Bilde
Annonsørinnhold

froosh smoothie- smak og kvalitet med 100% frukt og grønt

Froosh har vært på det norske markedet siden 2011 – og har flere prisbelønnede smoothies.

Opprinnelig er froosh fra Sverige men har etablert seg i alle de skandinaviske landene med eksport også nedover Europa. Alle froosh produkter inneholder 100 % knust frukt og grønt, ingenting annet. Det er mange som setter pris på den gode holdbarheten på 3-6 måneder, dette er med på å redusere svinn. Ved hjelp av flash pasteurisering kan alle produktene oppbevares i romtemperatur og produksjonsmåten beholder viktige mineraler og vitaminer.

 

Frukten i våre produkter kommer fra hele verden. Vi sørger for at minst 50% av innholdet kommer fra plantasjer i utviklingsland. Vi i froosh har større tro på handel med utviklingsland enn bistand. Alle ansatte i froosh må jobbe en uke på en fruktplantasje for å lære om frukt og hvor viktig en slik plantasje er for lokalsamfunnet og deres vei ut av fattigdommen.

 

Følg med på facebook «fruit on a mission». https://www.facebook.com/fruitonamission/

 

I froosh er vi opptatt av å redusere bruken av plast til et minimum. Glass og papp er 100 % resirkulerbart og er vår hovedemballasje.

 

Hos Asko har vi produkter i forskjellige størrelser, 150 ml, 250 ml, 750 ml og 5 liter BIB. De mange ulike produktene tilbyr noe for enhver smak.

Besøk froosh sin nettside: http://froosh.com/


Produkter fra Froosh
Artikkelbilde Ti ting du kanskje ikke visste om vafler

Den norske vaffelen er egentlig svensk, men rekorden på verdens største vaffel er det en nordmann som sitter på.

Artikkelbilde Salsus - til maten som trenger kraft

Vårt mål er like enkelt som det er vanskelig: Å produsere verdens beste krafter og sauser til profesjonelle kokker.

Artikkelbilde Havrotto fra Den Sorte Havre

På Tveter Gård i Våler i Østfold har det vært dyrket havre i mange hundre år, sannsynligvis tilbake til vikingtiden. Her bor familien Anstensrud, nøye og flinke gårbrukere, som liker å kunne fortelle nøyaktig hvor et produkt kommer fra og hvordan det er laget.

Artikkelbilde Spennende nyheter fra Kristiania Gourmet

Vår lidenskap er bakervarer og vårt mål er å kunne tilby våre kunder spennende produkter av høy kvalitet, som er spesialprodusert for bruk i storhusholdning.

Artikkelbilde Spesialitet

Spesialitet-merket er et informasjonsmerke for norskprodusert mat og drikke, basert på de beste lokale råvarene, særegne lokale oppskrifter og laget av stolte fagfolk.