Bilde
Annonsørinnhold

Hennig-Olsen og Freia fortsetter suksessen – nå med nyheter i kuleisdisken!

Nå kan iskrem- og sjokoladeelskere glede seg over å finne hele fem nye og velkjente smaker i kuleisdisken til Hennig-Olsen. Alle smakene henter inspirasjon fra “det beste fra to verdener”.

Hennig-Olsen Is og Mondelez fortsetter å kombinere det ypperste de kan tilby, og gir hver smaksnyhet en unik og spennende egenart. Felles for alle fem variantene er helt nye oppskrifter, utprøvd og garantert av eksperter. Norges første og eneste originale kombinasjon av Smil/Oreo/NonStop/Daim/Japp og super premium Hennig-Olsen Is.

 

Denne våren lanserer vi fem spennende kuleis-nyheter under konseptparaplyen “The BIG 5”. Konseptnavnet ble til fordi smakene rommer de 5 største og mest kjente favorittene fra sjokolade- snacks- og iskremverden. I nylanseringen kan du lett gjenkjenne originalsmakene. Iskremkonsistensen er fyldig, og med godt integrerte sauser og biter blir smaksopplevelsen komplett.

 

 

Disse nye smakene er tilgjengelige:

 

SMIL kuleis

 

inspirasjonsside produktbilde 900x600 smil.jpg

 

SMIL kuleis er en unik blanding av Hennig-Olsen sitt velkjente, super premium iskrem, blandet med den kjente favoritten fra Freia, SMIL. Kombinasjonen av deilig, myk is-krem og smaken av SMIL gir en ekstra dimensjon og tekstur, som vil glede iskremels-kere i alle aldre.

 

Oreo kuleis

 

inspirasjonsside produktbilde 900x600 oreo.jpg

 

En forsterket smaksopplevelse som gir ett nytt aspekt til Norges eneste virkelige Oreo kuleis. Rikelig med Oreo biter løftet inn Hennig-Olsens bestselgende super premium fløteis - en ny dimensjon av den kjente Oreo smaken.

 

 

NonStop kuleis

 

inspirasjonsside produktbilde 900x600 Nonstop.jpg

 

En smakskombinasjon med både vanilje og sjokolade iskrem som gir en ny opplevelse av Norges eneste NonStop kuleis. To av Norges bestselgende super premium kuleis blandet med knasende Freia  NonStop biter – en test-vinner-kombo!

 

 

Daim kuleis

 

inspirasjonsside produktbilde 900x600 daim.jpg

 

Ny smakskombinasjon med en himmelsk Daimsmak! To av Norges bestselgende super premium kuleis med både vanilje og sjokolade smak blandet med knasende Daim biter. Eneste kuleis i Norge med ekte Daim biter – enda en test-vinner-kombo.

 

 

Japp kuleis

 

inspirasjonsside produktbilde 900x600 japp.jpg

 

Ny smakskombinasjon med både vanilje og sjokolade iskrem som gir en ny opplevelse av Norges eneste Japp kuleis. Eneste kuleis i Norge med ekte Japp biter. To av Norges best-selgende super premium kuleis blandet med kjente Japp-biter – en “må-ha” smakskombo.


Nye smaker

Artikkelbilde One-Shot - Norges mest geniale iskonsept

Vår iskrem, frozen yoghurt og sorbet er laget etter originale italienske oppskrifter, har en unik kremet konsistens og fås i mange forskjellige smaker. Ikke rart de ble kåret til årets utfordrer og er nominert til årets produkt 2019 av ASKO og deres kunder!

Artikkelbilde Beger, skåler og takeaway-emballasje

Vi har et stort sortiment innen nonfood og du finner mange produkter som du kan benytte på ditt serveringssted. Vi har også et stort utvalg som passer for levering og henting.

Artikkelbilde Rødt og hvitt kjøtt

Kjøtt utgjør en stor og allsidig varegruppe av både ferske og fryste produkter. Her finner du en rekke produkter av rødt og hvitt kjøtt. Enten du er på utkikk etter et gourmetprodukt eller et rimeligere alternativ, har vi mye som vil passe for deg og ditt serveringssted. Viktige verdier for våre leverandører er kvalitet, håndverk, tradisjon og innovasjon.

Artikkelbilde Lokalmat er tradisjon, kvalitet og matglede!

Vi har over 1.800 lokalmatprodukter. Sett lokalmat på menyen!

Artikkelbilde Salatbar

Har du salatbar på ditt serveringssted? Få inspirasjon her til å forbedre tilbudet!