Hygiene og smittevern

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Hygiene og smittevern

Renhold er kanskje viktigere enn noen gang. For å få en bedre oversikt har vi i ASKO Servering laget en brosjyre med oversikt over produktene innenfor denne katagorien. Ta en titt i vår nye brosjyre!

Ta en titt i vår nye brosjyre her!

Rengjøring

Før skulle man helst ikke se vaskepersonalet og at rengjøringen foregikk – det skulle gjøres litt i det skjulte. Selv om gjester og kunder krevde at lokalet var rent, skulle man helst ikke se at det ble vasket. Under hotellopphold var det nærmest forventet at man skulle komme tilbake til et rent og ryddig hotellrom, uten å faktisk få med seg selve rengjøringen.

 

Nå er det imidlertid svært positivt at gjestene får se at restaurantene og serveringsstedene tar renhold og smittevern på alvor. Gjestene føler seg rett og slett tryggere og bedre ivaretatt når de ser at det rengjøres ofte i restauranten. Det har også blitt viktig å for restauranter å kommunisere at det rengjøres ofte.

 

"Nå er det imidlertid svært positivt at gjestene får se at restaurantene og serveringsstedene tar renhold og smittevern på alvor."

 

Les hele artikkelen fra SMAK Magasinet her www.smakmagasinet.no 


Artikkelbilde Hygiene og smittevern

Renhold er kanskje viktigere enn noen gang. For å få en bedre oversikt har vi i ASKO Servering laget en brosjyre med oversikt over produktene innenfor denne katagorien. Ta en titt i vår nye brosjyre!

Artikkelbilde Ta betalt for takeaway med Vipps

Mange bedrifter lurer på hvordan de skal ta betalt for tjenestene sine i disse koronatider. Her er rådene og tipsene fra Vipps.

Artikkelbilde Drikkevarer

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.

Artikkelbilde Sjømat

Det finnes mye god fisk, og av helsemessige årsaker bør vi øke forbruket. Det kan du gjøre noe med! En annen god grunn til å velge fisk og skalldyr på menyen, er sjømatens lave CO2-avtrykk.

Artikkelbilde Kjøp varer med kort holdbarhet

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby dere som kunder å kjøpe disse varene. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.