Visste du for at 88 % av restaurantgjester synes renslighet på toalettrommet gjenspeiler den generelle hygienen på restauranten? Nå når høsten og vinteren kommer med sine medfølgende mikroskopiske gjester, blir hygienen viktigere enn noen gang på både kjøkken, restaurant og toalettrom. Med god arbeidsflyt og gode hygieneløsninger, er det lettere å lykkes – også i influensasesongen.
Om det er noe vi har lært de siste årene, er det at rene hender gir mindre smittespredning. Med rene overflater, tilgjengelig hånddesinfeksjon og servietter som mates ut uten at man tar på mer enn sin egen, bidrar hygiene i bekjempelsen av høstens uvedkommende gjester.
Håndhygiene
Det viser seg at 77%* av restaurantansatte er enige om at tjenesteavbrudd påvirker gjesteopplevelsen. Men hvordan holder man restaurantkjøkkenet rent på en effektiv måte uten tjenesteavbrudd? Jo, med produkter som er raske å fylle på, har stor kapasitet og er utviklet spesielt til sitt formål. Med dispensere som går sjeldnere tomme, blir hygienen bedre, og gjesteopplevelsen likeså. En viktig faktor for mindre smitte i møte med høst og vinter.
*Basert på tredjeparts markedsundersøkelser i USA og Europa, 2020.
Kjøkkenhygiene
Et skittent og uhygienisk toalettrom kan gi gjestene et dårlig inntrykk og føre til dårlige anmeldelser. Unngå avbrudd og unødvendig smittespredning med dispensere som er raske og enkle å fylle på – og bruk heller tiden til å holde toalettrommet rent og presentabelt.