Havrotto med Den Sorte Havre!
Vil du prøve havrotto? Her er produktene
Her finner du også oppskriften:
Til 4 porsjoner
-
4 dl usprøytet Steel Cut havre – Sorte Havre
-
2 stk sjalottløk, finkuttet
-
3 dl hvitvin
-
8 dl kyllingkraft
-
50 g Norsk parmesan – Bufar fra Valdres Ost
-
Nduja (etter smak)
-
Kyllingbryst
Slik gjør du:
- Lag havrottoen
-
Fres sjalottløk blank i en stor gryte. Ha i havren.
-
Hell over hvitvin og kok inn.
-
Tilsett over halvparten av kyllingkraften og la småkoke. Spe på med mer kyllingkraft underveis – havren må ikke koke tørr. Rør godt.
-
Når havren er ferdig kokt (ca. 20–25 min), rør inn parmesan og smak til med salt.
Tips: Bruk gjerne en vid gryte eller stekepanne for jevn koking.
2. Tilbered topping
-
Klem nduja ut i små biter og stek lett i panne.
-
Stek kyllingbryst til gjennomstekt, og skjær i skiver.
3. Servering
-
Fordel havrotto på tallerkener.
-
Legg kyllingskivene på toppen.
-
Dryss over nduja-biter og litt av oljen fra stekingen.
Smakstips
Nduja gir et lite sting som passer perfekt til kyllingens milde smak og den nøtteaktige havren.
Velbekomme!
Smarte løsninger, god butikk og veldig godt
Norge det landet i verden som spiser mest pizza. Det er jo en markedsundersøkelse med et godt pizzagrunnlag!
Økologiske Matskatter fra Norge
Økologisk mat er rene råvarer med høy kvalitet og en bærekraftig historie. Når vi velger økologisk, støtter vi lokale produsenter som legger vekt på dyrevelferd, naturlig dyrking og godt håndverk.
Sesongens nyheter
Denne sesongen byr vi på flere spennende nyheter til ditt kjøkken! Her finner du både produkter som setter preg på menyen, og som kan skape nye gode matopplevelser for dine gjester.
Nonfood
ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4.000 produkter innen nonfood. Utforsk vårt brede utvalg av nonfood-produkter, inkludert emballasje, rengjøringsmidler og kjøkkenutstyr, skreddersydd for profesjonelle behov.
