Nominert til
Årets produkt 2018
Bilde

Håndpillede reker - nominert til årets produkt!

I utgangspunktet handler det om en drøm – en drøm om å kunne beholde rekenes friskhet og naturlighet slik de tradisjonelt ble solgt på brygga hos Engelsviken helt fra 1867. Vi har fulgt denne drømmen og i dag kan Engelsviken som første rekeprodusent i Europa tilby lake uten kunstig konservering. Kos deg!

Håndpillede reker ble nominert til årets produkt på ASKO Servering og NorgesGruppen sine kunde- og leverandørdager 7. januar!

 

Dagens forbrukere blir stadig mer bevisste og etterspørselen etter sunn og naturlig mat er økende. Engelsviken Canning har tatt denne trenden på alvor og har i flere år jobbet med å utvikle en ny lake til sjømat som er mer i tråd med ønsket om renere produkter med lavt saltinnhold og uten kunstige søtstoffer og konserveringsmidler.

 

Vi kan tilby lang holdbarhet siden syresammensetningen skaper et ugunstig miljø for bakterier. Den bidrar også til en kontrollert og meget lav fremvekst av kim uten bruk av konserveringsmidler. Vi har også fjernet kunstig søtstoff, men allikevel funnet frem til en rund og behagelig frisk produktsmak som ikke er for syrlig. 

 

De nye produktene er revolusjonerende i sin kategori og Engelsviken Canning er stolte av å være de første i Europa som lanserer produkter med den nye laketeknologien.

 

Du finner produktet, nå med 10% rabatt her. 

 

Her får du mer informasjon om Engelsviken Håndpillede reker. 

 

Last ned katalog med nyheter fra Engelsviken


Produkter fra Engelsviken
Artikkelbilde Yoghurt fra Q-meieriene

Ha Q yoghurt tilgjengelig for dine kunder

Artikkelbilde Kvalitetspølser fra Unil+

Unil+ utvider sitt pølsesortiment med tre smaksrike pølser med 80 % kjøtt. En urøkt bratwurst, en spansk ostepølse og en pølse med sopp og timian.

Artikkelbilde Kaffe og vilt - hva slags kaffe bør du velge?

Jaktsesongen er i full gang, og for mange er høstens viltmiddager et kulinarisk høydepunkt – enten man tilbereder viltmåltidet selv eller får det servert på en restaurant. Et godt viltmåltid fortjener uansett dessert – med en god kaffe til!

Artikkelbilde Quorn - Protein for the planet

Quorns magi ligger i den unike ingrediensen mycoprotein, som er et vegetabilsk næringsrikt protein (fri for soya), med høyt fiberinnhold og naturlig lavt innhold av mettet fett.

Artikkelbilde Oste-VM i Bergen

2. november braker det løs!