Bilde
Annonsørinnhold

Kickstart det nye året med Idun Frøbakst og Idun Grovbakst!

Januar er måneden hvor mange gleder seg til grovbrød og knekkebrød igjen, etter noen uker med julemat og godteri. For å kickstarte året anbefaler vi nyhetene Idun Frøbakst og Idun Grovbakst. Bakemiksene i 5 kg sekker er perfekte for restauranter, kantiner og mindre bakerier. Bruk en og samme miks til utallige bakevarer, eller bland gjerne to eller flere mikser for å skape ditt signaturbakverk!

Idun Frøbakst er miksen du bruker for å lage knekkebrød. Frøbakst kan også med fordel blandes sammen med andre brødmikser for nye spennende bakverk. Idun Grovbakst er en bakeklar miks til baking av grove brød og rundstykker.

 

 

Lag verdens beste «hjemmebakte» knekkebrød med Idun Frøbakst! 

Knekkebrød er et næringsrikt alternativ som er rikt på fiber og fullkorn. Det er også utrolig allsidig; det kan nytes med et bredt utvalg av pålegg, fra ost og skinke til syltetøy og friske grønnsaker. Perfekt valg for de som vil nyte sunt og godt.

 

Alt du trenger er:

Epd:                  Ingredienser               Gram:

6539456        Idun Frøbakst              1000

                         Vann                               890

 

Idun Frøbakst 5 kg

 

Fremgangsmåte:

  1. Bland ingredienser + vann godt sammen (ca. 5 min).
  2. La blandingen hvile i bollen ca. 20 min.
  3. Ha blandingen på en stekeplate. Smøres ut til ønsket tykkelse.
  4. Deles med pizzarulle før stek.
  5. Stekes på 180°C i ca. 35 min.

 

 

Idun Grovbakst – perfekt til grove brød og rundstykker

Grov bakst gir stabil energi som varer lenger, noe som gjør dem ideelle til frokost, lunsj og kveldsmat.

 

Oppskrift på grove rundstykker:

 

Ingredienser

  • 1001 g Idun Grovbaks | EPD: 6539472
  • 32 g Rapsolje Art.nr.: 18444
  • 29 g Idun Fersk Gjær original blå Art.nr.: 80011 | EPD: 4280277
  • 575 g Vann

 

Idun Grovbakst 5 kg

 

Fremgangsmåte

  1. Alle ingredienser + vann eltes godt sammen til deigen slipper bollen.
  2. La deigen hvile i 30 minutter.
  3. Del deigen opp i emner a 100 g eller etter eget ønsket.
  4. Slå emnene opp til runde baller og la hvile 10 minutter.
  5. Formes som rundstykker eller baguetter i form eller frittstående.
  6. Heves i ca. 60 minutter.
  7. Stekes i ca 20-25 min på 200 grader.

 

Mer inspirasjon og oppskrifter finner du ved å scanne QR-koden som står på alle 5 kg-sekkene fra Idun, eller se her:  Én miks - mange muligheter! | Idun Industri

 


Artikkelbilde Juledessert med Benjamin og AI

Tror du AI kan hjelpe Benjamin Granerud fra kokkelandslaget med å finne en dessert som kan settes på menyen i jula?

Artikkelbilde Draughtmaster Flex fra Ringnes

Et enkelt tappesystem fra Ringnes.

Artikkelbilde Pizza på menyen?

Med pizza på menyen har du alltid et trygt og godt alternativ til dine gjester. Lag enkle klassiske pizzaer med ferdige bunner, eller server pizza med unike spennende toppinger som overrasker!

Artikkelbilde Kickstart det nye året med Idun Frøbakst og Idun Grovbakst!

Januar er måneden hvor mange gleder seg til grovbrød og knekkebrød igjen, etter noen uker med julemat og godteri. For å kickstarte året anbefaler vi nyhetene Idun Frøbakst og Idun Grovbakst. Bakemiksene i 5 kg sekker er perfekte for restauranter, kantiner og mindre bakerier. Bruk en og samme miks til utallige bakevarer, eller bland gjerne to eller flere mikser for å skape ditt signaturbakverk!

Artikkelbilde Oppstartshjelpen

Å starte en restaurant eller en kafe kan være en spennende reise, men det krever nøye planlegging og gjennomføring. På denne siden får du en huskeliste med viktige ting å tenke over, hva du trenger for å starte og tips til å komme i gang. Vi tar deg fra ide til ferdig etablert bedrift!