SKÅRET – en helt ny måte å oppleve iskrem på

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

SKÅRET – en helt ny måte å oppleve iskrem på

Hos Hennig-Olsen Is er vi alltid utforskende, kreative og lekende når det gjelder smak. Vi mikser, blander og oppdager. Toppinger, crumbles, strøssel, biter, bær og sauser kan blandes på uendelige måter. Det er slik vi fant fram til Skåret.

Skåret som tallerkenservering

Med fem enkle steg kan du servere dine kunder en veldig god is, pent på en tallerken, og du kan velge mellom 14 forskjellige smaker! 

 

 

Se opplæringsfilmen her:

 

 

Et par ekstra tips: 

  • Skåret passer perfekt for effektiv servering i restaurant, enten elegant presentert ved servering på bordet, eller på mer tradisjonell måte i kjeks. 
  • Iskremen holder seg best på kalde/frosne tallerkener, da kan de stå inntil 15 minutter i romtemperatur etter dandering. 

 

Her kan du laste ned brosjyren med tips, instrukser og se alle de forskjellige smakene. 

 

Skåret Hovedbilde- 900x600 1 kopi.jpg


Smaksvarianter av Skåret fra Hennig-Olsen is

Artikkelbilde Burger fra Unil+

En burger er ikke bare en burger! Unil+ har burger for alle – store og små, unge og gamle. Vegetarianere og kjøttspisere, - fiskeelskere og dem som trenger en saftig matbit på vei hjem fra byen. Fra de eksklusive - til dem du spiser 4 av når du er sulten og bare MÅ ha favorittburger’n din ….

Artikkelbilde Huhta Mask - flergangs munnbind

I løpet av en helt vanlig dag kan vi komme opp i situasjoner som gjør det umulig å holde 1 meter avstand. Munnbind er da anbefalt som tilleggstiltak for å hindre smitte.

Artikkelbilde Fagbrev som kokk

Ta teorikurs for fagbrev som kokk på KIT-akademiet

Artikkelbilde Ecolab - trygg og sikker gjenåpning med våre effektive Covid-19 produkter

Ecolab er verdensledende innen vann, hygiene og smitteforebyggende løsninger og tjenester. Vi leverer omfattende løsninger og personlig service for å fremme mattrygghet, opprettholde rene og trygge omgivelser, optimalisere vann- og energiforbruk og forbedre driftseffektivitet og bærekraft for kunder i mer enn 170 land.