Høstens nye produkter fra Nortura PROFF!
Nyhet! Gilde Porchetta
Vi lanserer nå Gilde Porchetta - spesielt utviklet for storkjøkken – laget av førsteklasses, norsk svinekjøtt og med autentisk italiensk krydder. Produktene er surret og ferdig krydret med klassiske italienske smaker som basilikum, oregano og hvitløk. Gilde Porchetta kommer i to varianter; en rå variant der vi har beholdt svoren på, slik at du kan få deilig sprø svor – og en ferdig sousvidekokt variant uten svor, som gir jevn kvalitet med minimal tidsbruk og svinn – klar til å skives eller porsjoneres. Begge variantene leverer den gode italienske smaken, med tydelig preg av gode råvarer og godt håndverk.
Porchetta

Nyhet! Gilde Kalvenakke – en mør og rustikk stykningsdel
Kalvenakke er en rustikk stykningsdel med mye bindevev som gir saftig langtidsstekt kjøtt. Den fine fettmarmoreringen gir et ekstra smakfullt resultat. Vi anbefaler at du tilbereder den i sousvide eller breserer den.
Gilde Kalvenakke

Nyhet! Gilde Gullkalv Back ribs
Gilde Gullkalv Back ribs er en meget god råvare med delikat, mørt kjøtt og fin benstruktur – perfekt for både grilling, langtidssteking og tilberedning i sousvide. Kalvekjøttet har en mild smak som lett tar til seg marinade, krydder og smaker. Passer godt til både buffet, grilltallerken og ala carte.
Gilde Gullkalv Back ribs

Nyhet! Gilde Ungsau
Gilde Ungsau er et førsteklasses valg for kjøkken som ønsker å servere norsk kjøtt med karakter. Dyrene har beitet i norsk natur og den noe lengre veksttiden gir kjøtt med fin balanse mellom mørhet og smak. Med Ungsau får du en råvare som takler både klassiske og moderne teknikker – perfekt for langtidssteking, sousvide, grilling eller gryter. Ungsau er en klassifisering mellom lam og sau – med kjøtt som fortsatt er mørt og smakfullt, men med mer utviklet struktur og karakter.
Gilde Ungsau

Livèchekylling - Norsk kylling i verdensklasse – kun tilsatt kjærlighet
Livèchekylling en fantastisk råvare; med god smak og god struktur. Rett og slett et meget godt utgangspunkt for å produsere de aller beste kyllingrettene i ditt repertoar.
Livèche salatkjøtt er mørt og saftig grillet kyllingkjøtt i biter – perfekt til salater, wraps, baguetter, bowls, salatbar, supper og pizza.
-
-
- Laget av sakterevoksende kylling
- Tilfredsstiller alle dyrevelferdskrav
-
Livèchekyllingen vokser opp på 5 gårder i Indre Østfold, Råde og Kongsberg:
-
-
- Frøshaug gård
- Løken gård
- Nedre Grini gård
- Nygård
- Nord Gunnes gård
-
Livèchekylling
Les mer om produktene og bli inspirert av de nyeste trendene og oppskriftene i vårt nyhetsmagasin!
Høstens nye produkter fra Nortura PROFF!
Denne høsten introduserer vi Gilde Porchetta, en klassisk rett med italienske smaker, men laget av norsk råvare. I tillegg kommer to nye spennende produkter av kalv. Et helt nytt konsept fra oss er Gilde Ungsau der vi serverer råvarer fra norsk ungsau; bogknoke og bog i skiver. Vi lanserer også en fersk variant av vårt Livèchekylling salatkjøtt!
Havrotto med Den Sorte Havre!
Laget på havre i stedet for ris, har den et moderne uttrykk og en kortere koketid enn tradisjonell risotto. Det betyr raskere servering og bedre flyt i travle perioder. Samtidig er havre et rimelig og næringsrikt råvarevalg som gir god metthetsfølelse og høy kvalitet – perfekt som dagens rett eller i større porsjoner.
Nonfood
ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4.000 produkter innen nonfood. Utforsk vårt brede utvalg av nonfood-produkter, inkludert emballasje, rengjøringsmidler og kjøkkenutstyr, skreddersydd for profesjonelle behov.
Kjøkkenutstyr fra ASKO Servering
Hos oss finner du et bredt utvalg kjøkkenutstyr! Vi tilbyr solide og funksjonelle produkter som tåler daglig bruk, og som gjør matlaging og servering mer effektivt.
Alt du trenger til julens søte fristelser
Skap magiske juleøyeblikk for dine gjester og kunder - med deilige julebrownies, søte sjokoladekuler, fristende desserter, eller ferdige kaker! Her finner du inspirasjonen og produktene du trenger til julens søte fristelser.
