Husk alkoholfrie alternativer

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Husk alkoholfrie alternativer

Alkoholfritt øl har vært i forholdsvis sterk vekst over en lengre periode. Serveringssteder har krav i bevillinger til å kunne presentere et alkoholfritt sortiment som står i stil med det alkoholholdige sortimentet. Dette vet flere og flere forbrukere å benytte seg av. I dag tilbys også en større og større mengde alternativer i takt med salgsøkningen. Siste skudd på stammen er UTEN Ananas.

Aass Bryggeri er en av de største leverandørene av alkoholfritt øl i det norske markedet. Aass brygger i hovedsak etter den tysk/tjekkiske bryggemetoden. Kun naturlige råvarer er involvert og overskudsproduktet går til grisefor hos lokale bønder i noe som kan kalles et av verdens eldste bærekraftstiltak.

 

I motsetning til alkoholholdige ølprodukter som har en gjærings- og lagringstid på 3-6 uker, så blir alkoholfritt øl tappet kun en uke etter brygging. Deretter senkes temperaturen i tanken kraftig og gjæren slutter å formere seg og produsere alkohol. Noe av gjæren høstes også ut av tanken for videre brygg. Ølet får sedimentere noen dager for å klarne. Deretter filtreres, tappes og pasteuriseres ølet. 

 

Aass Bryggeri tilbyr i dag flere alkoholfrie produkter på ulike emballasjer. Det mest solgte produktet er Aass UTEN original som er en alkoholfri pilsner. Det er et alkoholfritt alternativ som alle serveringsteder bør ha på menyen.

 

I tillegg tilbyr vi alkoholfri IPA og Juleøl. Dette er øl som passer til de som serverer mat som gjør at alternativene passer med spisemeny. Årets nyhet fra Aass på alkoholfritt øl er en lys lager tilsatt naturlig ananas smak til sommeren 2020. Det gir en friskere og mer tropisk variant med en smak som er godt kjent for de fleste forbrukere. Ølet vil passe som en tørstedrikk og til salater og desserter. 

 


Artikkelbilde Mørkbrent eller lysbrent?

Noen foretrekker mørkbrente kaffevarianter mens andre synes best om lysbrent kaffe. Det er smak og behag! Men hva består forskjellene i?

Artikkelbilde Drikkevarer

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.

Artikkelbilde Tørrvarer

Tørrvarer er en stor og allsidig kategori med mange tusen varelinjer.

Artikkelbilde Hva er lokalmat?

«Mat- og drikkeprodukter med en lokal identitet/særegen opprinnelse eller spesielle kvaliteter knyttet til produksjonsmetode, tradisjon eller produkthistorie.» - matmerk.no

Artikkelbilde Kaffe og vilt - hva slags kaffe bør du velge?

Jaktsesongen er i full gang, og for mange er høstens viltmiddager et kulinarisk høydepunkt – enten man tilbereder viltmåltidet selv eller får det servert på en restaurant. Et godt viltmåltid fortjener uansett dessert – med en god kaffe til!

Til kassen