Husk alkoholfrie alternativer

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Husk alkoholfrie alternativer

Alkoholfritt øl har vært i forholdsvis sterk vekst over en lengre periode. Serveringssteder har krav i bevillinger til å kunne presentere et alkoholfritt sortiment som står i stil med det alkoholholdige sortimentet. Dette vet flere og flere forbrukere å benytte seg av. I dag tilbys også en større og større mengde alternativer i takt med salgsøkningen. Siste skudd på stammen er UTEN Ananas.

Aass Bryggeri er en av de største leverandørene av alkoholfritt øl i det norske markedet. Aass brygger i hovedsak etter den tysk/tjekkiske bryggemetoden. Kun naturlige råvarer er involvert og overskudsproduktet går til grisefor hos lokale bønder i noe som kan kalles et av verdens eldste bærekraftstiltak.

 

I motsetning til alkoholholdige ølprodukter som har en gjærings- og lagringstid på 3-6 uker, så blir alkoholfritt øl tappet kun en uke etter brygging. Deretter senkes temperaturen i tanken kraftig og gjæren slutter å formere seg og produsere alkohol. Noe av gjæren høstes også ut av tanken for videre brygg. Ølet får sedimentere noen dager for å klarne. Deretter filtreres, tappes og pasteuriseres ølet. 

 

Aass Bryggeri tilbyr i dag flere alkoholfrie produkter på ulike emballasjer. Det mest solgte produktet er Aass UTEN original som er en alkoholfri pilsner. Det er et alkoholfritt alternativ som alle serveringsteder bør ha på menyen.

 

I tillegg tilbyr vi alkoholfri IPA og Juleøl. Dette er øl som passer til de som serverer mat som gjør at alternativene passer med spisemeny. Årets nyhet fra Aass på alkoholfritt øl er en lys lager tilsatt naturlig ananas smak til sommeren 2020. Det gir en friskere og mer tropisk variant med en smak som er godt kjent for de fleste forbrukere. Ølet vil passe som en tørstedrikk og til salater og desserter. 

 


Artikkelbilde Finn riktig refill til din Tork-dispenser

Visste du at alle våre dispensere og refill er merket med en systemkode?

Artikkelbilde Øl, vin, brennevin

Øl, vin, cider og brennevin er en omfattende varegruppe med flere tusen forskjellige produkter.

Artikkelbilde I'm Here

Den letteste måten å komme i gang med besøksregistrering på er å bruke en digital tjeneste som f.eks. I’m Here. Med I’m Here kan gjestene enkelt skanne en QR-kode, sende SMS, bruke nettleseren eller appen på mobilen for å melde sin ankomst.

Artikkelbilde Ecolab - trygg og sikker gjenåpning med våre effektive Covid-19 produkter

Ecolab er verdensledende innen vann, hygiene og smitteforebyggende løsninger og tjenester. Vi leverer omfattende løsninger og personlig service for å fremme mattrygghet, opprettholde rene og trygge omgivelser, optimalisere vann- og energiforbruk og forbedre driftseffektivitet og bærekraft for kunder i mer enn 170 land.

Artikkelbilde Sjømat

Det finnes mye god fisk, og av helsemessige årsaker bør vi øke forbruket. Det kan du gjøre noe med! En annen god grunn til å velge fisk og skalldyr på menyen, er sjømatens lave CO2-avtrykk.

Til kassen