
Idun bake- og kakemikser – allsidige løsninger for serveringsmarkedet!

Idun Knekkebrødmiks
Tilsett kun vann og lag verdens beste «hjemmebakte» knekkebrød med Idun Knekkebrødmiks. Med denne miksen kan du også enkelt lage sprø og smakfulle müslibarer – perfekte å servere som energirikt mellommåltid eller en sunnere snacks.
Idun knekkebrødmiks
Müslibar a’la Anne
Ingredienser
300 g meierismør
120 g honning
75 g sukker
200 g havregryn
150 g Idun Knekkebrødmiks
65 g tranebær
Fremgangsmåte
- Smelt smør,honning og sukker i en kjele, la det koke i noen minutter.
- Bland innhavregryn, frøbakst og tranebær.
- Smøres ut i et bakepapirkledd liten langpanne og stekes på 150 grader i 20 minutter.
- Avkjøl og del ipasse biter, kan dyppes i sjokolade om ønskelig.
Tips!
Vil du gjøre dem ekstra fristende? Smelt mørk, lys eller hvit sjokolade og dypp bunnen av müslibarene i sjokoladen for et herlig lag med sødme!
Knekkebrød a’la Hjemmelaget!
Ingredienser
1000 g Idun Knekkebrødmiks
890 g Vann
Fremgangsmåte
- Bland ingredienser + vann godt sammen (ca. 5 min).
- La blandingen hvile i bollen ca. 20 min.
- Ha blandingen på en stekeplate. Smøres ut til ønsket tykkelse.
- Deles med pizzarulle før stek.
- Stekes på 180°C i ca. 35 min.

Idun Kakemiks
Med denne miksen lager du alt fra den klassiske sjokolade- eller eplekaken, til desserter, cupcakes og formkaker. Som toppinger anbefaler vi ferdig Ostekrem fra Idun, eller sjokoladekremer fra Irca eller Schokobella.
Idun kakemiks
Sjokoladekake i langpanne
Ingredienser
430 g Vann
1000 g Idun Allround Kakemiks
400 g Rapsolje, kanne 10 l
45 g Idun Kakao mørk 22-24% UTZ
180 g Lubeca Coverture Timmendorf Melk 42 %
6 g Havsalt

Idun Bollemiks
Alt du trenger til utallige varianter av søt hvetebakst: fra klassiske skoleboller, til smakfulle kanelknuter og hvetestenger.
Idun bollemiks
Luksusboller med kardemomme
Ingredienser
5000 g Idun Bollemiks
700 g Meierismør
325 g Idun fersk gjær for søte deiger
40 g Grov kardemomme, spann 5 kg
180 g Idun Vebamelk, 20 kg sekk
200 g Egg fersk XL
1600 g Vann
Fremgangsmåte
- Alle ingredienser + vann blandes godt sammen til deigen slipper bollen.
- La deigen hvile 20 minutter.
- Del opp deigen i ønskede størrelser.
- Hev deigen i ca. 50 minutter.
- Stekes på 190°C i ca. 12 min (boller). Større produkter trenger lengre steketid

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Se vårt utvalg av rødt og hvitt kjøtt, fra gourmetprodukter til rimeligere alternativer, tilpasset ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Vi har et stort utvalg av alkoholholdig og alkoholfrie produkter til din sommermeny.

Sjømat, inkludert fisk og skalldyr, er ikke bare deilig; det tilbyr også betydelige helsefordeler og bidrar til å øke forbruket av næringsrike måltider blant dine gjester.

Grillsesongen er i gang, og det lønner seg å være godt forberedt! Vi har alt du trenger for å sette sammen en fristende grillmeny – fra smakfulle burgeremner og saftige pølser til spennende dressinger og klassisk tilbehør. Sett prikken over i-en med en kremet potetsalat!

Utforsk vårt utvalg av vakuumposer i ulike størrelser, ideelle for sous vide-tilberedning og forlenget holdbarhet på matvarer. Perfekt for profesjonelle kjøkken.