Bilde
Annonsørinnhold

Gjør et bærekraftig valg med Tork

Gjør et valg for fremtiden – velg Tork for økt hygiene & mindre avfall, dine ansatte trygge, gjestene komfortable og kundene fornøyde - alt på ett sted.

Ved å velge de rette systemene, oppnår du enda bedre hygiene enn med tradisjonelle dispensere, håndtørk og toalettpapir. Med innovative løsninger til toalettrommet fra Tork, kan du bidra til økt hygiene samtidig som du bidrar til mindre avfall. 

 

 

Kontinuerlig håndtørk for travle toaletter

Med Tork PeakServe® håndtørkdispenser, kan du si farvel til avfall og hei til hygienisk utmating av håndtørk. Vår patenterte teknologi sikrer at hver bruker får sitt eget håndtørk, noe som reduserer bakterier på avveie og unødvendig avfall. Utmating av ett håndtørk av gangen, og stor kapasitet i dispenseren, er bærekraftig for både renholder og bedrift og deg som vasker hendene. 

 

Dispensere og papir til håndtørk

 

 

Renhet i hver rull

Tork hylsefrie toalettrulldispenser er ikke bare designet for å minimere avfall. Den lukkede dispenseren beskytter rullene mot forurensning, og sikrer at hver rull brukes til det fulle. En lukket dispenser for toalettpapir, gjør at ingen hender finner veien opp i dispenseren, og sikrer den beste hygienen. 

 

Dispenser og ruller til toalettet

 

 

Nei takk til luft i avfallsbøtta

Visste du at du oppnår hele 70 % mindre avfallsvolum med såpedispenser fra Tork? Vi har testet, og det systemet for utmating av såpe er ikke bare effektivt med tanke på hygiene, men også for avfallshåndtering. Såpeflaskene krymper litt og litt for hver dose såpe som pumpes ut, og stjeler på den måten mindre plass i avfallshåndteringen.

 

Såpedispensere og såper fra Tork

 

 


Artikkelbilde Råd og tips for deg som driver et serveringssted

Å drive et serveringssted høres kanskje enkelt ut, men det er mange ting du må ha kontroll på. Vi har samlet et knippe råd, tips og triks til deg her på denne siden.

Artikkelbilde SUP? Single Use Plastics.

Engangsplast produkter er forbudt i Norge og EU. Men våre leverandører hjelper deg med gode alternativer!

Artikkelbilde Gjør klar til fest!

Våren er høytid for store feiringer som 17. mai, konfirmasjoner og bryllup. Vi ønsker å hjelpe deg med å gjøre disse øyeblikkene ekstra spesielle. Fra Bako finner du et bredt utvalg av kakepynt og kakeesker av høy kvalitet til de store anledningene.

Artikkelbilde 3 tips til enkle retter du kan sette på menyen

Salater, wraps og toast er eksempler på enkle smakfulle retter, som alle kan få til! Rettene er også ypperlig å forberede og gjøre klare før kundene kommer, slik at serveringen går kjapt på hektiske dager. Plukk ut dine favorittingredienser og server med tilbehør som tzatziki, srirachadressing eller barbeque saus.

Artikkelbilde Salatbar

Har du salatbar på ditt serveringssted? Få inspirasjon her til å forbedre tilbudet!