Bilde
Annonsørinnhold

Hvorfor Greenway-Norge sine produkter?

Det viktigste i det daglige er at produktene er stabile og gode å spise og drikke av, på og med. Samtidig så er våre produkter på lag med naturen, og din bedrift kan stå rett i ryggen og vite at miljø, bærekraft og etisk handel er ivaretatt. Produktene hjelper deg med å øke omsetningen din og kunden blir glad for at dere har valgt en god løsning som er på lag med miljøet.

Greenway-Norge er en familiedrevet bedrift som siden starten i 2010 ene og alene har jobbet med å fremme bionedbrytelige, bærekraftige, miljøvennlige produkter som følger strenge sosiale og etiske krav. Flesteparten av produktene er laget av naturens avfall som eksempelvis palmeblader, siv og strå som har samlet CO2 i sitt sesonglange liv.

 

Fra starten og frem til 2017 ble vi sett på som litt rare og det har vært en lang vei, samtidig har det hele veien vært en del store bedrifter, som eksempelvis Forsvaret, som har sett at det vi gjør er bra og derfor har heiet på oss. Det har gitt oss motivasjon til å stå på.

 

Vi bestemte oss i 2012, for det lille målet, at vi skulle forandre hele bransjen.

Våre produkter har på grunn av grundige produksjonsmetoder, uten langkjedede Fluorforbindelser, mange sertifiseringer og en god etisk sosial handel vært et dyrere alternativ. Vi har hele tiden sagt at dette er et verdivalg noe mange kunder har stemt i sammen med oss på, og med tid og voksende volum vil investeringen som alle har gjort i miljø gi høyere volum og lavere priser.

 

Vi står på barrikadene og kjemper for gode miljø og folkehelsealternativer overfor myndigheter og de som er viktige påvirkere i miljøarbeidet.

 

Vi har i 2017 og 2018 fått 460 av 460 mulige poeng i NHO Reiseliv Innkjøpskjeden sin undersøkelse med tanke på miljø, bærekraft og etisk handel. Vi tar ikke på oss sikkerhetsbelte fordi det er et krav, men fordi vi mener det er smart.

 

Fra 2017 har det virkelig skjedd mye og de to siste årene har vi vokst over 500%, tusen takk for tilliten. Vi gleder oss over å se at markedet fortsetter bevegelsen mot bedre miljø og folkehelsealternativer.

 

Vi blir glade om du er med oss og løfter videre! 💚


Produkter fra Greenway
Artikkelbilde Kalix Löjrom - en unik delikatesse

Kalix Löjrom er et unikt produkt, og det kan bare utvinnes fra fisken ”siklöja” (lagesild på norsk) fanget i Bottenvikens brakkvann.

Artikkelbilde Pigwings - årets produkt

Pigwings fra Nortura ble kåret til årets produkt på ASKO og NorgesGruppen sine kunde- og leverandørdager 7. januar 2019.

Artikkelbilde Salsus - til maten som trenger kraft

Vårt mål er like enkelt som det er vanskelig: Å produsere verdens beste krafter og sauser til profesjonelle kokker.

Artikkelbilde Meieri

Meierikategorien omfatter et bredt produktspekter. Her finner du melkeprodukter, osteprodukter, mellomretter og iskrem, i tillegg til smør og margarin. I samtlige av disse produktgruppene tilbyr vi plantebaserte alternativer.

Artikkelbilde Snack bites - storselgere i miniformat

Kundenes ølpølsefavoritter fra Ridderheims i praktisk og smidig miniformat.