6 g Havsalt

 

 

Idun Bollemiks

Alt du trenger til utallige varianter av søt hvetebakst: fra klassiske skoleboller, til smakfulle kanelknuter og hvetestenger. 

 

Idun bollemiks

 

Luksusboller med kardemomme

Ingredienser

5000 g Idun Bollemiks

700 g Meierismør

325 g Idun fersk gjær for søte deiger

40 g Grov kardemomme, spann 5 kg

180 g Idun Vebamelk, 20 kg sekk

200 g Egg fersk XL

1600 g Vann

 

Fremgangsmåte

  1. Alle ingredienser + vann blandes godt sammen til deigen slipper bollen.
  2. La deigen hvile 20 minutter.
  3. Del opp deigen i ønskede størrelser.
  4. Hev deigen i ca. 50 minutter.
  5. Stekes på 190°C i ca. 12 min (boller). Større produkter trenger lengre steketid

 


Artikkelbilde En klassiker i bakeriet og konditoriet

Vår emballasjeserie, Bako Standard, har eksistert i over 20 år. Den har vært et fast inventar hos bakerier og konditorier over hele Norge. Det elegante emblemet, som oser av kvalitet og ekte håndverksprodukter, har fraktet kaker og bakst fra bakerier til fornøyde kunder i årevis.

Artikkelbilde Ndujamajones

Ndujamajones er en spennende og smakfull vri på den klassiske majonesen. Denne krydrede italienske pølsebasen tilfører en rik og intens smak som gjør den perfekt til alt fra sandwich og burgere til dip for grønnsaker og pommes frites. Enkel å lage og imponerende i smak, ndujamajones vil raskt bli en favoritt hos dine gjester.

Artikkelbilde Løft kakeutvalget ditt med Danora

Løft kakeutvalget ditt med deilige favoritter fra Danora. Gode kaker selger – spesielt når de kombinerer smak, kvalitet og fristende utseende.

Artikkelbilde Pizzatrender fra hele verden!

Hvert år blir flinke pizzakokker inspirert av nye ideer, smaker og kulinariske påvirkninger. Innovasjon står på menyen og gjestene elsker det. Her har vi samlet noen spennende pizzatrender fra hele verden.

Artikkelbilde Pizzaekspertenes valg!

Visste du at pizza er Norges favorittmat? Orkla Foods Norge har vært pizzaguru i over 40 år og har perfeksjonert kunsten å lage den perfekte pizzaen. Vi vet akkurat hva som skal til for at du skal lykkes med din pizza!