Hygiene og smittevern

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Hygiene og smittevern

Renhold er kanskje viktigere enn noen gang. For å få en bedre oversikt har vi i ASKO Servering laget en brosjyre med oversikt over produktene innenfor denne katagorien. Ta en titt i vår nye brosjyre!

Ta en titt i vår nye brosjyre her!

Rengjøring

Før skulle man helst ikke se vaskepersonalet og at rengjøringen foregikk – det skulle gjøres litt i det skjulte. Selv om gjester og kunder krevde at lokalet var rent, skulle man helst ikke se at det ble vasket. Under hotellopphold var det nærmest forventet at man skulle komme tilbake til et rent og ryddig hotellrom, uten å faktisk få med seg selve rengjøringen.

 

Nå er det imidlertid svært positivt at gjestene får se at restaurantene og serveringsstedene tar renhold og smittevern på alvor. Gjestene føler seg rett og slett tryggere og bedre ivaretatt når de ser at det rengjøres ofte i restauranten. Det har også blitt viktig å for restauranter å kommunisere at det rengjøres ofte.

 

"Nå er det imidlertid svært positivt at gjestene får se at restaurantene og serveringsstedene tar renhold og smittevern på alvor."

 

Les hele artikkelen fra SMAK Magasinet her www.smakmagasinet.no 


Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Sett en vinner på menyen!

NM i kjøtt gikk av stabelen i forrige uke og på pallen var flere av Unil +sine produkter. Se hvilke her!

Artikkelbilde Essity - Slik sikrer du tryggere takeaway og levering

Tork hjelper serveringssteder med de nye utfordringene og har utviklet en steg-for-steg guide for tryggere takeaway og levering.

Artikkelbilde Mat i barnehagen

Trenger du hjelp til innkjøp av mat i din barnehage?

Artikkelbilde Bak din egen pizza med Regal mel som er produsert i Oslo!

Lantmännen Cerealia viser pizzabaking fra prøvebakeriet!