Nominert til
Årets produkt 2018
Bilde

Håndpillede reker - nominert til årets produkt!

I utgangspunktet handler det om en drøm – en drøm om å kunne beholde rekenes friskhet og naturlighet slik de tradisjonelt ble solgt på brygga hos Engelsviken helt fra 1867. Vi har fulgt denne drømmen og i dag kan Engelsviken som første rekeprodusent i Europa tilby lake uten kunstig konservering. Kos deg!

Håndpillede reker ble nominert til årets produkt på ASKO Servering og NorgesGruppen sine kunde- og leverandørdager 7. januar!

 

Dagens forbrukere blir stadig mer bevisste og etterspørselen etter sunn og naturlig mat er økende. Engelsviken Canning har tatt denne trenden på alvor og har i flere år jobbet med å utvikle en ny lake til sjømat som er mer i tråd med ønsket om renere produkter med lavt saltinnhold og uten kunstige søtstoffer og konserveringsmidler.

 

Vi kan tilby lang holdbarhet siden syresammensetningen skaper et ugunstig miljø for bakterier. Den bidrar også til en kontrollert og meget lav fremvekst av kim uten bruk av konserveringsmidler. Vi har også fjernet kunstig søtstoff, men allikevel funnet frem til en rund og behagelig frisk produktsmak som ikke er for syrlig. 

 

De nye produktene er revolusjonerende i sin kategori og Engelsviken Canning er stolte av å være de første i Europa som lanserer produkter med den nye laketeknologien.

 

Du finner produktet, nå med 10% rabatt her. 

 

Her får du mer informasjon om Engelsviken Håndpillede reker. 

 

Last ned katalog med nyheter fra Engelsviken


Produkter fra Engelsviken
Artikkelbilde Øl, vin, brennevin

Øl, vin, cider og brennevin er en omfattende varegruppe med flere tusen forskjellige produkter.

Artikkelbilde Il Primo One-Shot - kåret til årets utfordrer!

Vår iskrem, frozen yoghurt og sorbet er laget etter originale italienske oppskrifter. De har en unik kremaktig konsistens og fås i mange forskjellige smaksvarianter. Kåret til årets utfordrer og nominert til årets produkt 2018!

Artikkelbilde Renhold

Hygiene og renhold er avgjørende for den gode kundeopplevelsen

Artikkelbilde Tre sorter – hundrevis av varianter

Botanisk sett skjelnes det bare mellom 3 sorter kaffe; Coffea Arabica, Coffea Robusta og Coffea Liberica. Den siste av disse utgjør kun mellom 1-2 prosent av all kaffe som dyrkes, og er i praksis uinteressant – også fordi den kvalitetsmessig ikke kan konkurrere med de to andre sortene.

Artikkelbilde Gourmet carrot bar!

Ekte amerikansk, saftig gulrotkake!