Magiske juledesserter med iskrem fra Hennig-Olsen
- En sikker vinner for alle gjester
Iskrem er en dessert de aller fleste liker. I julesammenheng er det en trygg base som kan tilpasses både tradisjonelle og moderne retter. - Enkel å kombinere med klassiske julekaker
Krokanis med multer, vaniljeis med rød saus, sjokoladeis til pepperkaker – is passer perfekt sammen med klassikere gjestene allerede forventer på julemenyen. - Gir variasjon og friskhet
Etter en tung julemiddag er iskrem en lett og frisk avslutning som balanserer sødme og metthet. Sorbet gir en særlig frisk kontrast. - Kostnadseffektivt og driftssikkert
Iskrem har lang holdbarhet, krever minimalt med forberedelse og er rask å servere. Det gir forutsigbarhet og lite svinn i en travel juletid. - Stor fleksibilitet i servering
Kan serveres enkelt som en klassisk dessert, eller løftes til festnivå med saus, bær, nøtter eller kaker!
Julesserter med iskrem
Anbefales sammen med rød saus
Anbefales sammen med pepperkaker
Våre favoritter til crumble og sjokoflak
Varier med ulike sorbet
Klassisk julemat til julebordet!
Klassisk julemat som vil imponere både tradisjonselskere og de som ønsker en moderne vri! Fra langtidstekt ribbe med krydret rødkål og sprø pommes anna, til klassisk lutefisk med alt tilbehør – og ikke minst saftige vegisterkaker for et plantebasert alternativ. Utforsk oppskriftene og gjør deg klar for å servere et uforglemmelig julemåltid!
Pizzatrender fra hele verden!
Hvert år blir flinke pizzakokker inspirert av nye ideer, smaker og kulinariske påvirkninger. Innovasjon står på menyen og gjestene elsker det. Her har vi samlet noen spennende pizzatrender fra hele verden.
Årets nyheter
Her finner du inspirerende nyheter som gir alle kjøkken muligheten til å effektivisere driften, heve kvaliteten, og imponere gjestene.
Smakfulle retter laget med reinsdyrkjøtt
Har du smakt på Reinsdyrkjøtt fra Finnmark Rein? - ekte natur og ekte smak! Finnmark Rein er en del av vårt Matskatt-sortiment. En Matskatt kjennetegnes av norsk opprinnelse, unik kvalitet, tydelig lokal identitet og en historie verdt å dele. Våre Matskatt-ambassadører Torill og Bård viser deg tre smakfulle retter laget med kjøtt fra Finnmark Rein.
Egg og eggprodukter
Egg er en grunnleggende ingrediens på de fleste kjøkken, og det er både økonomisk og svært allsidig.