SKÅRET – en helt ny måte å oppleve iskrem på

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

SKÅRET – en helt ny måte å oppleve iskrem på

Hos Hennig-Olsen Is er vi alltid utforskende, kreative og lekende når det gjelder smak. Vi mikser, blander og oppdager. Toppinger, crumbles, strøssel, biter, bær og sauser kan blandes på uendelige måter. Det er slik vi fant fram til Skåret.

Skåret som tallerkenservering

Med fem enkle steg kan du servere dine kunder en veldig god is, pent på en tallerken, og du kan velge mellom 14 forskjellige smaker! 

 

 

Se opplæringsfilmen her:

 

 

Et par ekstra tips: 

  • Skåret passer perfekt for effektiv servering i restaurant, enten elegant presentert ved servering på bordet, eller på mer tradisjonell måte i kjeks. 
  • Iskremen holder seg best på kalde/frosne tallerkener, da kan de stå inntil 15 minutter i romtemperatur etter dandering. 

 

Her kan du laste ned brosjyren med tips, instrukser og se alle de forskjellige smakene. 

 

Skåret Hovedbilde- 900x600 1 kopi.jpg


Smaksvarianter av Skåret fra Hennig-Olsen is

Artikkelbilde Alt du trenger til jul fra Unil+

Alt du trenger til jul fra Unil+. Vi i Unil har laget en brosjyre hvor vi har samlet alt vi tror du trenger til jul for å lage et flott julemåltid.

Artikkelbilde Kaker i fokus

Flere av våre leverandører jobber iherdig med nyutvikling og nedenfor finner du flere spennende alternativer! Alt i fra porsjonsstørrelser, til kaker for en hver anledning.

Artikkelbilde Oppstartshjelpen - Råd og tips for deg som skal starte serveringssted

Å starte et serveringssted høres kanskje enkelt ut, men det er mange ting som må på plass og som du må ha kontroll på før du kan åpne dørene. Vi i ASKO Servering har samlet et knippe råd, tips og triks til deg her på denne siden.

Artikkelbilde I'm Here

Den letteste måten å komme i gang med besøksregistrering på er å bruke en digital tjeneste som f.eks. I’m Here. Med I’m Here kan gjestene enkelt skanne en QR-kode, sende SMS, bruke nettleseren eller appen på mobilen for å melde sin ankomst.

Artikkelbilde Nytt og spennende for noen. En selvfølge for andre.

Velkommen til det fargerike og smakfulle mezekjøkkenet! Meze er Midtøstens tapas. Det er enkelt, velsmakende, raskt å tilberede og ofte vegetarisk. Se hva vi har å vise deg! Hilsen Slåtto og Sevan.