Bilde
Annonsørinnhold

Hygienen er viktigere enn noen gang!

Høsten og vinteren er høysesong for influensa og andre sykdommer. Sikre deg god hygiene på ditt serveringssted!

Visste du for at 88 % av restaurantgjester synes renslighet på toalettrommet gjenspeiler den generelle hygienen på restauranten? Nå når høsten og vinteren kommer med sine medfølgende mikroskopiske gjester, blir hygienen viktigere enn noen gang på både kjøkken, restaurant og toalettrom. Med god arbeidsflyt og gode hygieneløsninger, er det lettere å lykkes – også i influensasesongen.

 

 

Om det er noe vi har lært de siste årene, er det at rene hender gir mindre smittespredning. Med rene overflater, tilgjengelig hånddesinfeksjon og servietter som mates ut uten at man tar på mer enn sin egen, bidrar hygiene i bekjempelsen av høstens uvedkommende gjester. 

 

Håndhygiene

 

Det viser seg at 77%* av restaurantansatte er enige om at tjenesteavbrudd påvirker gjesteopplevelsen. Men hvordan holder man restaurantkjøkkenet rent på en effektiv måte uten tjenesteavbrudd? Jo, med produkter som er raske å fylle på, har stor kapasitet og er utviklet spesielt til sitt formål. Med dispensere som går sjeldnere tomme, blir hygienen bedre, og gjesteopplevelsen likeså. En viktig faktor for mindre smitte i møte med høst og vinter.

*Basert på tredjeparts markedsundersøkelser i USA og Europa, 2020.

 

Kjøkkenhygiene

 

Et skittent og uhygienisk toalettrom kan gi gjestene et dårlig inntrykk og føre til dårlige anmeldelser. Unngå avbrudd og unødvendig smittespredning med dispensere som er raske og enkle å fylle på – og bruk heller tiden til å holde toalettrommet rent og presentabelt.

 

Hygiene for toalettrommet


Artikkelbilde Tommy og Bård lager Umami Blend Burger

Hamburgere byr på en fantastisk kombinasjon av smaker og teksturer – saftig kjøtt, ferske grønnsaker, smakfull ost og sprø bacon, alt innpakket i et mykt og luftig brød. Dette er en klassiker som passer perfekt til både hverdagsmåltider og festlige anledninger! La deg inspirere av kokkene Tommy og Bård mens de deler sine beste tips for å løfte burgeropplevelsen på din meny.

Artikkelbilde Den beste julematen av norske råvarer

Julen er en viktig sesong for oss som jobber i matbransjen og Nortura PROFF tilbyr alt du trenger av kjøtt og egg til jul, enten du liker å gjøre alt fra bunnen av eller om du ønsker å gjøre det enklere i en travel juletid.

Artikkelbilde Juledessert med Benjamin og AI

Tror du AI kan hjelpe Benjamin Granerud fra kokkelandslaget med å finne en dessert som kan settes på menyen i jula?

Artikkelbilde Hygienen er viktigere enn noen gang!

Høsten og vinteren er høysesong for influensa og andre sykdommer. Sikre deg god hygiene på ditt serveringssted!

Artikkelbilde Hvorfor ikke kjøpe fryst frukt og grønt?

For restauranter og serveringssteder som ønsker å kombinere kvalitet, bærekraft og økonomi, er dypfryst frukt og grønt et smart valg. Disse produktene har mange fordeler som gjør dem til en ideell løsning for storkjøkken og cateringvirksomheter.