Bilde
Annonsørinnhold

froosh smoothie- smak og kvalitet med 100% frukt og grønt

Froosh har vært på det norske markedet siden 2011 – og har flere prisbelønnede smoothies.

Opprinnelig er froosh fra Sverige men har etablert seg i alle de skandinaviske landene med eksport også nedover Europa. Alle froosh produkter inneholder 100 % knust frukt og grønt, ingenting annet. Det er mange som setter pris på den gode holdbarheten på 3-6 måneder, dette er med på å redusere svinn. Ved hjelp av flash pasteurisering kan alle produktene oppbevares i romtemperatur og produksjonsmåten beholder viktige mineraler og vitaminer.

 

Frukten i våre produkter kommer fra hele verden. Vi sørger for at minst 50% av innholdet kommer fra plantasjer i utviklingsland. Vi i froosh har større tro på handel med utviklingsland enn bistand. Alle ansatte i froosh må jobbe en uke på en fruktplantasje for å lære om frukt og hvor viktig en slik plantasje er for lokalsamfunnet og deres vei ut av fattigdommen.

 

Følg med på facebook «fruit on a mission». https://www.facebook.com/fruitonamission/

 

I froosh er vi opptatt av å redusere bruken av plast til et minimum. Glass og papp er 100 % resirkulerbart og er vår hovedemballasje.

 

Hos Asko har vi produkter i forskjellige størrelser, 150 ml, 250 ml, 750 ml og 5 liter BIB. De mange ulike produktene tilbyr noe for enhver smak.

Besøk froosh sin nettside: http://froosh.com/


Produkter fra Froosh
Artikkelbilde Quorn - Protein for the planet

Quorns magi ligger i den unike ingrediensen mycoprotein, som er et vegetabilsk næringsrikt protein (fri for soya), med høyt fiberinnhold og naturlig lavt innhold av mettet fett.

Artikkelbilde Renhold

Hygiene og renhold er avgjørende for den gode kundeopplevelsen

Artikkelbilde Il Primo One-Shot - kåret til årets utfordrer!

Vår iskrem, frozen yoghurt og sorbet er laget etter originale italienske oppskrifter. De har en unik kremaktig konsistens og fås i mange forskjellige smaksvarianter. Kåret til årets utfordrer og nominert til årets produkt 2018!

Artikkelbilde Nyheter fra Reinhartsen

Det beste av det meste innen sjømat, vilt og spesialiteter!