Plastposer?

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du bruker en gammel versjon av Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned en nyere nettleser
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde

Plastposer?

ASKO har meldt seg inn i Handelens Miljøfond fra 1.januar.

Medlemskap i Handelens Miljøfond

1. januar ble ASKO medlem av Handelens Miljøfond. Handelens Miljøfond er Norges største private miljøfond, og er handelens felles storsatsing for å løse miljøproblemer knyttet til plast. Medlemskapet i fondet betyr at for hver uprofilerte plastbærepose du kjøper av ASKO, går 50 øre til fondet der pengene er øremerket miljøtiltak som bidrar til å redusere plastforsøpling, øke plastgjenvinning og redusere forbruket av plastbæreposer. Eksempler på slike tiltak er teknologi, oppryddingstiltak, og relevante forsknings- og utviklingstiltak i både Norge og utlandet. ASKO er glad for å kunne bidra til fondet og de viktige tiltakene de støtter! 

Les mer om Handelens Miljøfond og tiltakene de støtter her

 

Prisendring

Fra og med 1. januar 2020 vil NorgesGruppen også betale kontingent på 50 øre per pose eks. mva. på uprofilerte plastbæreposer som selges gjennom våre kanaler.

Vi oppfordrer alle våre kunder som også kjøper plastbæreposer gjennom andre kanaler til å bli med på dugnaden og melde seg inn i Handelens Miljøfond.

 

Stenqvist har de gode alternativene

Stenqvist er en av skandinavias største emballasje produsenter, med en fabrikk i Norge og 3 fabrikker i Sverige. De ble grunnlagt i 1894 og har med dette en lang og bred erfaring innen emballasje bransjen. De tillhører også en av Europas største grupper av emballasje produsenter, og har med det søsterfabrikker i 13 land i Europa.

Alle papirposer til det norske markedet produseres på deres fabrikk i Nissafors i Sverige, hvor de bruker utelukkende papir fra skandinaviske papirprodusenter.
Disse igjen bruker kun tømmer fra skandinaviske bærekraftige skogsbruk i sin produksjon, dette er et ufravikelig krav. Dette er med andre ord kortreiste og bærekraftige produkter.
Stenqvist har et stort fokus på miljø og klima utfordringene vi er inne i, og streber etter å levere produkter med så lavt fotavtrykk som mulig.
Papirbæreposer er produsert av fornybare ressurser, som gir de et stort fortrinn mot fossile alternativer som plast.Artikkelbilde Tilbehøret som hever kvaliteten og sparer deg for tid

Vi i Taga Foods lever for gode smaker og råvarer. Vi ønsker at gode råvarer skal være tilgjengelig for alle og at flest mulig skal få en god matopplevelse. Vi ønsker at ditt kjøkken skal kunne tilby kvalitetsprodukter samtidig som du sparer tid og ressurser. 

Artikkelbilde Egg og eggprodukter

Egg er et basisprodukt på de fleste kjøkken. Det er både lønnsomt og veldig anvendelig.

Artikkelbilde Meieri

Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Drikkevarer

Drikkevarer er en rikholdig kategori, med produkter fra både store og små produsenter. Med vårt sortiment har du alle muligheter til å sette sammen en spennende drikkemeny.

Til kassen