Hygiene og smittevern

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Hygiene og smittevern

Renhold er kanskje viktigere enn noen gang. For å få en bedre oversikt har vi i ASKO Servering laget en brosjyre med oversikt over produktene innenfor denne katagorien. Ta en titt i vår nye brosjyre!

Ta en titt i vår nye brosjyre her!

Rengjøring

Før skulle man helst ikke se vaskepersonalet og at rengjøringen foregikk – det skulle gjøres litt i det skjulte. Selv om gjester og kunder krevde at lokalet var rent, skulle man helst ikke se at det ble vasket. Under hotellopphold var det nærmest forventet at man skulle komme tilbake til et rent og ryddig hotellrom, uten å faktisk få med seg selve rengjøringen.

 

Nå er det imidlertid svært positivt at gjestene får se at restaurantene og serveringsstedene tar renhold og smittevern på alvor. Gjestene føler seg rett og slett tryggere og bedre ivaretatt når de ser at det rengjøres ofte i restauranten. Det har også blitt viktig å for restauranter å kommunisere at det rengjøres ofte.

 

"Nå er det imidlertid svært positivt at gjestene får se at restaurantene og serveringsstedene tar renhold og smittevern på alvor."

 

Les hele artikkelen fra SMAK Magasinet her www.smakmagasinet.no 


Artikkelbilde Er det lenge siden du har renset tappelinjene?

Rensing av dine tappelinjer er veldig viktig for at kvaliteten på ølet skal være bra. Renseintervallet er maks 6 uker. Her viser servicetekniker fra Aass hvordan du gjør det.

Artikkelbilde SUP? Single Use Plastics.

Allerede 3.juli blir en god del av engangsplast produkter forbudt i Norge og EU. Men vi i ASKO Servering skal sammen med våre leverandører hjelpe deg med gode alternativer!

Artikkelbilde Tørrvarer

Tørrvarer er en stor og allsidig kategori med mange tusen varelinjer.

Artikkelbilde Det er viktig å gå på kurs for å holde seg oppdatert

«Jeg anbefaler på det sterkeste å kurse seg for å bli bedre!» Jan-Erik Hauge fra kokkelandslaget mener det er viktig å sette av tid til å lære noe nytt.

Artikkelbilde Hygieniske løsninger for god overflatehygiene

I tillegg til å følge riktige rutiner for håndhygiene, er rengjøring og desinfisering av overflater like viktig for å bremse spredningen av virus og drepe bakterier. Smittekilder kan holde seg på overflater og være en trussel i flere dager hvis de ikke fjernes på riktig måte.

Til kassen