Bilde
Annonsørinnhold

Sommer hele året med kremen av iskrem – og best i test-softis*!

For en sommer vi fikk – sol, smil og softis i verdensklasse. Smakstester bekreftet også: Vi har den beste softisen i landet*. Og hvem sier softissesongen er over? Bruk folkefavoritten softis til å lage lønnsomme konsepter på utsalgsstedet ditt ut året.

  *Kilde: Forbrukertest gjennomført som blindtest av Norstat, juni 2025, 163 deltakere  

** Kilde: Norstat Express, Spørreundersøkelse med 307 deltakere oktober 2025  

 

Prøv vår ferske softismix!

Kremen av iskrem fortjener hjemmelagde sauser og syltetøy

På iskremfabrikken i Kristiansand lager vi våre egne sauser, sjokolader, krokan og syltetøy. Summen er smaken av kremen av iskrem som nordmenn elsker. Hva med en klassisk softis toppet med vår hjemmelagde krokan og jordbærsyltetøy?

 

 

 

Topping

 

Årets småisnyheter!

Årets småisnyheter ble svært godt mottatt i markedet, og flere av nyhetene fikk sterke resultater i smakstest***.

 

***Iskremtest i VG, mai 2025

Årets småisnyheter!

 

Desserter i toppklasse

Vår fagsjef for Horeca, Knut Harald, er prisvinnende konditor og chocolatier med flere år på konditorlandslaget. Han hjelper våre kunder sette sammen både enkle og imponerende kreasjoner som smaker av verdensklasse. Sammen med kunden skaper vi de beste iskremopplevelsene!

 

 

I fjor feiret vi 100 år – vi går for minst 100 år til – sammen med dere.

 

Takk for tilliten!


Artikkelbilde Mat i barnehagen

Trenger du hjelp til innkjøp av mat i din barnehage?

Artikkelbilde Vårt sortiment

Vi tilbyr et bredt sortiment som dekker behovene til profesjonelle kjøkken i hele landet. Produktene våre er valgt med tanke på kvalitet.

Artikkelbilde Påsmurt

Tilby dine kunder ferdigsmurte baguetter!

Artikkelbilde Draughtmaster Flex fra Ringnes

Et enkelt tappesystem fra Ringnes.

Artikkelbilde Er dine kunder opptatt av vegetar?

Bevisstheten rundt miljø og bærekraft har blitt sterkere hos både forbrukere og serveringssteder. Etterspørselen etter vegetariske alternativer er større enn aldri før, og aldri har det vært lettere å tilby plantebasert mat.