Bilde
Annonsørinnhold

Hvorfor Greenway-Norge sine produkter?

Det viktigste i det daglige er at produktene er stabile og gode å spise og drikke av, på og med. Samtidig så er våre produkter på lag med naturen, og din bedrift kan stå rett i ryggen og vite at miljø, bærekraft og etisk handel er ivaretatt. Produktene hjelper deg med å øke omsetningen din og kunden blir glad for at dere har valgt en god løsning som er på lag med miljøet.

Greenway-Norge er en familiedrevet bedrift som siden starten i 2010 ene og alene har jobbet med å fremme bionedbrytelige, bærekraftige, miljøvennlige produkter som følger strenge sosiale og etiske krav. Flesteparten av produktene er laget av naturens avfall som eksempelvis palmeblader, siv og strå som har samlet CO2 i sitt sesonglange liv.

 

Fra starten og frem til 2017 ble vi sett på som litt rare og det har vært en lang vei, samtidig har det hele veien vært en del store bedrifter, som eksempelvis Forsvaret, som har sett at det vi gjør er bra og derfor har heiet på oss. Det har gitt oss motivasjon til å stå på.

 

Vi bestemte oss i 2012, for det lille målet, at vi skulle forandre hele bransjen.

Våre produkter har på grunn av grundige produksjonsmetoder, uten langkjedede Fluorforbindelser, mange sertifiseringer og en god etisk sosial handel vært et dyrere alternativ. Vi har hele tiden sagt at dette er et verdivalg noe mange kunder har stemt i sammen med oss på, og med tid og voksende volum vil investeringen som alle har gjort i miljø gi høyere volum og lavere priser.

 

Vi står på barrikadene og kjemper for gode miljø og folkehelsealternativer overfor myndigheter og de som er viktige påvirkere i miljøarbeidet.

 

Vi har i 2017 og 2018 fått 460 av 460 mulige poeng i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden sin undersøkelse med tanke på miljø, bærekraft og etisk handel. Vi tar ikke på oss sikkerhetsbelte fordi det er et krav, men fordi vi mener det er smart.

 

Fra 2017 har det virkelig skjedd mye og de to siste årene har vi vokst over 500%, tusen takk for tilliten. Vi gleder oss over å se at markedet fortsetter bevegelsen mot bedre miljø og folkehelsealternativer.

 

Vi blir glade om du er med oss og løfter videre! 💚


Produkter fra Greenway
Artikkelbilde Fazer Yosa - oppdag den gode kraften i havre

Visste du at havre er et av de mest næringsrike og miljøvennlige matvarene fra planteriket? Og at den nordiske havren er ekstra kraftfull - så mye at den er ansett som den beste i verden?

Artikkelbilde Glutenfrie bakervarer

Allergier, intoleranser og sensitive mager kan skape mye trøbbel og ubehag for den det gjelder. Kristiania Gourmet utvider sitt voksende sortiment med enda flere gluten- og laktosefrie bakervarer.

Artikkelbilde Spennende nyheter fra Kristiania Gourmet

Vår lidenskap er bakervarer og vårt mål er å kunne tilby våre kunder spennende produkter av høy kvalitet, som er spesialprodusert for bruk i storhusholdning.

Artikkelbilde Meieri

Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.

Artikkelbilde Hva er lokalmat?

«Mat- og drikkeprodukter med en lokal identitet/særegen opprinnelse eller spesielle kvaliteter knyttet til produksjonsmetode, tradisjon eller produkthistorie.» - matmerk.no