Havrotto med Den Sorte Havre!
Vil du prøve havrotto? Her er produktene
Her finner du også oppskriften:
Til 4 porsjoner
-
4 dl usprøytet Steel Cut havre – Sorte Havre
-
2 stk sjalottløk, finkuttet
-
3 dl hvitvin
-
8 dl kyllingkraft
-
50 g Norsk parmesan – Bufar fra Valdres Ost
-
Nduja (etter smak)
-
Kyllingbryst
Slik gjør du:
- Lag havrottoen
-
Fres sjalottløk blank i en stor gryte. Ha i havren.
-
Hell over hvitvin og kok inn.
-
Tilsett over halvparten av kyllingkraften og la småkoke. Spe på med mer kyllingkraft underveis – havren må ikke koke tørr. Rør godt.
-
Når havren er ferdig kokt (ca. 20–25 min), rør inn parmesan og smak til med salt.
Tips: Bruk gjerne en vid gryte eller stekepanne for jevn koking.
2. Tilbered topping
-
Klem nduja ut i små biter og stek lett i panne.
-
Stek kyllingbryst til gjennomstekt, og skjær i skiver.
3. Servering
-
Fordel havrotto på tallerkener.
-
Legg kyllingskivene på toppen.
-
Dryss over nduja-biter og litt av oljen fra stekingen.
Smakstips
Nduja gir et lite sting som passer perfekt til kyllingens milde smak og den nøtteaktige havren.
Velbekomme!
Magiske juledesserter med iskrem fra Hennig-Olsen
Her er våre beste tips til å løfte julens dessertmeny: med kremen av iskrem som base kan du enkelt lage klassiske og kreative juledesserter.
Sugerør
I vårt sortiment kan du alltid være trygg på at du kun finner sugerør som er gode alternativer til plastsugerør.
Ndujamajones
Ndujamajones er en spennende og smakfull vri på den klassiske majonesen. Denne krydrede italienske pølsebasen tilfører en rik og intens smak som gjør den perfekt til alt fra sandwich og burgere til dip for grønnsaker og pommes frites. Enkel å lage og imponerende i smak, ndujamajones vil raskt bli en favoritt hos dine gjester.
Tørrvarer
Utforsk vårt utvalg av kolonialvarer – alt fra mel og pasta til krydder og hermetikk, perfekt for storkjøkken.
Extra glade gjester er god forretning
«Det Lille Extra» er et menykonsept som gjør det mulig å tilby nettopp hva det lover. Å overraske gjesten ved å by på noe ekstra som overgår forventningene. Samtidig som det er utviklet med kokken i tankene. Med enkle midler vil de fleste kjøkken kunne overraske gjesten med spennende smaker.