Hygiene og smittevern

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Hygiene og smittevern

Renhold er kanskje viktigere enn noen gang. For å få en bedre oversikt har vi i ASKO Servering laget en brosjyre med oversikt over produktene innenfor denne katagorien. Ta en titt i vår nye brosjyre!

Ta en titt i vår nye brosjyre her!

Rengjøring

Før skulle man helst ikke se vaskepersonalet og at rengjøringen foregikk – det skulle gjøres litt i det skjulte. Selv om gjester og kunder krevde at lokalet var rent, skulle man helst ikke se at det ble vasket. Under hotellopphold var det nærmest forventet at man skulle komme tilbake til et rent og ryddig hotellrom, uten å faktisk få med seg selve rengjøringen.

 

Nå er det imidlertid svært positivt at gjestene får se at restaurantene og serveringsstedene tar renhold og smittevern på alvor. Gjestene føler seg rett og slett tryggere og bedre ivaretatt når de ser at det rengjøres ofte i restauranten. Det har også blitt viktig å for restauranter å kommunisere at det rengjøres ofte.

 

"Nå er det imidlertid svært positivt at gjestene får se at restaurantene og serveringsstedene tar renhold og smittevern på alvor."

 

Les hele artikkelen fra SMAK Magasinet her www.smakmagasinet.no 


Artikkelbilde I'm Here

Den letteste måten å komme i gang med besøksregistrering på er å bruke en digital tjeneste som f.eks. I’m Here. Med I’m Here kan gjestene enkelt skanne en QR-kode, sende SMS, bruke nettleseren eller appen på mobilen for å melde sin ankomst.

Artikkelbilde Nonfood

ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4000 produkter innen nonfood.

Artikkelbilde Ta betalt for takeaway med Vipps

Mange bedrifter lurer på hvordan de skal ta betalt for tjenestene sine i disse koronatider. Her er rådene og tipsene fra Vipps.

Artikkelbilde Takeaway- og cateringprodukter

Har din bedrift startet med, eller vurdert å starte med takeaway eller catering? Vi ser at mange av dere er kreative og finner nye måter å servere kundene på om dagen. Vi heier på dere, og ønsker å hjelpe til med å foreslå produkter som kan være til hjelp.

Artikkelbilde Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Til kassen