
Slik blir softis-salget en suksess i sommer!
Én softismaskin. Én softismix. Utallige muligheter!
Hennig-Olsen Is sine ferdige konsepter gir deg enkle og kreative måter å selge mer på, men du kan også lage dine egne varianter tilpasset ditt utsalg.
Softisvulkan
Mer digg i hver bit – ekstra topping og mer saus. Med denne nyheten får kundene en spennende vri – saus gjemt inni isen. En ny og morsom måte å nyte softis på.
Softis med en overraskelse i midten. Grav deg ned og oppdag varm sjokolade- eller frisk jordbærsaus. Dette er en dessert som både ser kul ut og smaker himmelsk.
Softisbåt
Husker du sommeren du spiste båtis på brygga med din beste kompis? Den var perfekt temperert, fløyelsmyk i konsistensen og smakte himmelsk. Bare tanken på kombinasjonen av sjokolade, jordbær og vaniljeis kan vekke nostalgiske sommerminner.
Nå har klassikeren en ny vri – båtis laget med softis! Enkelt, genialt og skikkelig godt. Softisen serveres i en sprø kjeksbåt, toppet med strøssel og saus. Praktisk å spise, full av smak og skaper den ultimate sommerfølelsen.
Softiskombo
Festkombo i boks. Her er det bare fantasien som setter grenser. Myk softis toppes med sauser, strøssel og godis - alt etter ønske og behov. Perfekt for den som vil ha litt av alt. Her kan du sette sammen din egen favoritt. En fornuftig porsjon er på ca 120-140 g softis, noe som gjør den til et fristende alternativ til den klassiske softisen. Selg den også gjerne som en dele-dessert – eller den ultimate date-snacken!
Softis og bakevarer
Utnytt det du allerede har! Vafler, croissanter, kanelboller – kombiner dem med softis, og du har en rekke nye og fristende desserter. Dette er en ypperlig måte å ta ut potensialet i din softismaskin.
Softis og bakst i én dessert. Myk softis serveres på en varm kanalsnurr eller et cruffle og toppes med karamellsaus. Kombinasjonen av varmt og kaldt gjør dette til en dessert som er vanskelig å motstå.
Bestill softis her
Bestill beger her
SETT SOFTIS PÅ MENYEN
Hennig-Olsen hjelper deg med materiell til oppstart av din softissatsning. Trenger du softismaskin har de også gode tilbud på dette. De har landsdekkende serviceapparat som gir nødvendig opplæring, og deres konsulenter veileder med tips og triks i forhold til serveringsmuligheter.
Ta kontakt med en av Hennig-Olsen Is sine salgskonsulenter om du er interessert i å leie softismaskin.

Visste du at pizza er Norges favorittmat? Orkla Foods Norge har vært pizzaguru i over 40 år og har perfeksjonert kunsten å lage den perfekte pizzaen. Vi vet akkurat hva som skal til for at du skal lykkes med din pizza – enten du vil ha et ferdig produkt eller vil toppe pizzaen selv.

Vi har varer på lager med kort holdbarhet, og ønsker å tilby våre kunder disse varene til en redusert pris. Her kan du gjøre et godt kjøp og samtidig bidra til å redusere matsvinn.

Vi gir deg tips til digge sandwicher med norsk vri! Lokalmat er mer enn bare råvarer – det er historie, håndverk og stolthet. Benytt norske lokale råvarer, og fortell en god historie til dine gjester!

Det er detaljene som lokker øynene litt ekstra, og den store forskjellen mellom en fristelse som blir lagt på asjetten eller blir stående bak glasset. Konditor Hedda Frederiksen deler sine beste tips til hvordan du kan bruke pynt fra Bako til å fremheve både smak og håndverk.

Dessert som sharing plate? Lag en egen hjertevaffel-variant av Norske Matskatter! Norske Matskatter kombinerer kvalitet, lokal identitet og sterke historier – og gir deg uendelige muligheter. Våre Matskattambassadører Torill og Bård gir deg tips til hvordan man kan lage en digg dessert.