Gode rutiner med Antibac® desinfeksjon

Du bruker en gammel versjon av Microsoft Internet Explorer
Du benytter Internet Explorer. Vi anbefaler å laste ned Chrome, Edge eller Firefox.
Les mer

Sidenavigasjon

Bilde
Annonsørinnhold

Gode rutiner med Antibac® desinfeksjon

– for optimal hygiene og trygg mat
Det siste året har de fleste blitt mer kjent med desinfeksjon i hverdagen, og både myndighetene og kundene stiller strengere krav til hygiene spesielt i forbindelse med mathåndtering. Med Antibac® har du kjente kvalitetsprodukter som du kan være helt trygg på at har den dokumenterte effekten som er nødvendig.

 

Antibac® er markedsleder av desinfeksjon i Norge, og har produkter både til hånddesinfeksjon og til overflatedesinfeksjon. Det finnes mange ulike løsninger fra spray, flasker, servietter og kluter, slik at alle finner en løsning som blir optimal for nettopp ditt bruk og ditt behov. Vi har alle våre ulike rutiner og vi finner alle våre favoritter som gjør hverdagen enklere og mer hygienisk.

 

Vi har i tillegg flere gode dispenserløsninger for de ansatte for å sikre gode rutiner, og vi har ulike dispensere og stativ for smarte kundeløsninger. 

 

OVERFLATEDESINFEKSJON MED KUN 1 MINUTTS VIRKETID

Antibac Overflatedesinfeksjon er et av de viktigste og mest brukte midlene innen sin kategori i Norge. Den unike sammensetningen fjerner effektivt bakterier, ulike virus og sopp. Overflatedesinfeksjon passer ypperlig til overflater, inventar og utstyr, og leveres i flere størrelser og pakninger til forskjellige behov.

 

Ved bruk fuktes overflaten med væsken som skal ha en virketid på minst 1 minutt. Det desinfiserte området er klart til bruk med en gang. For best mulig effekt fjernes alt organisk materiale før desinfisering. Produktene etterlater ingen skaderlige stoffer etter fordamping, de gir ikke resistens og de er godkjent for bruk i matindustri og næringsmiddelindustri.

 

603002_Overflatedesinfeksjon_spray_Dame_horeca_milj_12758_900x600.jpg

 

 

For desinfisering av områder som er vanskelige å komme til som vakuumpakkemaskin, påleggskutter, produksjonsbånd, o.l. anbefales Antibac® overflatedesinfeksjon i sprayflaske

 

https://www.youtube.com/watch?v=haIrIJ0krqU

 

Overflatedesinfeksjon 88,8 % Premium er et produkt med ekstra effekt på virus og kun 30 sekunders virketid. Den egner seg derfor godt til bruk i situasjoner med ekstra risiko for virus, eller ved kjent smitte: https://www.youtube.com/watch?v=W5xfc41eupM

 

Antibac store desinfeksjonskluter er tykkere og større enn serviettene, og er meget godt fuktet. De leveres som hvite i flowpack og blå i spann og egner seg til desinfeksjon av større arbeidsflater som benker og bord og utstyr som vask, komfyr og varme- og kjøleskap. https://www.youtube.com/watch?v=lTccUMbDO38

 

603047_Overflate_Kluter-spann-300-stk_miljø_900x600.jpg

 

 

 

Antibac Overflatedesinfeksjon leveres både som flytende varianter, servietter og store kluter. De blå serviettene både desinfiserer og fjerner smuss og skitt og er derfor svært populære og anbefales til bruk på mindre flater som kniver og andre redskaper i tillegg til små flater som ledninger, lysbrytere, kaffeknapper og kortautomat Etc: https://www.youtube.com/watch?v=ARs_O2b5Ma8

 

Kiilto Easydes spray er alkoholbasert desinfeksjonsmiddel til daglig desinfisering og rengjøring av kontaktflater, utstyr og inventar som tåler alkohol. Dreper bakterier, ulike virus og sopp raskt og effektivt, og fjerner samtidig fett og smuss. Spray på flaten og bearbeid med et engangstørk. La flaten være fuktig under hele virketiden. 

EFFEKTIV HÅNDDESINFEKSJON SOM IKKE TØRKER UT HENDENE

Hånddesinfeksjon skal være lett tilgjengelig både for ansatte og kunder. Ulike løsninger egner seg på ulike steder. Pumpeflasker i gel eller flytende hånddesinfeksjon, er enkelt å sette frem, og krever ingen montering. Småflasker kan plasseres i lommen, eller gjøres tilgjengelig for kunder på disk.

 

Dispenserløsninger egner seg godt når man vil ha en fast løsning. De monteres på vegg eller stativ, og sørger for at man fyller på jevnlig.

Berøringsfri dispenser er en praktisk og hygienisk løsning ettersom man unngår et felles kontaktpunkt som kan være kilde til smitte.

 

Kiilto (tidl. Antibac AS) produserer og selger hygieneløsninger på det nordiske markedet, og er markedsleder på desinfeksjon i Norge. Vi hjelper deg med å finne de beste produktene til deg og din arbeidsplass.

 


Overflatedesinfeksjon

Hånddesinfeksjon

Dispenserløsninger

Artikkelbilde Slukk tørsten med forfriskende Slurp

Nå er endelig mai her, det betyr at vi har mange varme dager i vente. Mai er måneden fylt med festdager, langhelger og bedre temperatur. Nå er det sesong for å kose seg litt ekstra med en forfriskende slush i varmen.

Artikkelbilde Ost og øl i kombinasjon

Ost og vin er en klassiker mange fremdeles setter høyt, men flere og flere har også fått øynene opp for kombinasjonen ost og øl. Med nye smaker og kombinasjoner vil du kunne gi gjestene dine en helt ny smaksopplevelse.

Artikkelbilde Nonfood

ASKO Servering er en totalleverandør, det betyr at vi også leverer nonfood-produkter. I sortimentet vårt finner du over 4000 produkter innen nonfood.

Artikkelbilde Hygiene og smittevern

Renhold er kanskje viktigere enn noen gang. For å få en bedre oversikt har vi i ASKO Servering laget en brosjyre med oversikt over produktene innenfor denne katagorien. Ta en titt i vår nye brosjyre!

Artikkelbilde Essity - Slik sikrer du tryggere takeaway og levering

Tork hjelper serveringssteder med de nye utfordringene og har utviklet en steg-for-steg guide for tryggere takeaway og levering.